אוקיי אז נתחיל
ראיתי הרבה ילדים שמתקשים לעשות הברקה בתוך האותיות אז הם עושים הברקה מחוץ לאותיות וזה לא יוצא להם ממש טוב, אז החלטתי לעשות לכם מדריך כדי שתשתפרו בהברקה שלכם.
1) תפתחו לכם דף חדש, אני פתחתי דף בגודל 400 על 200.
2) תעשו לעצמכם ניק שימצא חן בעיניכם, השתמשתי בFONT: IMPACT, תעצבו לכם את הניק כפי שתרצו, העיקר שיראו את ההברקה.
3) עכשיו תלחצו על הריבוע בצד שמאל- RECTANGULAR MARQUEE TOOL (ראו תמונה למטה).
4) עכשיו תעשו מלבן כזה שיהיה יותר גדול מהאותיות(ראו בתמונה, תלחצו על התמונה כדי לראות את הפעולה ככה לא רואים מה הפעולה שאני עושה).
לא להגיב עדיין יש המשך!!
המשך:
5) עכשיו פתחו לייר חדש (ראו תמונה)
6) עכשיו תלחצו על הדלי הזה בצד שמאל (ראו תמונה)
7) עכשיו שנו את הצבע לFAFAFA - לבן, רשמו FAFAFA במלבן הקטן כמו בתמונה:
8) עכשיו בעזרת הדלי לחצו על המלבן שעשיתם בהתחלה בצד שמאל של הניק, המלבן אמור להיות בצבע לבן עכשיו( ראו תמונה למטה):
9) עכשיו לחצו CTRL+X ואחרי זה לחצו על CTRL ואל תעזבו את המקש, בזמן שאתם לוחצים על CTRL לחצו על הלייר של הניק, ואז זה אמור לסמן לכם את האותיות כמו בתמונה פה:
10) עכשיו תלחו ל EDIT-PASTE INTO:
11) עכשיו הצבע הלבן נכנס לתוך האותיות, ועכשיו תלחצו על הMOVE TOOL ותזיזו את הלבן שבתוך האותיות לאות הראשונה בצד שמאל, כך שהלבן יהיה על הקצה של האות, אבל אל תזיזו את הלבן יותר מדי שמאלה כדי שלא יעלם מהאות.
12) עכשיו לכו ל FILTER-BLUR-GAUSSIAN BLUR.
13) עכשיו תשחקו עם האחוזים עד שתחשבו שזה מושלם, או שתעשו כמוני אני עשיתי 9,5 לפי דעתי כך זה מושלם ואז לחצו על OK:
14) עכשיו תעברו לIMAGE READY, בעזרת לחיצה על תמונה שבצד שמאל למטה (ראו תמונה):
15) לכו לWINDOWS למעלה ושמנו בV את ANIMATION, ואז אמור להפיע לכם מלבן כזה כמו בתמונה:
16) עכשיו לחצו על הנייר הזה במלבן של ANIMATION ליד פח הזבל( ראו תמונה):
17) עכשיו לחצו על MOVE TOOL ותעבירו את הלבן לצד אבל לא יותר מדי כדי שהלבן לא יעלם:
18) עכשיו לחצו על TWEEN העיגולים העלה מצד שמאל לניר:
19) עכשיו תרשמו בריבוע הקטן כמו בתמונה 55, משום שכך מהירות התחלפות התמונות תהיה לא מהירה מדי ולא עיטית מדי.
20) עכשיו כדי שההברקה תיפעל בתמונה תשמרו את זה כך:
21) והנה התוצאה:
קרדיט לי(AMERICAN ANGEL) על המדריך הסוס הזה!!!
ואסור להעתיק!!!! אם אתם מעתיקים תתנו לי קרדיט!!!

ציטוט ההודעה