^כותרת^
אצלי זה האלבום Stadium Arcdium של Rhcp מזכיר לי את החופש הגדול שהייתי באיזה מלון וחרשתי על האלבום הזה בMP4
וSgt Pepper מזכיר לי את פסח שעבר שקניתי אותו שמעתי אותו מלא (ואני עדין שומע אותם מלא)
^כותרת^
אצלי זה האלבום Stadium Arcdium של Rhcp מזכיר לי את החופש הגדול שהייתי באיזה מלון וחרשתי על האלבום הזה בMP4
וSgt Pepper מזכיר לי את פסח שעבר שקניתי אותו שמעתי אותו מלא (ואני עדין שומע אותם מלא)
|
|
לאונרד כהן מזכיר לי תמיד את כיתה ה' כי זה מתי שאבא שלי התחיל להשמיע לי אותו...
והשאר לאדעת...לא נראלי מזכירים לי איזה תקופה מסויימת בחיים..דבר איתי על זה עוד 5-10 שנים שאני אהיה קשישה כבר חח
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
להיטי לינקין פארק כי זה מזכיר לי את שיעורי המחשבים שכל הבנים שמו ברמקולים לינקין פארק בכיתה ה' LOL
סטיירוואי טו הבן מזכיר לי את אמצע ח' שתמיד כשהלכתי לישון שמעתי את השיר הזה באוזניות...
לצערי שומדבר לגבי מטאליקה כי פשוט ישבתי מול המחשב ושמעתי את כל האלבומים שלהם וזהו לא משהו מיוחד :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פינק פלויד - דארק סייד אוף דה מון
מזכיר לי כשהייתי קטן אבא שלי שיחק בhalf life 1 ושמע את זה.
במיוחד אני זוכר את השיר money
cannibal corpse-eaten back to life
מזכיר לי בכיתה ח שחשבתי שאני שומע דת' מטאל אבל בעצם שמעתי כל מיני להקות דת'קור ומטאלקור וישר נדלקתי על האלבום הזה...
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 26-01-2009 בשעה 23:17.
The Beatles-Let It Be...Naked
במיוחד בגלל השיר-Across the universe
שומע אותו כשאני עצוב![]()
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
תצחקו אבל לי סינרגיה מרגיש אחר מזכיר לי את כיתה ה'
כל אלבום\שיר מזכיר לי את הפעם הראשונה ששמעתי את הלהקה הספציפית.
ומזכיר זמנים טובים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
BFMV מזכיר לי את הימים שניםפרדתי מחברה שלי ושהייתי שומע בחדר מחשבים בכיתה ו' עם איזה ילד רוסי שירים שלהם חחח
GNR מזכיר לי ת'תקופה שהתחלתי לנגן
Dope-Die Mother Fucker Die חח שיר מעאפן מזכיר לי ת'תקופה שהייתי נוסע לאימונים בטניס והייתי בא לאיזה ילד שהציק לי ומשמיע לו את השיר הזה במוח
Opeth-מזכירים לי ת'יום שקניתי חולצות מטאל,בכלל ת'תקופה שהייתי מצטייד הרבה.
Van Halen-תחילת כיתה ז' בעיקר עם JUMP
IRON MAIDEN-מזכיר לי ת'תקופה שהייתי עושה הליכות כל ערב אז הייתי שומע אותם הרבה
BETZEFER-כנ"ל ל IRON MAIDEN
LAMB OF GOD-WALK WITH ME IN HELL מזכיר לי ת'ימים שהייתי שומע לינקין והייתי רוצה להתנסות במטאל בשביל הסאטלה
Slayer-Blood Red-השיר מטאל הראשון ששמעתי,שהייתי משחק מייפל חעע
R.I.P Chuck Schuldiner
linking fapk- כמו שאסף אמר בכיתה ה-ו כל הכיתה שמעה אותם ברמקולים.
breaking benjamin - Dance With The Devil מזכיר לי תטיול לאיטליה עם המשפחה בסוף כיתה ח' בחופש הגדול חפרתי תשיר הזה.
Metallica - מזכיר את סוף החופש הגדול =\
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לי californication ו other side
מזכירים את התקופה שהייתי קטן ואחותי הייתה שמה MTV וזה מה שהיה שם...
בהחלט תקופה יפה
חובש קרבי