מהתגובות החמות שקיבלתי הבנתי שחלק גדול שראה את ההדחה ראה פתאום ערבים באור אחר. ראה בני אדם שסה"כ רוצים להשתלב לתרום לחבק ולבוא לידי ביטוי כמו כל אדם. ראה שאין מפחיד באותה מילה שקיבלה כל כך הרבה קונוטציות שליליות, המילה: ``ערבי``.
אם התיוג לא נכון נא לערוך
מה הדבר הכי חשוב שלקחת מהאי?
האם לדעתך שיחקת הכי טוב שיכולת את המשחק? למה לדעתך הודחת? האם לעובדה שאת ערבייה הייתה השפעה?
זה העניין שלא היתה לי ההזדמנות יותר מדיי להתבטא במשחק משום שמהר מאוד הבנתי שחברי שבט מסויימים העיבו על המשחק במטען אישי לאומי שהעפיל על משחק אסטרטגי אדיר שמאוד רציתי לקחת חלק בו.
אין לי ספק שלעובדת היותי ערבייה הייתה השפעה גדולה על ההדחה שלי. כמובן שזה שלא הייתי פיזית מספיק משך אליי יותר אש ונתן למי שהייתה לו בעיה עם הערביות שלי עטיפה יפה לסיבה האמיתית.
כמכור להישרדות האמריקאית, האם את צופה או צפית בעונות של הישרדות ארה"ב ואם כן אז באיזה?האמת היא שלא עשיתי שיעורי בית. לא ראיתי הישרדות אמריקאית לצערי. כן לא עשיתי שיעורי בית
.
בגדר יחסים בן אדם לחברו: איך את מתייחסת לנתן? את באמת "לא אוהבת אותו" כמו בתוכנית, או שזה משחק?נתן בתוכנית הוא נתן גם במציאות ז``א שהוא אדם שבא עם אמונות ודרך התנהגות שקשה לו מאוד לשנות.
זה לא משנה את ההתייחסות שלי אליו. לא מנסה לשנות אותו וגם לא חושבת שאוכל. מכבדת אותו כאדם ברמה הבסיסית ביותר. אין יותר מדיי מה לא לאהוב. זה נתן. חבל שהוא אינו מוכן להידברות וככ מקובע אך זה הבן אדם. שיבושם לו ושיהיה לו המון בהצלחה. חבל כי הוא מפספס המון בדרך בה בחר לחיות ולראות את העולם. הפרספקטיבה שלו לא תתרום לו יותר מדיי בחיים מעצם הפספוס, שהוא פספוס של התחברות והכרות של אנשים שונים, מגוונים, צבעוניים שיכולים לתרום לראייתו את החיים.
אפלטון אמר פעם ש``התנאי לידיעה הוא ידיעת אי הידיעה``. נתן צריך להכיר בעובדה שיש ו עוד המון לראות, ללמוד, לחוות כדי להתקדם ולגדול כאדם. בהצלחה לנתן ואין זה נאמר בציניות.
ללא ספק בעקבות התוכנית קמו לך מחזרים רבים. האם היית מוכנה לצאת עם בחור יהודי?הבדלי מנטליות הוא דבר קיים ויפה וחיובי. זה מה שקשה לאנשים להבין. ואין זה סותר התקרבות וחיבור מכל סוג שהוא- זה יפה. זוגות מעורבים במדינה הזו הניבו סהכ פירות מאוד יפים. אנחנו יפים בשל הערבוב, עקב הערבוב. דת לא צריך להיות מדד ולא אמת מידה. יש ערבוב בין עמים, נשואים מעורבים. אגב לדעתי התבוללות כן תפתור המון בעיות ופערי ידע ובורות במדינה הזו.
האם את חושבת שהיית מגיעה רחוק יותר אם היית נמצאת בשבט השני?בהחלט חושבת שבשבט השני הייתי שורדת יותר זמן, כן.
האם את חושבת שעמיתיך לשבט בהישרדות באמת מיצגים את החברה היהודית בישראל?עמיתיי בשבט בהחלט אבל בהחלט לא מייצגים את החברה הישראלית אלא רק פן הקיים בה. אבוי לי אם הם כן.
האם את חושבת שאם לוקחת בהומור את הביקורת כלפיך היית מגיעה רחוק יותר, או שהיה מדובר ב"קרב אבוד מראש"?עם כל יום שחלף הבנתי שהקרב הוא אכן אבוד קצת מראש. לא עלבון הוא מה שהרגשתי אלא הפתעה ואכזבה. התחלתי את המשחק עם הומור וקלילות אך כפי שראית, לא נתנו לי להמשיך כך. הכניסו המון מטען למשחק.
קרדיט לנענע 10

.
ציטוט ההודעה