אתה מדבר עם חבר שלך והמורה אומרת:''מה קורה דני?''. במקרה הזה פשוט תחזיר ותגיד לה:''הכל בסדר מה איתך?''(חח)
2.אתה נשפך מצחוק וכל הכיתה שמה לב והמורה אומרת:''כן דני,אולי תשתף את כולנו? שגם אנחנו נצחק?''.(תגיד לה את הבדיחה)
3.אתה מפריע בכיתה והמורה אומרת:''הדלת פתוחה לרווחה,אתה יכול לצאת מתי שבא לך''.(תרוץ כאילו אין מחר)
4.אתה מפריע למורה והיא קוראת למחנכת שלכם והמחנכת נכנסת ופונה אליך:''כן דני,משהו מצחיק אותך?''(תגיד:הכל)
5.''אני כבר את החומר הזה יודעת,אתם לא יודעים אותו''. (קומו ותנו לה כיף)(בוא נתקן:תגידו:"מזל טוב".)
6.(משפט של המורה המחליף הקשוח):''אם תהיו רגועים בסוף השיעור נעשה משהו כיפי.'' (אל תיפלו בפח!!) (קרא לי כל הכיתה התנהגה יפה,בסוף היה לנו עוד שיעורים במתמטיקה ><)
7.של המורה לספורט:''יאללה יאללה, רוצו רוצו!!! חבורה של נקבות ****** ב*******.''
(היה לו מורה כזה O_O)
8.''אף פעם לא ראיתי כזאת כיתה,פשוט פרע אדם.'' (תנו לו כאפה,הוא אשכנזי)
(ניסיתי אתמול זה עבד,מורה לספורט חברתי -_-)
9.המורה המאיימת:''כל מילה נוספת אני מוסיפה עוד שאלות לשיעורי בית!!!'' (באמת יש לך כל כך הרבה שאלות לכתוב?)
10.(את זה אני ממש שונא):''...וה' אמר לו של נעליך מעל רגליך.משפט זה מוכיח את היחס של משה לה' ואת היחס ההדדי בין אלוהים לבני האדם המסמל את הקשר האנושי של ה'...''(אפשר להמשיך ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך) (ולהמשיך,לי הייתה מורה כזאת><)
11.:''חוצפן!!!''. תחזיר:''אמא שלך חוצפנית!!!''. (תצפה לבאן משיעורי ספרות) (ועוד איך באן)
12.''אחר כך אתה מתפלא שאתה לא מבין.'' בדרך כלל זאת המורה לאלגברה. (של אח שלי הגדול כזאת
13.:''סליחה?! מה אמרת?! תתנצל!!!'' (זובי) (קפיץ קפוץ)
14.''טוב אני כבר יודעת להורים של מי אני מתקשרת היום בערב.'' (ניתקתי את הקו וניתקתי את הקו!!! )
15.''שבו!! הצלצול הוא בשבילי!!'' (לא שמעתי הקדשה בכריזה) (גם אני לא שמעתי...)

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa

ספוילר: