פורסם ב-11 בינואר 2009, 22:07במדור משיח
מפקד באחד הגדודים בעזה עמדו להכנס לבנין ופתאום קפצה אשה רעולת פנים ואמרה לחיילים תעופו הבניין ממולכד הגדוד המשיכו לבנין ושוב קפצה להם ואמרה להם בעברית אל תכנסו הבניין ממולכד המפקד התעשת ושל אותה מאיפה את יודעת עברית?אז היא אמרה להם שהיא רחל אמנו ע``ה ונשלחה משמיים לעזור לחיילי ם וזה בזכות התהילים שעם ישראל קורא להצלחתם.מ ד ה ים!המ``פ סיפר זאת לרב מזוז מבני ברק
והסיפור מפי חייל נוסף באתר אחר:
לפני כמה דקות אני משוחחת עם אסתי חברתנו לקהילה הבן של השכנה שלה חזר מעזה למנוחה של כמה שעות ומה הוא מספר:קבוצת חיילים מתקרבת לבית שהם צריכים להיכנס פונה אליהם מישהי עם רעלה על פניה אומרת להם קחו כמה צעדים אחורה מסוכן כאן...לקחו החיילים את רגליהם אחורה ולאחר מס` שניות הבית מתפוצץ לנגד עיניהם...המומים ממשיכים את דרכם לאיזה מסגד אותה אישה נמצאת מחוץ למסגד אומרת להם תזהו אני מפחדת עליכם אל תכנסו הם שומעים לה בשנית ולא נכנסים ...ומה קורה?שוב נס מול עיניהם...מתקרבים לבית שלישי ושוב אותה אישה נמצאת שם מחוץ לבית הפעם הם שואלים אותה למה היא באה לעזרתם ומי היא בדיוק...
היא עונה להם:"אני רחל אימנו" נשלחתי להשגיח עליכם....מבין החיילים יש חיילים אשר לא מאמינים כלל בדת ממש היו בהלם דמעות זלגו מעיניהם הוא מספר לאימו על הנעשה ובוכה...חברי הקהילה היקרה...אני מקווה שלאורך כל הדרך יהיה מי שישמור על חיילינו והניסים ימשיכו לקרות...אותי אישית ריגש הסיפור...הייתי חייבת להביא את זה לכאן כדי שתשמעו משהו חי ואמיתי מהנעשה שם...
אנשים תפסיקו לריב!
בואו נתאחד להצלת העם!
מה אתם חושבים ?
ישראל זה הגאווה שלנו!

ציטוט ההודעה