המדריך השלם לאבטחת המשתמש.
---------------------------
שלום לכולכם, כדי לשמור על הגנת משתמשכם ואבטחתכם, החלטתי לפתוח מדריך על אבטחת והגנת המשתמש.
המדריך מדבר על כמה אנשים שמסתובבים ברחבי המשחק, כדי לפגוע בכם. זה מדובר בהאקרים, פורצים ועוד.
כל אחד מכם יוכל להימצא במצב כזה, כל כמה זמן תימצא שיטה חדשה לפרוץ לכם \ להנאות אתכם.
במדריך הזה אנסה לעזור לכל אחד מכם לאבטח את המשתמש שלו ולהגן על עצמו כדי לא להמצא במצב של פריצה \ הונאה.
תוכן העיינים.
1. שם המשתמש.
2. הסיסמה.
3. ארבע ספרות הקוד, פין.
4. זריקת חפצים.
5. טריידים.
6. תודות.
-
1. שם המשתמש.
שם המשתמש, דבר המשמש אותנו בכניסת המשחק. כדי לאבטח את משתמשכם, ולהגן עליו, אני מציע לכם לעשות שם משתמש
לא כלכך מפורסם. זאת אומרת, תשתמו בשם משתמש שאתם יודעים וודאי, אך שאחרים לא. משתמש 'מפורסם' לדוגמא; HarryPotter.
משתמש לא 'מפורסם' לדוגמא; HarryPotter5712, זאת אומרת שמומלץ לשים מספרים לאחר המילה, ואם בכלל אתם לא רוצים מספרים, אז תשימו
שם משתמש אחר. לדוגמא; IamRudeDude, דוגמא למשתמש ללא מספרים לא בטוח; Rude. מילה אחת בשם משתמש היא לא ממולצת, אך היא מומלצת
כאשר המילה היא מילה שאתם מכירים, רק אתם ולא אחרים, והיא לא מילה אמיתית. לדוגמא; Plreasx.
שם משתמש בטוח ומוגן למשל הוא רצף של אותיות שאתם יודעים, למשל; tbhphhyrjze - אניפייטרחזק במקלדת. תוכלו לעשות שם משתמש כמו שאני עשיתי בדוגמא בצד,
רצף של אותיות עבריות אך בסמן אנגלי. למשל; tbhhksjfo - אניילדחכם במקלדת.
אף פעם אל תפרסמו את שם המשתמש שלכם במשחק לאנשים אחרים, אל תיפלו לאנשים שמציעים לכם משתמש אחר בעד המשתמש שלכם, כי היום יש פין ריסט,
זאת אומרת שרק עם השם משתמש והססמה שלכם, אפשר לגלות את הפין, רק ב-50%, מגלים את האיימיל עם PBC, ומנסים לפרוץ אותו עם תוכנות מתקדמות מאוד.
תזהרו גם מ-KeyLoggers שמוחבים בתוכנות ודברים שאתם מורידים. אנא בקשו סריקה מהמפרסם של התוכנה \ הדבר שאתם מורידים סריקה של הקובץ,
וכך תראו אם הקובץ מסוכן או לא. זהו, אני מקווה שזה מובן לכם.
2. הסיסמה.
הסיסמה שלכם זה החלק הכי חזק במשחק, זאת אומרת שתצטרכו לבחור סיסמה חזקה מאוד כדי להגן על משתמשכם.
סיסמה יכולה להיות רצף מספרים, אך לא כאלו מפורסמים זאת אומרת, מספרים מפורסמים לדוגמא; 123456, 12345, 1234567, 123321 וכו'.
אני מציע לכם לעשות רצף שתזכרו, כמו מספר טלפון הבית שלכם, או הפלאפון של אמא שלכם או של אבא שלכם או שלכם.
או שתוכלו לעשות רצף אותיות מסוים, לא כמו; imrude, אלא כמו; imrudeohmgod.
זהו, אין לי עוד מה להסביר בנושא.
3. הפין.
אבטחת הפין גם חשובה, תבחרו 4 ספרות שתמיד, אך תמיד תזכרו. זה יכול להיות 4 הספרות שמתחילות מספר טל' הבית שלכם,
4 ספרות הקוד איפשהו, זה יכול להיות של הלוקר שלכם בבית הספר, או של הקוד של הבניין.
רשמו את הפין במקום בבית שלכם, אך לא במחשב, יש קיילוגרים שמסתובבים במחשב שלכם, שיכולים לחפש דברים ולמצוא מסמך עם הפרטים שלכם.
רשמ ואת זה על דף ושימו מאחורי המסך שלכם.
אפפעם אל גלו את הפין שלכם לאפאחד, אל תפרסמו אותו ואל תבטחו גם בחברים.
4. זריקת חפצים.
אף פעם אל תזרקו חפצים, יש אנשים האקרים המשתמשים ב-ItemVac, שיכול למשוך תמיד את החפץ שלכם, יש כאלו שעומדים ב-FM,
ששמים ItemVac והולכים לאנשהו, משאירים את המחשב ופשוט מחכים שמישהו יזרוק משהו. אף פעם אל תזרקו חפצים יקרים במקומות גבוהים שאתם
יכולים להגיע, למשל קוסמים, עם טלטפורט, מישהו אחר יכול לבוא [גם קוסם] ולקחת, פשוט והיתר. אל תזרקו חפצים וזהו.
5. טריידים.
אף פעם אל תתפו לאנשים שעומדים במקום כלשהו, ואומרים למשל; T>Level 100 Account for any account. הם משחדים אתכם במשתמש רמה גבוהה,
בע דהמשתמש שלכם, הכול זה סקאם אחד גדול, אל תתפתו לזה אף פעם! אפאחד לא אמין.
עכשיו, אל תתפטו גם לאנשים שאומרים לכם ללחוץ על סדר רצף מסוים במקלדת, למשל; Tab Tab Space Enter, זה פשוט ילחץ לכם על הטרייד.
יש הרבה מאוד רצפים של מקלדת, שגורמים לעשות טרייד. אל תתפו גם לאנשים שאומרים לכם להראות את הדברים שלכם,
יש מצב שיש להם טרייד האק, שאתם מראים דברים שווים, ואז הם מפעילים את ההאק וגונבים לכם את הדברים.
אני לא אומר שכל האנשים ככה, אולי אתם מוכרים משהו והם רוצים לראות להאמית את הדברים שלכם.
זהו, אל תתפטו לאנשים, ושמרו על הדברים שלכם.
קרדיט לפורום אחר.
תהנו.![]()

ציטוט ההודעה