המשתמש כולל 1.6+CZ+CZ עם המשימות הזה
החל מ-4000
המשתמש כולל 1.6+CZ+CZ עם המשימות הזה
החל מ-4000
|
|
תביא תמונה (של המשחקים+סטטוס VAC).
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אם אתה רוצה תן לי אותו ב2500... הגזמתה עם המחיר זה סך הכל CS אין בזה משהו מיוחד.
אחי יש בזה הרבה דברים מיוחדים תראה למשל פה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=426503
אז אני רוצה לראות עם אני יכול לקבל יותר זה הכול מבין
נו והוא קנה נראה לך? ועוד מה יש במשתמש הזה?
לא אחי הוא עוד לא קנה ויש במשתמש 1.6+קונדישן זירו+קונדישן זירו משימות נראה לי כי לא ניסיתי רק שמעתי וקוראים לו Condition Zero Deleted Scenes ובלי באן וואק ועם אני מוכר זה עם התחייבות ואני מנסה לראות אם אפשר להשיג יותר ממה שטל מציע באשכול שלו שזה 4000 אז יאללה להציע ולא להתחכם
נערך לאחרונה על ידי henry14; 03-02-2009 בשעה 16:14.
חחחח קונדישן זירו בא יחד עם הCS 1.6
קיצר מציע 2650 לא רוצה? לא צריך תרקב עם המשתמש הזה עלקק 4000 טחחחח
אחי עוד תגובה לא במקום ואני פותח תלונה לא היית צריך להגיב מהתחלה אמרתי החל מ-4000 נק' אז עם משהו לא היה מובן היית פונה לפרטי ועל תגיד העלק כי TAL רצה לקנות 1.6 ב-4000 אז זהו ואני יודע שזה בא ביחד על תלמד אותי רק רציתי שידעו עם מה זה סבבה
אז שלח לו פרטית ותגיד לו אם הוא רוצה נראה מה הוא יגיד.. אם הוא קונה אז הוא פראייר ואתה יצאתה גדול.
אחי זהו שאני לא רוצה למכור לו כי אני בודק עם אפשר למכור ביותר ממה שהוא הציע לא ראית שהוא פתח אשכול מה זה נראה לך בדיחה? האשכול שלו היה רציני לגמרי ועוד לא פניתי אליו כי אני מנסה למכור ביותר עם אני לא יצליח אני ימכור לו כי בדקתי והוא עוד לא קנה סבבה
תאמין לי אחי ביותר אתה לא תצליח... עובדה שאפ'חד עדין לא הגיב.. אם נגיד הייתה שם מחיר התחלתי 2000 היו פה המון הצעות.