אני אתחיל מהתחלה ואחר כך אסביר את הקשר לכותרת...
אני בן 15 כיתה י'
יש ילדה אחת שאני אוהב כבר משנה שעברה
שנה שעברה היינו ידידים ממש ממש טובים היינו מלא ביחד ולא היה שום בעיה מלא צחוקים וזה
ורציתי שניהיה ביחד וכל פעם שהחלטתי שאני אומר לה מה אני מרגיש קרה משהו
או שהיא רמזה לי על זה שהיא לא אוהבת אותי או שפשוט קרה משהו שלא יכלתי להגיד לה
הרמיזות זאת אומרת כמו שהיא תדבר איתי במסן או משהו ותכתוב לי שיחה שלה עם חברה שלה וקיצר חברה שלה שואלת אותה כזה אם היא אוהבת אותי והיא אומרת לה שלא ואז מתווכחת איתה שלא
וקיצר היא הביאה את זה משום מקום כאילו סתם דיברנו והיא אמרה את זה
ועוד כל מיני רמיזות וכאלה דברים
קיצר לא אמרתי לה כלום
אין לי מושג מה היא הרגישה אלי או מרגישה וגם כל הקטע שהיינו ביחד אין לי מושג אם זה היה סתם או לא כי דוגרי היו לה מלא ידידים שעם רובם היא הייתה ככה , טיפה פחות
בסוף כיתה ט' היא התחילה לדבר עם שני ילדים
אני לא רוצה להגיד חננות כי הם חברים שלי חחח אבל כאלה שלא מדברים הרבה עם בנות
הם ניהיו ידידים ממש טובים ותאמת בהתחלה זה לא הזיז לי ואחר כך כבר חשבתי ואללה אולי היא מרגישה משהו לאחד מהם
קיצר עכשיו כיתה י' אני בקושי יכול לדבר איתה כי לא נוח לי כל כך כי היא עם ילדים אחרים[חברות שלה ושני הילדים ההם] ולא נראה לי מתאים להיכנס באמצע ולהתחיל לדבר גם בלי קשר כזה
אז אני והיא לא מדברים כמעט
דיברנו על זה שאנחנו לא מדברים אחד עם השני כבר הרבה פעמים באסאמאסים וכאלה
וניסינו להתחיל שוב להיות כמו פעם נגיד להגיד שלום בבוקר קיצר לדבר יותר גם אם זה מאולץ כזה
בהתחלה הכל היה סבבה ובאמת התחלנו שוב להתקרב ואז פתאום שוב הפסקנו לדבר
עכשיו לא יודע כבר מה לעשות אין לי כוח ועצבים לזה
אני עדיין אוהב אותה ועדיין לא יודע מה היא מרגישה אבל חשבתי על זה והחלטתי שנמאס
אין לי שום דבר להפסיד ונראלי אני אלך לדבר איתה מתי שהו ואגיד כל מה שאני מרגיש וזה כי אין לי מה להפסיד אנחנו בכל זאת בקושי מדברים
עכשיו אין לי בעיה שלא ניהיה ביחד אני פשוט מקווה שאם היא תבין כל מיני דברים כמו למה התנהגתי לפעמים בצורות שונות וכזה אז אולי נוכל לחזור להיות ידידים
טוב לסיום אחרי כל החפירה הענקית הזאת שתחלס לא מסבירה כלום מהמצב שלי אבל יותר מזה אני לא יכול לעשות
אז קיצר אני צריך עידוד חיובי שיעזור לי ללכת לדבר איתה על איך שאני מרגיש כי כרגע כל 5 שניות אני משנה תהחלטה שלי מללכת ולא ללכת
אז אני פשוט צריך עידוד חחח
אין לכם מה להגיב ממש על כל מה שלמעלה
רק על הסוף ומה נראלכם שכדאי לעשות

ציטוט ההודעה