*מנהלים אנא היתחשבו פעם ראשונה שאני מפרסם אשכול אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לנעול פשוט להעיר לי אם יש על מה ואני אתקן מיד.
שלא תחשבו שאני מפרסם אשכול בלי לחרוש ולחפור לפני זה באינטרנט אני לא עצלן אוו משהו אני פשוט מיואש כבר מהחיפושים...
שם התוכנה: אין לי מושג מה השם אבל מטרתה היא לעשות לי גיבוי למערכת ההפעלה "שלי"(IMAGE מקורי שלי על דיסק BOOTABLE), קראו את התיאור הכי פשוט.
מערת הפעלה: חוקי,VISTA Home Premium 64BIT SP1 English
תיאור (קצת ארוך...):
אני כבר מעל חודשיים מחפש תוכנה לעשות איתה גיבוי מלא למחשב, ואני אסביר את עצמי, אני מחפש תוכנה לעשות איתה IMAGE מלא של מערכת ההפעלה שלי (תמונה מדויקת של מערכת ההפעלה שלי) כלומר,להכין דיסק שהוא BOOTABLE וכאשר מערכת ההפעלה שלי קורסת, אני אוכל להכניס את הדיסק ופשוט לשחזר את כל מערכת ההפעלה אחד לאחד בדיוק כמו שהייתה לי לפני שקרס לי המחשב.
בקיצור, אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות לי IMAGE של מערכת ההפעלה שלי על CD\DVD BOOTABLE וכך אחרי שקורס לי המחשב באופן טוטאלי אני אוכל פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין את "מערכת ההפעלה שלי" כלומר עם כל התוכנות כבר התקנתי והמסמכים שלי.
חח אני מקווה שהבנתם אותי...סורי על הניסוח המשובש.
אני יודע שאני לא כל כך מסביר את עצמי טוב אבל אני מנסה להסביר לכם בצורה הכי ברורה שאפשר, אם הינכם לא מבינים אותי אנא תאמרו לי זאת ואסביר לכם שוב כי אני חושב שלא התנסחתי בצורה הכי ברורה.
פשוט להכין דיסק bootable ואני אוכל רק בעזרתו להתקין את מערכת ההפעלה שלי שעשיתי כלומר,כבר עם כל התוכנות והתמונות והמסמכים שלי.
נ.ב:
חיפשתי המון המון המון זמן בהמון מקומות כולל חיפוש יומיומי בגוגל ובעוד מלא פורומים ואתרים וכל התוכנות שכביכול "מצאתי" הן לא עונות על הדרישות שלי כי המון תוכנות הן לעשות גיבוי על כונן D למשל או גיבוים שאני חייב שהתוכנה תהיה מותקנת לי על המחשב כמו ACRONIS וכאלה...אני רוצה תוכנה מאוד פשוטה בלי פונקציות מאוד משוכללות מדיי, כפי שציינתי למעלה.
ויש לי מחשב נייד של HP ואני מאוד מאוכזב מהם כי אין להם תוכנות גיבוי כמו שהייתה לי כשהיה לי נייד של LENOVO שיש לו תוכנות גיבוי מושתלת כבר על המחשב (LENOVO CARE) למי שמכיר.
אני לא משתמש בGHOST כי הבנתי שהיא לא תומכת בויסטה 64 ביט שזו הסיבה העיקרית, וגם בגלל ששוב, היא מלאה בפונקציות ודברים שאני לא זקוק להם
אז אם אתם עם כל הידע הנרחב שיש לכם תוכל לעזור לי ולמצוא לי תוכנה כזאת אני מאוד מאוד יודה לכם כי אני באמת כבר מיואש...איפה לא חיפשתי..?!
ואתם בטח מכירים את זה שדווקא שאתה לא עושה גיבוי בדיוק אז אתה כל כך זקוק לו..חח.
תודה תודה תודה לכולם.
רן.