קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-03-2012, 01:01
  2. חוקי פורום מתבגרים ומתגברים ~ קריאה חובה!
    על ידי NoamFreakit בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-02-2011, 17:34
  3. תגובות: 91
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 18:42
  4. .:דף קשר-פורום מתבגרים ומתגברים:.
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-11-2007, 23:02
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 00:26
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

הכניסה חובה - קצת מידע על פורום מתבגרים ומתגברים

Thumbs up הכניסה חובה - קצת מידע על פורום מתבגרים ומתגברים

פורום מתבגרים ומתבגרים קיים כבר המון זמן, סיכויים סבירים שאפילו לפני שאתם נרשמתם לפורום אטרף.
    בפורום אטרף[אני מאמין] נמצאים המון אנשים שיכולים לעזור לכם, מה שבטוח היו הרבה יותר לפני כמה זמן, אך הם כבר לא עוזרים חוץ ממעטים.
    עם הזמן ניתן לראות ולגלות שאיכות התגובות שאתם מקבלים בשאלותיכם יורדת כתוצאת התייאשות מכל מי שמבין/הבין משהו ממה שהוא אומר כאן בפורום.
    נמאס לכולם כבר לענות מאות פעמים על אותה שאלה שהולכת וחוזרת על עצמה לפחות פעם ביום, זה מייאש.
    אני מבין שכל אחד שנכנס לפורום לפרסם בעיה שיש לו מצפה וחושב שיש לו בעיה ושאלה ייחודית שלעולם לא נשאלה, אז לשמחתינו השאלה שלכם 90% נשאלה וכנראה שאם תדפדפו כמה דפים אחורה תוכלו למצוא תשובה מאוד טובה לשאלה שרציתם לשאול.

יחד עם זאת יוצא לי להתקל בהמון נושאים שנכתבים ללא סימני פיסוק
    , האמת היא שזה לי אישית ואני בטוח שלרבים כמוני מוריד את החשק לעזור לכם, אני בעצמי אפילו תיקנתי מספר נושאים שלא השתמשו בהם בכלל בסימני פיסוק ובכלל, בשפה ירודה.
    אז מהיום, ברגע שאני יראה נושא כזה שאפילו מפענח כתבים עתיקים לא יכול לפענח אני לגמרי מוחק אותו מהפורום והכותב יצטרך לכתוב נושא חדש ומסודר עם שפה נאותה שנוח לקרוא, אחרת הוא לא יקבל תשובה.

עוד 2 נושאים שממש חשוב לי לציין, הראשון הוא גיל חברים גיל. מאוד קשה לעזור לכם כשאני לא יודע את הגיל שלכם, בפורום נמצאים אנשים בטווח גילאים שבין 12 ל20, תסכימו איתי שלעזור לבן אדם בן 20 זה לא כמו לעזור לילד בן 12, במיוחד לא עם נשים ולא עם כל דבר אחר בחיים.

הנושא השני הוא שאנחנו לא יכולים וגם לא רוצים להתחיל ולהעלות סיטואציות משלנו בניחושים כדי להבין למה התכוון הכותב, שלא יכל כמובן לנסח את שאלתו בהתאם ולפיכך אנחנו מתבלבלים ולא עוזרים כמו שצריך.
    לדוגמא:
    "ידידה שלי לא שמה עליי, מה לעשות?"
    "אני לא יכול לדבר עם בנות!!!!!!!אני מתביש!!! מה לעשו?!#!"

אני רוצה שתרשמו לי מה היה בסיטואציה, הייתם עם ידידה שלכם, ניסיתם לנשק אותה? נגעתם בה? חיבקתם? הצחקתם? נתתם מחמאות? עקצתם אותה? הבאתם לה מכות? קניתם לה גלידה? תספרוו לנו! אל תתנו לנו לנחש.

נושא שאני אמצא ללא תיאור הבעיה,פירוט, ניסוח וגיל ינעל לפי שיקול דעתי.

-----------------------------------------------------------
    אני רואה בזמן האחרון הרבה מאוד משתמשים שלא מבינים, משתמש אנונימי יכול להיות כל אחד, יכול להיות אני ויכול להיות אתם, כדי להיות משתמש אנונימי עליכם לסמן כאשר אתם פותחים אשכול.
    כאשר אתם פותחים אשכול למעלה מצד שמאל כתוב " מחובר כ: Yeahi " סתם נתתי את שמי כדוגמא במקרה שלכם יהיה רשום את שם המשתמש שלכם, מתחת לזה רשום "פרסם הודעה זו בעילום שם" סמנו את זה, והופ אתם אנונימים,

כל זה כדי למנוע אי הבנות,

Yeahi ,sn00p
    נערך לאחרונה על ידי sn00p; 14-04-2009 בשעה 22:56.

2. קישורים ממומנים

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect