קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 23:25
  2. [כתבה]משרד החוץ: אבו מאזן מציב תנאים חדשים למו"מ
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-09-2009, 01:05
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-08-2009, 20:36
  4. [כתבה]שרי גבעתי אמרה לא לאח הגדול בארה"ב.
    על ידי mcy בפורום האח הגדול
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2009, 20:07
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-10-2008, 17:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[כתבה]אורן זריף מציב תנאים לאח הגדול.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    153
    משפט מחץ
    טנצר המניאק..

ברירת מחדל [כתבה]אורן זריף מציב תנאים לאח הגדול.

בהפקת התוכנית "האח הגדול סלבס" עושים מאמצים לצרף לתוכנית את אמן החושים אורן זריף, אך נתקלים בדרישות בלתי שגרתיות מצדו. "כל מה שאני צריך זה לקבל חדר אטום משלי עם בידודים מיוחדים ופתחים מיוחדים", אומר זריף

זריף. מסוכן לדיירי הבית

בקופרמן הפקות ממשיכים בגיוס ידוענים לגרסת הסלבס של "האח הגדול", ולאחרונה קיבל גם אורן זריף, המתקשר ואמן התת מודע, הצעה להשתתף בתוכנית. עם זאת, נכון לרגע זה הצטרפותו מוטלת בספק עקב דרישותיו המיוחדות והתנאים שהציב לבואו.
    במכתב ששלח ל"קופרמן הפקות" כותב זריף כי לא יוכל להשתתף בתוכנית מאחר ו"בשעות הלילה המאוחרות הנני נוהג לעשות תקשורים עם מדריכים רוחניים, אשר בעת התקשור יורדים למקום הרלוונטי שבו אני נמצא - דבר היכול להפחיד ולהכניס לפאניקה כל אדם הנמצא בקרבתי בעת הסיטואציה המיוחדת הזו".
    בהמשך מציין זריף כי "ישנם מצבים בהם כאשר אני מבצע תקשורים המדריכים הרוחניים מופיעים בחזות פיזית שניתן לראותם בעיניים. סיטואציה שכזו לאדם מן היישוב שאינו מורגל במצבים ובסיטואציות שכאלה, תגרום חרדה ואף הוא יכול להיכנס לפרנויה ולמצבים פסיכוטיים בלתי הפיכים".

עם זאת, זריף לא שולל על הסף את השתתפותו בתוכנית ומציב להפקה שני תנאים. הראשון: שתינתן לו אפשרות לבדוק את כל באי הבית ואנשי ההפקה ש"הינם בנויים וחזקים נפשית לעמוד בסיטואציה הזאת", כדברו. התנאי השני: ניסוח מסמך בו כל אחד מבאי הבית ואנשי ההפקה יחתמו על כך שהם מסירים את האחריות מזריף, במידה ולא יוכלו לעמוד מבחינה נפשית ורגשית בתהליך שיעברו במחיצתו.

נו זריף, הם יעמדו בתנאים?
    "חברת ההפקה יצרה איתי קשר כמה פעמים, הם פשוט בטירוף ועומדים על זה בכל תוקף שהם מוכנים ללכת לקראתי. כל מה שאני צריך זה לקבל חדר אטום משלי עם בידודים מיוחדים ופתחים מיוחדים. זה כמו שאתה לוקח כלב רוייטוולר שצריך מיגון שונה מאשר כלב רועה גרמני שהוא ידידו של האדם. אתה צריך לתת את המיגון המתאים לאורן זריף כי מי שנמצא מסביב יכול להינזק. אבל ההפקה מאוד רוצה שאני אהיה שם"

אז מה הבעיה?
    "הבעיה היא שבעבר התעסקתי בגילוי של מכרות שדות נפט בגרמניה, ציריך ובלונדון. תמיד שהייתי עם אנשים בבית בשעות הערב ביצעתי התקשרות. כמו שקראת השבוע במקרה של מציאת הגז בים התיכון - אני באמת זה שנתן את האינפורמציה המדויקת לנקודות הרלבנטיות. על כן, הנושא הספציפי מאוד בעייתי כי אם אני אגיע ל'האח הגדול' אז תהיה בעיה מאוד רצינית כי בשעות הערב אני עוסק בתקשור ומתעסק עם מדריכים רוחניים שבהרבה מקרים יורדים ברמה הפיזית ואנשים גם מסוגלים לראות אותם. זה יכול לגרום לנזק אדיר".
    אתה יודע על מפורסמים שמפחדים להשתתף בתוכנית בגללך?
    התקשרו אליי כמה שחקנים שכנראה כן הולכים להיות בבית ואמרו שאם אני אשתתף בתוכנית אז הם לא ישתתפו. הם לא רוצים להיכנס אם אני אגיע כי הם מפחדים".
    ואתה לא חושב שהתנאים קצת מוגזמים?
    "אתם לא מבינים את העוצמות. פנו אליי פעמיים לתוכנית של שלום אסייג ולא הלכתי והסברתי להם מה הרמה הרוחנית והאנרגטית. אדם ששומע את זה מהצד אומר 'אורן זריף דביל', אבל זה אנשים שלא מבינים ברמה הרוחנית. אני עדיין מחכה אם הם יצליחו להשיג לי את מה שאני רוצה ודורש, מה שעל פניו נראה שיקרה, ואז אני אשתתף בתוכנית".

קרדיט לmako

קרדיט לdevotion על הסוסה למעלה!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

את אורן זריף הם מחשיבים לסלב?
    מצבם קשה, אני לא מת על הבחור, לפי דעתי הוא סתם שקרן שמנצל את המטופלים שלו.

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    2,037
    משפט מחץ
    ואם אני אהה אוציא לך אהה את ארגז הפרופס הזה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Apple צפיה בהודעה
    את אורן זריף הם מחשיבים לסלב?
    מצבם קשה, אני לא מת על הבחור, לפי דעתי הוא סתם שקרן שמנצל את המטופלים שלו.
    כן אהה...
    טוב, מה לעשות הסלב היחידים שהסכימו להשתתף הם סלב שצריכים פרסום..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,607 | הודעות: 8,173,194 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect