לפי דעתי זה היה הרויאל ראמבל הכי מסריח שהיה איי פעם=\
למה ללכת רחוק, האירוע הכי מסריח שהיה! אולי חוץ ממה שהיה עם שון מייקלס אבל רק זה היה יפה.
מה אתם חושבים?
|
|
אני אהבתי הכל חוץ ממה שמאט הארדי עשה,ודברים כאלה לפי דעתי צריך רק באשכול הרשמי,אבל אני לא אומר לך מה לעשות.
האירוע הכי מגעיל שראיתי ,
הרויאל ראמבל עצמו היה בסדר אבל כמה צפוייי זה היה ראבבק , החזרה של RVD הייתה הדבר היחיד שלא ציפיתי לו .
הקרב של סינה ו-JBL היה אחד המשעממים אבל הסיומת עם מייקלס הייתה טובה .
אדג' נגד ג'ף הארדי - אין מילים בפי ... כל הקטע הזה היה בלית ברירה לכותבים ומה שהארדי עשה זה הדבר ההגיוני היחיד שהם יכלו לחשוב עליו ..
קרב הדיוות - היה ענק !
סוואגר נגד מאט הארדי - פשוט גועל נפש . אני אחרי 2 דק' כבר העברתי קדימה הפסקתי לראות כי זה לא היה מעניין , התוצאה הייתה ברורה , העברתי ישר לקרב של הדיוות .. אח אח מה שעשו ממאט הארדי , פשוט עצוב .. מתאבק כל כך ענק וכל כך טוב .. בושה לוינס מקמהן שהוא מוריד אותו לרמות כאלה .
האירוע מה זה לא טוב במיוחד הראמבל למה אורטון הכי טוב היה יכול להיות שהיו מביאים את כריסטיאן כמתאבק ה-30 וינצח ויהיה אלוף עולם ולמה מאט עשה את זה לג'ף
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
למה מה היית רוצה שעוד פעם הוא ייקח את הראמבל ?
זה מכוער אם הוא היה מנצח ..
שהיו נותנים לג'ריקו ואז היו עושים קרב ג'ריקו נגד אדג' ..
2006 .. אבל זהו , ריי מיסטיריו גמר את הקריירה בתור מיין אבנטר , עכשיו הוא יהיה מתאבק מיד קארד ...
פיוד מעניין שיכול להיות איתו זה פיוד עם CM פאנק , זה הכי מתאים לו
טוב דבר ראשון נראה לי שה WWE עשו טעות שנתנו לאורטון לנצח.
זה היה פאקינג חזרה של RVD זה הקרב שהכי מתאים לו לזכות ועוד ביום הראשון שהוא חוזר !
בקשר לשאר האירועים .. לא ממש התלהבתי מהרויאל השנה.
לדעתי היו להם הרבה יותר טובים ויכלו לעשות את זה גם הפעם !
RVD חזר לצערינו רק ליום אחד ולכן זה לא היה אפשרי בשבילו לנצח... למרות שהכי מגיע לו... שנת 2008 הייתה ללא ספק השנה של רנדי אורטון
אני לא מבין למה הם לא מגוונים ולא נותנים למתאבק לא חרוש לנצח את הראמבל...
דיי התאכזבתי
RVD חזר?.. בונה לא ראיתי הרבה זמן האבקות חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
כמה שה WWE אידיוטים זה פשוט מגעיל! הראמבל הזה היה צפוי מהרגיל במקום לתת לאוהדים האלה לקפוץ וכמעט לשבור את הגג בכך שמס' 30 יהיה שון מייקלס הם מכניסים לי את ביג שואו?! ונותנים לאורטון לנצח?! מילא היו עושים שמייקלס נכנס ונשאר אחרון עם אורטון ושניהם עפים בו זמנית מהזירה,ואז היה אפשר לעשות סטוריליין של: מי ניצח בקרב?! כמו שהיה פעם עם לקס לוגר וברט הארט. אני גם מניח שה WWE יהיו צפויים גם ב NWO למרות שלדעתי נראה PPV אדיר! אני הייתי עושה שלמרות כל השמועות לקרב על אליפות ה WWE ברסלמניה שטייקר ינצח ויזכה באליפות ב WWE בצ'אמבר! ואז ייפתח בסטוריליין עם אדג' וטריפל על האליפות,וג'ף ומאט יהיו בסטוריליין משלהם. אפשר לעשות הרבה דברים קטלניים השאלה מה וינס מעדיף?! לרצות מתאבקים עם קשרים?! (טריפל וכו'..) או לקבל רייטינג?!
טייקר לא ייקח אליפות,הוא ומייקלס כנראה עוזבים שניהם אחרי רסלמניה חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!