מדריך למי שזה עושה את זה:
סוף סוף גיליתי מזה וזה לא עושה לי את זה פעם אחת.
עכשיו זה עושה לכם את זה כי משהו חוסם אותכם ,אזאתם צריכים לפתוח פורטים.
איך עושים את זה?:
1.נכון לפעמים זה ניכנס לגאנז ולפעמים לא אז בפעם הזאת שזה יתחבר תיכנסו לאיזהשהוא סרבר(לא משנה מה)תיבחרו את השחקן(גם לא משנה איזה)ואז כשאתם בתוך המשחק(לא ממש משחקים בחדרים והכל אני מיתכוון שאתם רואים את כל החדרים)אז עכשיו למעלה יהיה לכם ללחוץ Chanell,Shop וכל אלה אז תילחצו אל הכפתור Options עכשיו שאתה בחלון של ה Options תילחצו על הלשונית:Misc עכשיו למעלה אתם רואים את הפורט (המספרים)למעלה יש שתי חלונות מספרים עכשיו תיזכרו אותם (בדרך כלל הם 7700,7800)אתם יכולים לשנות ויכולים שלא אבל זה לא משנה כי אנחנו ניפתח כל פורט עכשיו שאתם ראיתם את המספרים,צריך לפתוח אותם.
2.פתיחת הפורטים-תיכנסו לחיבורי רשת~~מקש ימני על החיבור שאתה מחובר אליו~~ללחצוץ מאפיינים~~תילחצו על הלשונית מתקדם~~הגדרות~~עכשיו היפתח לכם חלון של הפיירוול שהוא בעצם זה שחוסם לכם את המשחק והיא הגורם לבעיה~~עכשיו אתם יכולים לבטל את הפיירוול והבעיה תיפתר אבל אני לא חושב שזה כדי כי המחשב שלך עלול להיות פתוח לאקרים אז לא כדי תמשיכו איתי בעוד אפשרות~~
האפשרות השניה היא לעבור ללשונית מתקדם~~חריגים~~הוספת יציאה~~עכשיו תשעו מה שאני אומר.
שם:Gunz1
מספר יציאהאחד מהתיבת המספרים שב Options שבמשחק בדרך כלל זה 7700 אבל בכל זאת תיבדקו (לא משנה איזה תיבה)אז כשכתם את התיבה הראשונה\השניה תיבחר באפשרות TCP ותילחץ אישור.
עכשיו אתם צריכים לבנות עוד יציאה לתיבת מספרים השניה\הראשונה.
שם:Gunz2
מספר יציאה היציאה השניה שלא רשמת ביציאה הראשונה שבנינו.
אז תסמנו את האפשרות לא TCP תשנו את הסימון ל UDP.
ותילחצו אישור.
עכשיו זהו ללחוץ על הכל אישור.
עכשיו למי שיש ראוטר כמוני זה הרבה יותר מסובך צריך להיכנס להגדרות של הראוטר ולפתוח שם את הפורטים שב Options.
מי שלא יודע איך עושים שירשום בגוגל :''מדריך לפתיחת פורטים בראוטר'' הוא ימצא.
מקווה שעזרתי לכם...
קרדיט לפורום אחר.
תהנו.![]()

ציטוט ההודעה