אני חדש פההה ואני ישמח לקבל עזרההה
שאני ניכנס ל 1.6 ומוסיף סרבר זה לא עולה לי התקנתי פאצ' והכל וזה לא עוזר אבל שאני רושם סרבר מקורי זה מוצא אבל אני לא יכול להכנס כי יש לי את הפרוץ בבבבבבקקקקקשששההה עזרהה
תודהההה
אני חדש פההה ואני ישמח לקבל עזרההה
שאני ניכנס ל 1.6 ומוסיף סרבר זה לא עולה לי התקנתי פאצ' והכל וזה לא עוזר אבל שאני רושם סרבר מקורי זה מוצא אבל אני לא יכול להכנס כי יש לי את הפרוץ בבבבבבקקקקקשששההה עזרהה
תודהההה
|
|
פשוט קח את האיפי של השרת,
תרשום בקונסול(~)
Connect ip
ותתחבר לשרת...
פשוט מאוד...
עכשיו, לך לנעוץ, תקרא חוקים, פעם ראשונה ערכתי לך כותרת, פעם שניה תענש.
אין זה לא עוזר אני רושם בקונסול וזה לא עוזר מה עושים? צריך להתקין משהו אים כן אז תגידו לי מה בבקשה
כנראה הסרברים לא קיימים!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אלה סרברים טובים שלקחתי מהאתר הזה שפירסמו פה ובדקתי כמה לא אחד בבקשה עזרההה![]()
אז אולי הכמה האלו לא טובים?
בכל אופן, מה הבעיה לקנות מקורי? אתה תהנה תאמין לי...
מקסימום תמכור באותו מחיר שקנית, אתה לא תאבד כלום...
אני חושב שהבעיה זה הפאצ' התקנתי פאצ' 29 (ככה היה רשום) ואני לא בטוח שהוא טוב .
מישהוא יכול להביא לי קישור ל פאצ' כי בלנקייה יש קישורים שבכלל לא עובדים ניסתי את הכל וזה לא עובד. בבקשה![]()
שמע תעשה ניסוי קטן.
קח סרבר שעובד לך תעתיק את האיפי שלו ותמחוק..אחרי זה תוסיף אותו שוב ..אם מצליח זה אומר שהבעיה היא שהסרברים האחרים שאתה מנסה להוסיף לאא קימים ואם ךא מצליח כנראה זה משהו עם הפאצ'.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אז קח ת'IP ותעשה CONNECT - רווח - ואז שים שם ת'אייפי ..