SAS Anti Terror
Force
~SAS: Anti Terror Force~
[ הסיקור ]
סיקור :
שנת יציאה: 2005
זאנר: פעולה / יריות מגוף ראשון / טקטי
שרת: הורדה ישירה
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
הצמיחה של איום הטרור באירופה עולה בצורה מפחידה. אתה תהיה חלק מיחידה מובחרת ללוחמה בטרור הנקראת SAS (שירות אוירי מיוחד) הבריטית כדי להלחם ברוע הבינלאומי.
אם אי פעם תהית מה יקרה אם טרוריסטים יצליחו לחדור לרחובות העמוסים והנחשבים ביותר בארצך, ובכן עכשיו אתה תוכל להתמודד עם המצב כחבר בחוליית האס.איי.אס: יחידה ללוחמה בטרור, זו תהיה המשימה הראשונה שלך להחזיר את השליטה על אחד מהרחובות המוכרים והמפורסמים ביותר באנגליה.
אתה נמנה בשירות המיוחד SAS (שירות אוירי מיוחד) שממונה לסכל את פעולות הטרור המאיימות הן בתוך ארצך והן במרחב. לרשותך עומד ציוד לוחמה מהמשובחים והטובים ביותר הכולל 9 סוגי נשקים וסוגים שונים של רימונים. בנוסף לציוד המלווה אותך תצטרך תגובות חדות ועיניים חדות כדי לחסל את הטרוריסטים לפני שיפגעו באזרחים תמימים.
מאפייני המשחק:פיקוח על צוות מיוחד באתרים אמיתיים ברחבי אירופה.
פעולה מגוף ראשון, טכנולוגיות נשקים מתקדמות, וציוד היקפי חדשני ומשובח.
הצל והגן על פוליטיקאים.
הלחם במקומות אמיתיים מתוך רחבי אנגליה, צרפת וגרמניה.
תוכל לתכנן את המשימות של עצמך ולהציב מקומות איסוף בדרך
הורדה
סיסמה : www.maxgrab.org
--------------------------------------------------------------------------------
Rainbow Six
Lockdown
2005
סיקור :
שנת יציאה: 2005
זאנר: פעולה / יריות מגוף ראשון / טקטי
שרת: הורדה ישירה
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
בפרק הזה של Rainbow six, אתה מוביל את היחידה המובחרת ביותר ללוחמה בטרור,בזמן שהם נלחמים במקומות שונים נגד האיום הביו-טרוריסטי. האיום גדול כשהיחידה מאויימת באופן אישי על ידי ארגון טרוריסטי גדול. יחידת "קשת" רגילים להגן על חייהם של אחרים, אבל הפעם הם יוצאים למשימה להגן על עצמם.
באפיזודה חדשה זו של הכותר המצליח שוב עליכם להוביל את יחידת הלחימה בטרור הטובה ביותר בעולם.יחידת Rainbow Six .הכנסו לנעליו של מפקד יחידת העלית דינג שאווז,או סגנו הצלף דיטר וואבר והילחמו בטרוריסטים בשטח זר.המצב מסלים כאשר מתברר לחברי היחידה שהם סומנו כמטרה באופן אישי ע"י ארגון הטרור.וכך הצוות שרגיל להגן על חיי אחרים מוצא עצמו במשימת הצלה של עצמם.
דרישות מערכת:
- מערכת הפעלה ווינדוס 2000/XP
- פנטיום 4, 1.5 גיגה-הרץ ומעלה
- 512 מ"ב ראם (מומלץ: 1 גיגה-בייט)
- כרטיס מסך בעל 64 מ"ב זיכרון (אין תמיכה ב-MX)
הורדה [ לכך לי שעות למצוא את ההורדה הזות ]
קראק - Crack
לחץ כאן
--------------------------------------------------------------------------------
Tactical Ops
Assault on Terror
סיקור :
שנת יציאה: 22 לאפריל 2002
זאנר: פעולה / יריות מגוף ראשון / טקטי /משחק רשת
שרת: הורדה ישירה
המשחק מיועד ל: PC (למחשב)
Tactical Operations הינו מוד פופולרי ביותר ל-Unreal Tournament שמצא את דרכו לחנויות בזכות המפיצה Infogrames.
המשחק עצמו הוא Shooter ריאליסטי-קבוצתי המיועד בעיקר למשחק ברשת (אפשר גם נגד בוטים). המשחק מציב את קבוצת ה"כוחות
המיוחדים" אל מול קבוצת ה"טרוריסטים", בדומה לאב הרוחני Counter-Strike. אתם בוחרים קבוצה ופוצחים בסיבובים עקובים מדם,
בהם הקבוצה שמשיגה את המטרה ראשונה מנצחת. בכל מפה מטרה אחרת – הצלת בני-ערובה, הטמנת פצצה וכדומה – אבל בכולן אפשר
לנצח גם על-ידי הריגת כל חברי הקבוצה היריבה. בהיותו תחליף ראוי ומרענן ל-CS, המצויד בגרפיקה עדיפה במקצת וברמת קושי גבוהה
יותר, TO מתאים כמו כפפה למי שמאס בהמוניות של השכן מ-Half-Life ומחפש משחק מאתגר ומגוון יותר, עם קונספט דומה ו"הרגשה"
שונה במקצת. עם זאת, מחסור בשרתים ישראליים וזמינותה של הגרסה החופשית הופכים את הקנייה ללא-כדאית עבור רוב השחקנים.
הורדה
אפשרות 1
http://www.fileflyer.com/view/aBhLLCt
אפשרות 2
http://www.oxyshare.com/get/46883696...e.net.rar.html
איך להפעיל את המשחק :
2. לאחר שהורדתם את המשחק יש לחלץ אותו מהקובץ TacticalOps.rar
3. כנסו לתיקיה System ותריצו את הקובץ TacticalOps.exe