ועוד שאלה- בקשר לבדיקות עיניים בצו ראשון- עושים לך רק בדיקת עיוורון צבעים ובדיקת מספר העיניים?
אני שואל כי אמרו לי לא להסתכל הרבה במחשב כי זה פגוע במספר של העין (זה נכון?)
ועוד שאלה- בקשר לבדיקות עיניים בצו ראשון- עושים לך רק בדיקת עיוורון צבעים ובדיקת מספר העיניים?
אני שואל כי אמרו לי לא להסתכל הרבה במחשב כי זה פגוע במספר של העין (זה נכון?)
|
|
לא מבין מה השאלה שלך פה? אם להסתכל במחשב פוגע בעיניים? חחח שמע להבא את כל השאלות באשכול אחד, תנסה לנסח את עצמך ברור יותר.
עושים בדיקת עיינים לראות מה המפסר שהם ועושים בדיקה אם אתה עיוור צבעים או לא .וכן עדיף לא להיות הרבה מול המחשב והטלויזיה כי זה הורס את העיינים ואת זה אני אומר לך מניסיון
אמממ ממה שהבנתי ממך : הם עושים בצו ראשון בדיקת עיוורון צבעים ובדיקת עיניים אתה עושה אצל רופא המשפחה שלך לפני שאתה הולך לצו ראשון .
לגבי המחשב והTV זה כבר קשור לפורום בריאות חחח ...
נערך לאחרונה על ידי IntraFire; 09-01-2009 בשעה 15:10.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
את בדיקת העיניים עושים לך שם. במידה ויש בעיות יתנו לך טופס לגשת לרופאים נוספים.
כמו כן כדי לחסוך בזמן בדיקה זאת וכמה אחרות אתה יכול לעשות בקופת החולים שלך לפני זה
ולהביא עמך את התוצאות לשם או לפקסס אותם
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)