קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעה אישית] AOF3
    על ידי [EriK] בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 18:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[דעה אישית] אירופה: אנטי-אנטשמים נאצים

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

ברירת מחדל [דעה אישית] אירופה: אנטי-אנטשמים נאצים

יום אחד אנחנו מתעוררים למציאות אחרת: הכנסנו לחמאס המסריח מכה של 500 הרוגים. איך שיחקנו אותה? לאט לאט התקדמנו מפה והלאה לפעולה צבעית מתוחכמת של משרד הביטחון והרמטכ"ל בשילוב מעולה, הפצצות חיל האוויר, כניסה קרקעית, הריגת בכירי חמאס ומעל 900 הרוגים.
    איך שיחקנו אותה, הא? היינו צריכים רק שיפשופון ממלחמת לבנון השנייה וזהו אנחנו מוכנים להוריד ארגון טרוריסטים שלם. איך הכנסנו להם ממש מכה מתחת לחגורה! אבל אם להיות כנים, לא רק מה שמתרחש פה באזור משמעותי.
    אני ראיתי לאחרונה בעיתונים את כל האירופאים והאמריקאים מרימים את ראש המגולח כאחד וצועקים "חדל לפעולה בעזה!" או כמו שהם רוצים להגיד (וחלקם אומרים) "מוות ליהודים!", "היהודים הם נאצים!", "הכלבים של השטן!" וכו'.
    אז מה נוצר פה? נוצר פה המון זועם שרק חיכה להזדמנות להרים את צלב הקרס בגאווה מעל לראש, להשמיש מחדש את הסיסמאות האנטישמיות ולהפנות כלפינו אצבע מאשימה על לא עוול בכפינו.
    רק להראות לכם כמה האירופאים, שאנחנו לוקחים מהם הרבה השראה, רואים סרטים שלהם, מעריצים כוכבי קולנוע שונים וממנים להם את הצנרת מהחופשות שלנו, הם מטומטמים נטו.
    אז כן, יש כמה כאלה שכן בעדנו, וכל הכבוד להם כי אלה אנשים חכמים שרואים את דרך הישר.
    לקרוא ליהודי נאצי זה כמו לקרוא לשחור גזען, או לקרוא לאהוד אולמרט ישר. זה לקחת את הדבר האחד שבן אדם לא יכול להיות ולהפוך אותו לכזה. כשקוראים לבן אדם שהמשפחה שלו כנראה סבלה מהנאצים ונותרו עליה צלקות שלא יעלמו לעולם לאלפי דורות נאצי זה פשוט לקחת קופסא של מלח ולשפוך את כולה על גוף חצי שרוף. איזה כאבים זה?
    הם לא מבינים שאנחנו תוקפים מדינה! לא קבוצה קטנה, לא אנשים מסכנים, מדינה. מדינה שתקפה מדינה אחרת, למדינה האחרת יש זכות מלאה להתקיף חזרה. למה הם מדינה? הם בחרו ראש ממשלה, השתלטו על האיזור, שכבר לא שייך לישראל, הם הכריזו עצמאות, הם מדינה לכל דבר.
    להפסיק את שואת הפלסטינים לא ממש אפשרי מאחר ואין ממש שואת פלסטינים, אנחנו תוקפים מוקדים ספציפיים שמטרה להוריד חמאסניקים ואם לא שמתם לב, גם לנו יש הרוגים, שמונה שנים שיש לנו הרוגים ואלפי אנשים משתטחים כל יום עשרות פעמים במטרה להישאר בחיים.
    אם ארה"ב/צרפת/כל מדינה אחרת הייתה מותקפת הם לא היו מהססים ולו לשנייה אחת. אני צודק?
    נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 14-01-2009 בשעה 22:37.
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

עוד פעם ההכללות האלה :|

לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ

אבל את החייב להודות שבכללי זה נכון. אני לא ראיתי הרבה כתבות על קבוצה שתומכים בישראל ובפעולה.
    בברכה, JamesBond007

גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש משקיע האוואטר של N0br0s
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    1
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    בנות חושבות דבר אחד, אומרות דבר שני ועושות דבר שלישי

יש פה דברים נכונים לדוגמה
    לקרוא ליהודי נאצי זה כמו לקרוא לאהוד אולמרט ישר.

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

מי שמפגין כנגד ישראל הם מוסלמים אשר גרים ברחבי העולם, ביבשות כמו אירופה, אמריקה וכד'..
    רוב האנשים באמריקה תומכים בישראל, בדנמרק גם תומכים, כאמור מי שלא תומך הם אותם מוסלמים שחיים במדינות שונות בעולם.

גולללסווו האוואטר של Ace in Race
    לייקים
    0
    נקודות
    315
    משפט מחץ
    זה לא אני, זאת את.

כל הערבים תומכים בערבית מין הסתם, או יותר נכון מוסלמים במוסלמים.
    אבל שתדע לך, עזה היא לא מדינה. היא רשות. זה שהיא בחרה לעצמה ראש ממשלה והכריזו עצמאות, על הזין של כל העולם הזה סליחה על הביטוי.

לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי shmuel555 צפיה בהודעה
    מי שמפגין כנגד ישראל הם מוסלמים אשר גרים ברחבי העולם, ביבשות כמו אירופה, אמריקה וכד'..
    רוב האנשים באמריקה תומכים בישראל, בדנמרק גם תומכים, כאמור מי שלא תומך הם אותם מוסלמים שחיים במדינות שונות בעולם.
    זה לא נכון, אתה יכול לראות המון נורווגים שלאחרונה צווחים בחוצות העיר מוות יהודים והם נוצרים, רוב ארה"ב נוצרית וחלקם נגדנו, אירופה בחלקה הגדול נוצרי רובם נגדנו.
    בברכה, JamesBond007

גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

יש כמויות אדירות של מוסלמים ברחבי אירופה, מה גם שישנם ערבים נוצרים והם תומכים מן הסתם בעזה.
    תשים לב טוב בהפגנות שמתנהלות באירופה על לבוש האנשים ותראה שיש להם כאפיות, אני לא מכיר נוצרים קתולים שהולכים עם כאפיות.

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

ציטוט נכתב במקור על ידי JamesBond007 צפיה בהודעה
    יום אחד אנחנו מתעוררים למציאות אחרת: הכנסנו לחמאס המסריח מכה של 500 הרוגים. איך שיחקנו אותה? לאט לאט התקדמנו מפה והלאה לפעולה צבעית מתוחכמת של משרד הביטחון והרמטכ"ל בשילוב מעולה, הפצצות חיל האוויר, כניסה קרקעית, הריגת בכירי חמאס ומעל 900 הרוגים.
    איך שיחקנו אותה, הא? היינו צריכים רק שיפשופון ממלחמת לבנון השנייה וזהו אנחנו מוכנים להוריד ארגון טרוריסטים שלם. איך הכנסנו להם ממש מכה מתחת לחגורה! אבל אם להיות כנים, לא רק מה שמתרחש פה באזור משמעותי.
    אני ראיתי לאחרונה בעיתונים את כל האירופאים והאמריקאים מרימים את ראש המגולח כאחד וצועקים "חדל לפעולה בעזה!" או כמו שהם רוצים להגיד (וחלקם אומרים) "מוות ליהודים!", "היהודים הם נאצים!", "הכלבים של השטן!" וכו'.
    אז מה נוצר פה? נוצר פה המון זועם שרק חיכה להזדמנות להרים את צלב הקרס בגאווה מעל לראש, להשמיש מחדש את הסיסמאות האנטישמיות ולהפנות כלפינו אצבע מאשימה על לא עוול בכפינו.
    רק להראות לכם כמה האירופאים, שאנחנו לוקחים מהם הרבה השראה, רואים סרטים שלהם, מעריצים כוכבי קולנוע שונים וממנים להם את הצנרת מהחופשות שלנו, הם מטומטמים נטו.
    אז כן, יש כמה כאלה שכן בעדנו, וכל הכבוד להם כי אלה אנשים חכמים שרואים את דרך הישר.
    לקרוא ליהודי נאצי זה כמו לקרוא לשחור גזען, או לקרוא לאהוד אולמרט ישר. זה לקחת את הדבר האחד שבן אדם לא יכול להיות ולהפוך אותו לכזה. כשקוראים לבן אדם שהמשפחה שלו כנראה סבלה מהנאצים ונותרו עליה צלקות שלא יעלמו לעולם לאלפי דורות נאצי זה פשוט לקחת קופסא של מלח ולשפוך את כולה על גוף חצי שרוף. איזה כאבים זה?
    הם לא מבינים שאנחנו תוקפים מדינה! לא קבוצה קטנה, לא אנשים מסכנים, מדינה. מדינה שתקפה מדינה אחרת, למדינה האחרת יש זכות מלאה להתקיף חזרה. למה הם מדינה? הם בחרו ראש ממשלה, השתלטו על האיזור, שכבר לא שייך לישראל, הם הכריזו עצמאות, הם מדינה לכל דבר.
    להפסיק את שואת הפלסטינים לא ממש אפשרי מאחר ואין ממש שואת פלסטינים, אנחנו תוקפים מוקדים ספציפיים שמטרה להוריד חמאסניקים ואם לא שמתם לב, גם לנו יש הרוגים, שמונה שנים שיש לנו הרוגים ואלפי אנשים משתטחים כל יום עשרות פעמים במטרה להישאר בחיים.
    אם ארה"ב/צרפת/כל מדינה אחרת הייתה מותקפת הם לא היו מהססים ולו לשנייה אחת. אני צודק?
    נתחיל ממשהו פשוט מאוד:

באירופה גרים מיליוני אנשים. אתה לא יכול לשייך תכונה אחת לכולם.

נמשיך בזה שזה נורא "אין" להיות בעד העולם המוסלמי, כי יש להם יכולת מדהימה להטות את העובדות ככה שעזה\הגדה המערבית\מקום אחר עני ומוסלמי ייראה מסכן.

יהודי יכול להיות נאצי, שחור יכול להיות גזען, ולאהוד אולמרט היו כוונות טובות (כי הוא הרוויח יותר בעבודה הקודמת שלו מאשר בתור ראש ממשלה).

עזה היא אטונומיה, לא מדינה. ואנחנו תוקפים אירגון טרור, לא את כל האכלוסייה.

אה, ובתור מישהי שגרה בארה"ב (ועוד במדינה הכי שמאלנית בה), התקשורת לא כל כך עוינת.

תשים לב טוב בהפגנות שמתנהלות באירופה על לבוש האנשים ותראה שיש להם כאפיות, אני לא מכיר נוצרים קתולים שהולכים עם כאפיות.
    אבל אני כן^_^

האמת שאני לא בטוחה אם קתולים, אבל אני יודעת שיש בערך ילד ערבי אחר בבית הספר, אבל ראיתי לפחות עשרה אנשים עם כאפייה (ולאו דווקא את הילד הערבי).
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

לא יפה להגיד את זה
    אבל עד שלגרמנים ימאס שוב
    ויעשו עוד שואה רק הפעם למוסלמים
    אירופה תיהיה מוסלמית

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

מורחקים
    לייקים
    0

מסכים

משתמש מתקדם האוואטר של masteras
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תשמע,
    ישנם המון ערבים בעולם וברור שחלקם נמצאים באירופה, הם משפיעים על האוכלוסייה האירופאית מבין?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,576 | הודעות: 8,198,169 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect