כאשר אני מנסה להכנס לאחד הכוננים זה כותב לי: c:\resycled\ntldr.com אינו חוקי ביישום win32
אנטי וירוס NOD32 לא מוצא וירוסים
כאשר אני מנסה להכנס לאחד הכוננים זה כותב לי: c:\resycled\ntldr.com אינו חוקי ביישום win32
אנטי וירוס NOD32 לא מוצא וירוסים
|
|
תנסה לעשות שיחזור מערכת.
ואם לא עוזר תעשה תיקון לווינדוס.
אנא שמור על כותרת תקינה, הפעם הכותרת נערכה והאשכול לא ננעל, להבא האשכול ינעל ללא מענה, קרא חוקים!
תקשיב זה וירוס לא מהסוג ש - NOD32 מוצא הפיתרון הוא כזה אם צריך תדפיס ותבצע שלב אחרי שלב :
תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום
תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית
ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו
כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה מפתח) וממשיך לחפש עד שהוא מפסיק למצוא (הוא אמור למצוא משהו כמו 12 כאלה אל תיבהל אם זה פחות או יותר). אחרי שסיימת שם אתה מחבר כל התקן חיצוני שאתה משתמש במחשב הזה (מחבר סתם דוגמה דיסק און קי עושה את התהליך הבא מנתק ומחבר את ההתקן הבא) כמו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני ועושה כך : נכנס למחשב שלי כלים אפשריות תיקייה תצוגה הצג תיקיות וקבצים מוסתרים אישור ואז תיכנס להתקן עצמו קודם תעתיק את הקובץ autorun.inf כגיבוי לתוך תיקייה ב - c:\backauto שאותה תיצור ואז תמחק את הסיפרייה resycled ואת הקובץ autorun.inf שנמצאים בהתקן אותו תהליך לגבי כל ההתקנים שאתה משתמש בהם.
אני יודע שזה ארוך אבל אם תעשה את זה שלב אחרי שלב כמו שצריך זה יעבוד עשיתי את זה לפחות 10 פעמים ובכל פעם זה עבד.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי shayan88; 18-01-2009 בשעה 21:32.