אני עובד בבורגראנץ' למי שלא יודע ואנחנו עושים הזמנות,אנשים מתקשרים למוקד והם שולחים לנו את הכתובת וכמו קבלה כזאת עם כל מה שצריך להכין.
אז בקיצור משפחה של פרסים הזמינו קומבינה ל4, 3 ראנצ'ים (כמו מקרויאל רק של בורגראנץ') וראנץ' אחד רק עם ירקות.
עכשיו כאן התחילה הבעיה- יש אפשרות לראנץ' רק ירקות שזה לחמניה עם ירקות ורטבים ובלי בשר (ממה שהבנתי מהמנהלת משמרת), אז בהזמנה היה כתוב ראנץ' ירקות וזה מה שמנהלת משמרת שלי הבינה, אבל במוקד עשו טעות ואלה שהזמינו התכוונו לראנץ' עם בשר וירקות ובלי רטבים .. אז בקיצור שלחנו את ההזמנה ואחרי כמה זמן הם מתקשרים והם אומרים "מזההה הבאתם לנו המבורגר בלי בשר" וכ'ו וכ'ו והם אמרו שהם רוצים פיצוי, עכשיו תבינו מילא שוקופאי אבל לא, הם רצו את כל הקומבינה מחדש אבל דאבל
בנוסף למה שיש אצלהם!
קיצר אחרי הרבה טלפונים עם המנהלת סניף והמוקד והמנהל אזור הם החליטו שנוציא להם עוד הזמנה אבל הם יקבלו אותה רק אם הם לא אכלו את הארוחה הקודמת.. בסדר הכנתי להם עוד 4 ראנצ'ים ושלחנו להם ועכשיו מה הם טוענים? הצ'יפס וההמבורגר קרים והקולה חמה והם רוצים חדש :|
ושלא נדבר על מה שהם עשו לשליח.. הוא אמר להם אז שימו קרח (בקולה) והם התחילו להתעצבן והם נעלו אותו בתוך הבית ולקחו תמפתח ובלאגנים.. והוא חזר כולו עצבני כי הוא צריך לחזור לשם עכשיו שוב בפעם השלישית כדי להביא להם את ההמבורגרים החדשים..
בסוף רק חיממנו להם הכל במיקרו ושלחנו חח
תאמינו לי איזה אנשים יש בעולם.. אתם לא מבינים איזה עומס זה גם עשה אצלי כי אני הייתי יחיד במטבח והיה גם עוד משלוחים אחרים וגם הזמנות בדלפק.. קיצור היה בלאגן אחד גדול אבל תאמת גם היה מעניין חח![]()

ציטוט ההודעה