|
|
בכללי פעם ראשונה 57.5$ ואז השקעתי מהבאלנס את ה35$ הנותרים והיו לי עוד 5$ בCASH BALANCE אז בהוכחה השניה 40$ ויש לי עוד 11$ למשוך ,בכללי אני ברווח טוב מPAC
ב19.1 הם נותנים בונוס של 25% על כל הפקדה,נחגוג עליהם קצת![]()
אוטוסארף זה טוב רק אם יש לך אחד מאלה:
1. הרבה כסף להשקיע (100$+)
2. יכולת להביא הרבה מופנים שישקיעו הרבה.
באוטוסארף אתה יכול לצאת גם עם 100$ בהשקעה של 5$.
ואולי אתה דיסלקט שלא יודע איך לקרוא? ^^
הוא אמר שאם אתה מביא המון מופנים שישקיעו המון דרכך אתה יכול להביא בהשקעה אחת של 5$ 100$ בגלל שבכל האוטוסרפים האחוזים שמקבלים ממופנים כאשר אתה פעיל ויש לך חבילת השקעה פעילה אתה מקבל יותר מאשר לא. מבין?
הוא לא מבין כלום. הוא חושב שאוטוסארף מצליח לעמוד רק בגלל שאתה מקבל אחוזים גבוהים.
שתבין, אוטוסארף זה פונזי שמושך את עצמו, כל אחד יש אחוז למופנים כולם ממשיכים להשקיע זה בעצם מעגל פונזי גדול שנשען על עצמו, ואם אתה כבר מתחיל להרוויח באוטוסארף (כמו שצריך) אתה ממשיך לתחזק את המעגל הזה.
אני מקווה שתקרא את זה טוב טוב כמה פעמים שתבין ואל תנסה לצאת חכם גדול כי אני יכול ללמד אותך.
*עריכה*
דוגמא ל2: אני משקיע 10$ באוטוסארף 12X12 עם 6& מופנים, הרווח שמבוטח לי הוא 14.4$, בנוסף להשקעה שלי אני מפנה 10 אנשים שמשקיעים 1000$ (בכלל לא הזוי!), עם כמה רווח אני יוצא? 14.4$ + 60$.
נערך לאחרונה על ידי qing; 17-01-2009 בשעה 21:27.
נערך לאחרונה על ידי aFiK; 18-01-2009 בשעה 23:02.
1. מה הבעיה להביא מופנים לאטוטוסארף?
2. אני אולי לא מחדש לך שום דבר אבל אם היית כל כך חכם היית יוצא עם 150$ במקום 60.
3. אמרת לי ללכת לקרוא קצת, זו בדיוק הבעיה שלך! אתה קורא, לומד ויודע. לא עדיף לעשות משהו עם הידע הזה במקום סתם דיבורים?
4. אל תקלל.
שמע הפורום הזה בעיקר הוא PTC וזה כבר מיושן, מאוד מיושן. אחלה רווח שלך
1.לך תשב ותסביר להם על התעשייה,אני כרגע מסביר לחבר של אבא שלי על זה ותאמין לי שזה לא כזה קל.
2.מופנים?שוב איפה אתה חיי?מה אתה חושב שזה כזה קל?מי אמר שיש להם כסף להשקיע?לך תסביר להם שAP זה אמין,שהאתר עצמו אמין,ובשניה שתגיד להם שיש סיכון דיי גבוה שיברחו עם הכסף הם יתקפלו (אני מדבר על אנשים חדשים שלא יודעים כלום על העסק)
3.סתם דיבורים?אני בנתיים משקיע ולא לוחץ בבאקסים,אצלך זה הפוך מותק.
4.אני גם שואל אותך?
איך קוראים לאתר?
אתה יכול לשלוח לי קישור לאתר בבקשה
וגם קצת הסבר בקצרה עליו
תודה מראש