אם אני נוסע עם מישהו בלי רשיון ואני איתו באוטו- עושים לי משהו?
אם אני נוסע עם מישהו בלי רשיון ואני איתו באוטו- עושים לי משהו?
|
|
לא! לא יעשו, ולא יכולים לעשות.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
שמע אחי אני קרא לי דבר כזה
דוגרי עם אתה אומר שלא ידעתה שאין לו רשיון אז בסדר אבל עם השוטר ידע שאתה ידעתה אז יש לך עבירה של סיוע לפשע...אחי תזהר זה באמת יכול להביא לשלילה
תמיד תגיד לשוטרים שלא ידעתה שהוא אמר לך שיש רשיון וזהו
אין דבר כזה השוטר יודע שידעת. חובה עליו להוכיח כן?!
בבית משפט זה לא מקובל השערות.
אל תגיד שהוא אמר שיש לו רישיון (אחרי הכל חבר שלך נכון? למה לדפוק אותו?) תגיד פשוט שחשבתה שיש לו.
ושהוא לא אמר לך בפירוש שאין לו.
למרות שבמידה והם כן יוכלו להוכיח שידעת אכן תוכל לחטוף תיק על סיוע בעבירה ואף שלילה.
חוץ מיזה תיהיה אחראי על מעשיך. נסיעה ללא רישיון מסוכנת! ובמיקרה ותיהיה פגיעה בנפש או כל נזק גוף אתם יכולים לשלם לנפגע כל חייכם כי אין ביטוח חובה!
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
תקשיבו עם הוא נתפס כבר אז ברור שהמשטרה תזיין אותו אל נהיגה ללא רשיון אפשר לכנס גם לכלא וואלה אני יש לי 2 תיקים אל נהיגה ללא רשיון ועד היום אני מנהל משפטים אני בשלילה שנתיים וכן שלימתי קנס של 10000 שקל ב 10 תשלומים חודשים ואיתי היה חבר באוטו אני בכוונה אמרתי לו שיגיד שהוא שאמרתי לו שיש לי רשיון ובסוף החבר שלי יצא בלי כלום גם ככה נדפקתי כבר אז למה לגרור חבר זה לא מלשין עם הוא יגיד שלא ידע פשוט שיגיד חשבתי שיש לו רשיון למה שהוא ינהג בלי דברים כאלו בקיצור תגיד גם לחבר שלך זה בלי רשיון שלא ינהג כי נדפקים מזה ממש חזק זה יותר גרוע ממכות ואפילו מדקירות .יש לך סעיף :סיכון חיי אדם בנתי תחבורה תקשיב לסעיף הזה וואלה זה נשמע כמו רצח זה בקיצור עונש של מאסר בפועל עד 20 שנה שופט יכול לשפוט אל סעיף כזה וגם אתה בקיצור למה לך לסתכן מהתחלה פשוט תשאל אותי יש לך רשיון כן כן לא לא עם לא אל תכנס בכלל וזהו
עם עורך דין טוב לא יוכלו לגעת בך![]()