קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|גדולה ממני בשנה (14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 12:14
  2. להתחיל עם מישהי שיותר גדולה ממני.. בשכבה שלי..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 12:22
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:33
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:09
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 00:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

עזרה -גדולה ממני (זה לא אותו אחד שפתח את הנושא הקודם)

ברירת מחדל עזרה -גדולה ממני (זה לא אותו אחד שפתח את הנושא הקודם)

היה איזה סרט והייתי שמה לבד עם חברה של חבר שלי כאילו הוא הלך לטייל עם חברים אחרים ואני ההייתי איתה במן קולנוע כזה.. קיצר ישבנמו וזה ולידי ישבו חבורה של צעירים כאלה 18 19 ככה (אני הייתי 16 ) עכשיו אני ניראה גדול והיתה שמה אחת ניראית קטנה שישבה כיסא לידי התחלנו לדבר וזה כאילו רק צחוקים וזה הראיתי כאילו אני בוגר וזה ואמרתי שאני בן 18 עוד מעט .. היא בן 18 וחצי עכשיו אחרי שנגמר הסרט היא הזמינה אותי אליה לקאזה (היינו בקוקה קולה -זה מן ביתן כזה) כמובן שהלכתי וזה עכשיו חברות שלה שהיו איתה יצאו מהחדר ואז התחלנו לדבר היא שיחקה אותה עייפה ולא ידעתי מה לעשות כאילו לא ידעתי אם היא רוצה שאני יבוא ל"הרדים" אותה או שאני יילך קיצר לא עשיתי את שתיהם ישבתי מייטה ליד המיטה שלה בזמן שהיא שוכבת שמה ודיברנו וזה ולא היו כבר כאלו צחוקים ומפה לשם היא זרקה את זה שחבר שלה בכלא צבאי .. מפה כבר הפסקתי לנסות והלכתי אחרי רבע שעה עשרים דקות ..
    אז מה היתה הבעיה שלי פה ? שלא יזמתי או שהיא פשוט רצתה שאני יילך ומתי שהיא סיפרה על חבר שלה זה בשביל להדליק אותי או בשביל להעיף אותי .. ?

2. קישורים ממומנים

ד"א אחרי שהיא אמרה שיש לה חבר ניסיתי לזרום עדיין עם השיחה לסקס וזה והיא אמרה שהיא עשתה מגיל 16 וחצי ככה והיא לא רוצה לחזור על זה עם חבר שלה ובלה בלה .. מזה אומר ?

עוד המשך ..

משתמש משקיע האוואטר של StroKe
    לייקים
    3
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    בחורה היא כמו שקית במבה, אני פותח כולם נהנים XD

לפי דעתי היא סיפרה את זה כדי להדליק אותך, כאילו אוליי היא רצתה להראות לך שהיא שווה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה שבא בקלות הולך בקלות

חבר שלה עבריין בכלא חח עזוב אותך מה אתה צריך צרות חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היה איזה סרט והייתי שמה לבד עם חברה של חבר שלי כאילו הוא הלך לטייל עם חברים אחרים ואני ההייתי איתה במן קולנוע כזה.. קיצר ישבנמו וזה ולידי ישבו חבורה של צעירים כאלה 18 19 ככה (אני הייתי 16 ) עכשיו אני ניראה גדול והיתה שמה אחת ניראית קטנה שישבה כיסא לידי התחלנו לדבר וזה כאילו רק צחוקים וזה הראיתי כאילו אני בוגר וזה ואמרתי שאני בן 18 עוד מעט .. היא בן 18 וחצי עכשיו אחרי שנגמר הסרט היא הזמינה אותי אליה לקאזה (היינו בקוקה קולה -זה מן ביתן כזה) כמובן שהלכתי וזה עכשיו חברות שלה שהיו איתה יצאו מהחדר ואז התחלנו לדבר היא שיחקה אותה עייפה ולא ידעתי מה לעשות כאילו לא ידעתי אם היא רוצה שאני יבוא ל"הרדים" אותה או שאני יילך קיצר לא עשיתי את שתיהם ישבתי מייטה ליד המיטה שלה בזמן שהיא שוכבת שמה ודיברנו וזה ולא היו כבר כאלו צחוקים ומפה לשם היא זרקה את זה שחבר שלה בכלא צבאי .. מפה כבר הפסקתי לנסות והלכתי אחרי רבע שעה עשרים דקות ..
    אז מה היתה הבעיה שלי פה ? שלא יזמתי או שהיא פשוט רצתה שאני יילך ומתי שהיא סיפרה על חבר שלה זה בשביל להדליק אותי או בשביל להעיף אותי .. ?

אף אחד מאיתנו לא יודע באמת למה היא התכוונה - זה גם לא מה שאני לפחות רוצה לדעת.
    העניין הוא לפרש את הדברים איך שאתה רוצה להבין , ואז לפעול לפי מה שאתה הבנת.
    אני במקומך למשל , הייתי מבין את זה שהבחורה ממש רוצה אותי, וממה שהיא אמרה שחבר שלה בכלא צבאי , והיא רומזת לך את זה שהיא צריכה מישהו . אם לא , למה היא הלכה איתך לחדר ? אל תהיה טיפש . אם היא עייפה שתלך לישון לבד . ( גם הייתי אומר לה את זה עם חצי חיוך..סתם בשביל הטיזינג ואז היא הייתה מושכת אותי ואומרת משהו בסגנון של "נו בוא כבר " )
    תמיד תניח שמה שהיא עושה \ אומרת הוא לטובתך . טוב , לא אם היא אומרת "עוף מפה מפגר " אבל הבנת את הכוונה .

הדוגמא הראשונה שקפצה לי לראש , אני בצבא כרגע מדריך של מקצוע מסויים.(לצורך העניין נאמר מתמטיקה)
    לפני כמה ימים שהייתי בבסיס מישהי ממש התעקשה על זה שאני אלמד אותה מתמטיקה בערב..(ברור שהסכמתי ..עברתי יותר מידי בשביל להבין שזה לא באמת מה שהיא רצתה) עכשיו למומחים שבנינו, השאלה שלי זה אם מציצה היא חלק מאינטגרלים או משהו..כי לדעתה כן. (הבנת תרמז ? יופי)

בהצלחה בהמשך.
    Z.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    אף אחד מאיתנו לא יודע באמת למה היא התכוונה - זה גם לא מה שאני לפחות רוצה לדעת.
    העניין הוא לפרש את הדברים איך שאתה רוצה להבין , ואז לפעול לפי מה שאתה הבנת.
    אני במקומך למשל , הייתי מבין את זה שהבחורה ממש רוצה אותי, וממה שהיא אמרה שחבר שלה בכלא צבאי , והיא רומזת לך את זה שהיא צריכה מישהו . אם לא , למה היא הלכה איתך לחדר ? אל תהיה טיפש . אם היא עייפה שתלך לישון לבד . ( גם הייתי אומר לה את זה עם חצי חיוך..סתם בשביל הטיזינג ואז היא הייתה מושכת אותי ואומרת משהו בסגנון של "נו בוא כבר " )
    תמיד תניח שמה שהיא עושה \ אומרת הוא לטובתך . טוב , לא אם היא אומרת "עוף מפה מפגר " אבל הבנת את הכוונה .

הדוגמא הראשונה שקפצה לי לראש , אני בצבא כרגע מדריך של מקצוע מסויים.(לצורך העניין נאמר מתמטיקה)
    לפני כמה ימים שהייתי בבסיס מישהי ממש התעקשה על זה שאני אלמד אותה מתמטיקה בערב..(ברור שהסכמתי ..עברתי יותר מידי בשביל להבין שזה לא באמת מה שהיא רצתה) עכשיו למומחים שבנינו, השאלה שלי זה אם מציצה היא חלק מאינטגרלים או משהו..כי לדעתה כן. (הבנת תרמז ? יופי)

בהצלחה בהמשך.
    Z.
    כן הבנתיי
    ואם אני הבנתי משו שרציתי וזה לא מה שהיא התכוונהה ?
    אז הכל הלך ..

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

אז תניח תמיד שהיא מנסה לנפנף אותך ותמות בתול .

אז תניח תמיד שהיא מנסה לנפנף אותך ותמות בתול .
    וואלה תודה אחי סופסוף אחד שעונה תשובות לעיניין ..

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

בוא אני אוסיף כי אני רואה שזה חשוב לך .
    הבעיה בגילאים האלה (אני בערך בגילך .. 19 .. שנה מעילך נגיד) כשאתה פוגש מישהי בת 22 + נגיד
    אתה מנסה להראות שאתה בוגר כדי לא להראות ילדותי כי האמת היא שההפרש בין הגילאים לא תמיד מפריע לה - ברוב המקרים זה משפיע על ההתנהגות שלך , אתה מראה לה את זה , ואז זה מפריע לה.
    אם תהיה עצמך , אפילו טיפה "ילדותי" , דוגמא אני אוהב להכנס למקומות עם בחורה , אני נכנס ראשון וסוגר עליה את הדלת (בלי לשבור לה תראש שים לב ) או שאני הולך איתה אני מחזיק לה את היד , ופתאום אנחנו עוברים ליד קיר או עץ , אני מושך אותה לכיווני והיא נתקעת בעץ או בקיר(שוב להזהר ) אם אתה לא הורג אותה זה מצחיק ..
    עכשיו כשאני מכיר מישהי גדולה ממני אני לא משנה את ההתנהגות שלי , ומתאים את עצמי אליה , אני ממשיך בשלי , ונותן לה להתאים את עצמה אלי.

ד"א - למה אתה אנונימי ?
    בהצלחה .
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-01-2009 בשעה 11:27.

בוא אני אוסיף כי אני רואה שזה חשוב לך .
    הבעיה בגילאים האלה (אני בערך בגילך .. 19 .. שנה מעילך נגיד) כשאתה פוגש מישהי בת 22 + נגיד
    אתה מנסה להראות שאתה בוגר כדי לא להראות ילדותי כי האמת היא שההפרש בין הגילאים לא תמיד מפריע לה - ברוב המקרים זה משפיע על ההתנהגות שלך , אתה מראה לה את זה , ואז זה מפריע לה.
    אם תהיה עצמך , אפילו טיפה "ילדותי" , דוגמא אני אוהב להכנס למקומות עם בחורה , אני נכנס ראשון וסוגר עליה את הדלת (בלי לשבור לה תראש שים לב ) או שאני הולך איתה אני מחזיק לה את היד , ופתאום אנחנו עוברים ליד קיר או עץ , אני מושך אותה לכיווני והיא נתקעת בעץ או בקיר(שוב להזהר ) אם אתה לא הורג אותה זה מצחיק ..
    עכשיו כשאני מכיר מישהי גדולה ממני אני לא משנה את ההתנהגות שלי , ומתאים את עצמי אליה , אני ממשיך בשלי , ונותן לה להתאים את עצמה אלי.

ד"א - למה אתה אנונימי ?
    בהצלחה .
    חחח תודה על העצה אחי
    ד"א אני לא כזה ילדותי לגילי אני דיי בוגר
    ואני אנונימי כי אממ .. לא יודע אני ביישן חח

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

אתה אומר שאתה דיי בוגר ומצד שני אתה ביישן
    זה לא מסתדר לי .

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

ציטוט נכתב במקור על ידי Euler Ruler צפיה בהודעה
    חבר שלה עבריין בכלא חח עזוב אותך מה אתה צריך צרות חחחח
    בשביל לשבת בכלא צבאי לא צריך להיות עבריין ,
    מספיק שלא תרצה לקום בבוקר לצבא חחח
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

אתה אומר שאתה דיי בוגר ומצד שני אתה ביישן
    זה לא מסתדר לי .
    מזה קשור לזה שאני ביישן ולזה שאני מתנהג בוגר לגילי ד"א אני בן17

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

לדעתי חלק מבגרות זה לאבד את הביישנות של גיל 17
    וסוף סוף להבין שנשים הן בני אדם(או בנות אדם) בדיוק כמונו והן צריכות אותנו בדיוק כמו שאנחנו צריכים אותן .
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-01-2009 בשעה 19:55.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

עכשיו למומחים שבנינו, השאלה שלי זה אם מציצה היא חלק מאינטגרלים או משהו..כי לדעתה כן. (הבנת תרמז ? יופי)
    Z.
    איכזבת. הייתי בטוח שברמה שלך כבר היית מלמד אותה וקטורים וכאלה
    Bring the Violence-

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,519 | הודעות: 8,173,106 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect