המדריך המלא ל משימה / Quest,
מאת Hilels :
במשחק, כמו שיש כולם על כולם, קבוצות, קרב חרבות ועוד, יש מוד שנקרא Quest.
אז במוד, אתם תוכלו לשחק עם עוד 3 אנשים אך גם תוכלו לשחק לבד.
תבחרו לכם אחת מהמפות הבאות לפי רמות הקושי,
Manison - הקלה, תלחמו בגובלינים.
Prison - טיפה יותר אתגרית, תלחמו בלטעות וזאבים.
Dungeon - הקשה מבניהם, תלחלמו מול שלדים ומכשפות.
בכל אחת מהם חוץ מיוצאי הדופן* (יוסבר בהמשך) בתור ברירית מחדל תלחמו מול המפלצות סיביות ה 30, שתגמרו את השלב הראשון יצמח פורטל תכנסו אליו ותגיעו לשלב הבא, (לפי רמתכם או דרגת קושי שתקבעו) יהיו מספר הסטייג'ים (שלבים).
רמות ראשונות 3 שלבים.
רמות יותר גבוהות 4.
מחלק מהמפלצות יפלו לכם מתנות שאם תעברו את כל השלבים ותשימו את המשימה תקבלו אותם, בחלקם תוכלו להשתמש * (יוסבר בהמשך) ובחלקם תוכלו למכור ולעשות קצת כסף.
כמו המתנות ואף יותר יפלו מהמפלצות מגינים, כדורים וחיים.
במפה Manison סדר המפות יהיה רנדומלי (אקראי)
ובשאר המפות סדר קבוע.
ברמה 13, תוכלו להשתמש בחבץ בשם Torm Page 13, שנמצא בחנות במחיר 100.
הוא יוסיף לכם למשימה שתבחרו שלב אחת ויקשה אותה.
ברמה 25 יהיה עוד חפץ שנקרא Torn page 25, ברמה 45 עוד אחד וברמה 65 עוד אחת.
ככל שהרמה של ה Torn page יותר גבוהה המשימה תיהיה קשה יותר.
בכל שלב יש כמה סוגים של מפלצות הינה הסדר לפי המפות:
Manison :
הגובלין הרגיל, מרביץ עם חרב קטנה, לא מרבה להפיל תחמושת חיים הגנה ומתנות.
המפלצת השנייה היא גובלין עם רובה, יכול לירות מרחוק, מעצבן ומומלץ להוריד אותו מהר, מקרוב מרביץ עם הנשק, מרבה להפיל חפצי אך לא כל כך מתנות.
מפלצת שלישית, המרפא, יכול לרפות את החיים של המפלצות לידו + את שלו, יכול לתת מכת הלם שתשתיק אותכם למספר שניות ותוכל לעלות בחייכם, ומכה רגילה של הרבצה, כמעט תמיד מפיל משהו, לרוב מתנות ולפעמים תחמושת חיים והגנה.
מפלצת שלישית הבריון, רץ מהר מרביץ מכות יחסית איטיות אבל חזקות בעל די הרבה חיים, מפיל כמו המרפא.
החמישית והאחרונה שאני מכיר היא המייג', קוסם יכולה לתת לכם מכה שמאטיה אותכם מאוד, יכול לירות עליכם כדורים מרחוק ועוד כמה קסמים.
מפילה ממש כמעט תמיד משהו לפעמים אף חפץ ייחודי לה.
Prison :
לטעה, רצה די מהר מרביצה מהר אבל חלש, לא מרבא להפיל דברים.
לטעה קוסמת, הולכת לאט יורב מרחוק 2 סוגים של יריות ויכולה להרביץ, מרבה להפיל דברים.
לטעה גדולה, רצה מהר מרביצה לאט אך חזק, כמעט תמיד מפילה משהו.
הלטעה הענקית, גדולה מאוד מרביצה חזק מפילה תמיד דברים.
Dungoen :
שלד, הולך לאט מרביץ לאט אבל חזק הרבה חיים.
מכשפה יורה 2 סוגים של יריות אחת איטית ויחסית חלשה שעוקבת אחריכם, ואחת מספר יריות מהירות שמורידות הרבה, מרבה להפיל חפצים.
השלד הגדול, בעל חרב ארוכה מרביץ מרחוק מאוד, רץ ממש מהר מרביץ לאט מאוד אבל ממש חזק, הרבה חיים כמעט תמיד מפיל דברים.
הביריון הגדול שלד ענק מרביץ חזק רץ מרביץ לאט הרבה חיים תמיד מפיל דברים.
מיוחד :
קיימת מפלצת בשם פלמפוא שמופיע לפעמים בסטייג'ים רגילים עם הרבה מאוד חיים, יכול לירות יריות חזקות מאוד, היא מאוד קטנה ואפשר להרוג רק עם יריות, והיא יכולה להפיל משהו שאפש/ר לזמן איתו שלב של המפלצת אך בלי הרבה חיים כמו בסטייג'ים הרגילים.
*במשחק קיימת אפשרות להוסיף דברים למשימה כמו הטון פייג' שחזק את המשימה, אך גם יש אפשרות ליצור בוסים, או שלבים חדשים ועוד.
ע"י קומבינציות שקימות בפורום תוכלו לזמן בוסים, כמו הפייק בוס במניסון, כמו הבוס קינג במניסון, הליזרד מן בפריזון, ועוד שלב של בוס בפריזון, סקלטון בוס בדונג'ון ועוד הרבה דברים לרמות גבוהות שגם אני לא מכיר.
כמו כן אפשר ליצור שלבים של הפלפוא, שבמקום המפלצות יש לכם את הפלמלפוא, שלבים כאלא מביאים הרבה אקספי.
יכול ליהיות אני יעשה מדריך לבוסים שמסביר קצת והמלצות איך לתקוף,
אז קרדיט לי ישבתי על זה קצת זמן,הכל מהראש אז בטוח יש כמה טעויות אפשרל תקן.
תהנו, להבהרות של דברים ועד מידע תכתבו אני יוסיף.

ציטוט ההודעה