קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בדיחות!!!על בלונדיניות!!חדשות!!!חחח אני נופללל
    על ידי guy555 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-04-2011, 15:12
  2. שתי בדיחות טובות..
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 09:39
  3. 4 בדיחות טובות!.....
    על ידי Roman בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:58
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:58
  5. הרבה בדיחות
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 18:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות]בדיחות מגעילות!

משתמש כבוד האוואטר של .Eliran
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1046
    נקודות
    1,185
    משפט מחץ
    אל תהיה Child!

ברירת מחדל [בדיחות]בדיחות מגעילות!

1.בחווה אחת יום אחד שמע האיכר על תחרות הבהמה היפה ביותר, הוא חשב על הפרה היפיפייה שרועה אצלו באחו, הבעיה היחידה של הפרה הזאת הייתה שהיא הייתה פוזלת, הוא חשב וחשב ונזכר בזקן שמכר לו אותה וסיפר לו על איזה טריק מוזר שצריך לתחוב לפרה צינור בתחת ולנשוף עם הפה אוויר לתוכו וככה העיניים שלה מתיישרות, האיכר שמח והגיע לתחרות גאה, לקח איתו את העוזר שלו והם עלו לבמה, היו שלושה שלבים בתחרות, בשלב הראשון הוא עלה דחף לפרה את הצינור בתחת, נשב לתוכו אוויר עיניה התיישרו, הוא זז עם הצינור השופטים בחנו את הבהמות והיא עברה את השלב הראשון, אותו דבר בשני, בשלב השלישי הוא כבר נהיה עייף וביקש מעוזרו שיעזור לו ויכניס לה אוויר עם הצינור במקומו, העוזר בא לפרה הוציא לה את הצינור מהתחת הכניס בצד השני, מילא אותה באוויר, זז הצידה והיא ניצחה את התחרות, בסוף התחרות בא האיכר ושאל את העוזר למה הפכת את הצדדים של הצינור ?! אז העוזר אמר לו : מגעיל לי מפה לפה.

2.גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?

3.גבר ואישה נוסעים בכביש, האישה עושה טעות ונכנסת במכונית של הבחור במהלך נסיעה במהירות גבוהה, שתי המכוניות נהרסות לגמרי, ושניהם יוצאים מהמכוניות ונשכבים לצד הדרך, האישה פונה לבחור ואומרת לו : תראה איזה מזל זה ששני המכוניות שלנו הרוסות לגמרי ואנחנו בחיים, זה מזל למעלה כנראה שזה נגרם כדי שאני ואתה נהיה ביחד כזוג אוהבים לכל החיים שלנו לפי הגורל, הבחור הסתכל עליה וראה שהיא בחורה מאוד יפה ואמר לה שהוא מסכים עם מה שהיא אמרה, היא קמה הביאה בקבוק של יין ואמרה לו : בוא נחגוג לכבוד האירוע הזה ונותנת לו את הבקבוק, הוא לוקח אותו ושותה כמעט חצי בקבוק, ואז מחזיר לה, היא סוגרת אותו ומחזירה לאוטו, אז הוא אומר לה : מה את לא שותה גם ? אז היא עונה לו : לא, שיכור אני פשוט אחכה למשטרה !

4.היטלר מסתובב בגטו ורואה ילד קופץ שואל את הילד : ילד, כמה גבוה אתה יכול לקפוץ? היטלר עובר יום אחד בגטו ורואה שם ילד אחד יהודי שמסתובב לו, הוא ניגש אליו ושואל אותו לאיזה גובה אתה יכול לקפוץ ? אז הילד אומר לגובה של חצי מטר. היטלר לוקח חצי כיכר לחם ונותן לילד, יום אחרי זה עוברת שמועה בכל הגטו שלפי הגובה שקופצים זה האוכל שמקבלים, היטלר ניגש לילד נוסף ושואל אותו כמה אתה קופץ ? עונה לו הילד, אני קופץ עד לגובה של 2 מטרים, אז היטלר נותן לו 2 כיכרות לחם, היטלר ממשיך והולך ורואה איזה ילד ושואל אותו כמה אתה יכול לקפוץ ? הילד אומר אני יכול לקפוץ 4 מטרים, אז היטלר קרא לשומרים ואמר להם : תהרגו אותו מיד הוא יכול לקפוץ מעל החומה !

5.דוור אחד מגיע עם משלוח אישי לבית ודופק בדלת, פותח לו ילד קטן והדוור שואל אותו : איפה אבא שלך ? אז הילד אומר לו שאבא שלו נדרס ע"י משאית, והדוור שואל אותו ואיפה אמא שלך ? אז הילד אומר שגם היא נדרסה ע"י משאית, הדוור שואל יש עוד מישהו בבית חוץ ממך, אז הילד אומר שכל האחרים גם הם נדרסו ע"י משאית, אז הדוור אמר לו ואיך אתה ניצלת ? אז הילד ענה לו : אני נהגתי במשאית !

6.אחד חוזר בערב מהעבודה פותח את הדלת של הבית וצועק : שולה, יש פה ריח של נבלה ! שולה, יש פה ריח של נבלה אמרתי ! שולה.. שולה ?

7.חייל אחד במילואים מקבל הרעלת קיבה ויש לו כל היום שלשולים והקאות, הוא מגיע לרופא ביחידה ואומר לו, ד"ר אני יש לי כל הזמן שלשול, אני יכול לעשות אמבטיה ? אז הרופא אומר לו : אם יש לך מספיק אז כן.

8.מורה לביולוגיה נכנס לכיתה בשעה 11:30 לעשות שיעור בניתוח צפרדעים, הוא אומר לכיתה : היום אנחנו נראה איך מנתחים צפרדע, הוא פותח את תיק העבודה שלו ורואה בפנים רק כריך עם חביתה ואין צפרדע, הוא ממלמל : מוזר, הייתי בטוח שאכלתי כבר את ארוחת ה10 שלי..

9.מה הכיסא החשמלי שר לנידונים למוות ? אתה חייב למות עליי..

10.מה שלא הורג אותך מחשל אותך ומה שכן הורג אותך מחשל את אמא שלך !

11.ילד אחד בא לאמא שלו ושאל אותה : אמא איזה דג אמרת שיש לי ? אז האימא ענתה לו : לא דג, סרטן

12.איזה סרטים יצאו בעקבות אסון וורסאי ? "תפוס את הכלה" ו"אחי איפה אתה".

13.מטופל מגיע לרופא ומתלונן שיש לו ריח ממש לא נעים בפה כל הזמן, הרופא בודק אותו ואומר לו, אם אתה רוצה שהריח יפסיק, אז או שתפסיק לגרד בתחת, או שתפסיק לאכול ציפורניים.

14.איך מכסים טעיות של רופא ושל קבלן ? טעויות של קבלן מכסים בבטון, וטעויות של רופא מכסים באדמה

15.אמא של חייל שנפגע אנושות תוך כדי לחימה בשירותו בצה"ל בוכה ליד מיטתו ואומרת : שלחתי לצבא פרח וחזר אליי צמח !

16.כשאילן רמון עמד להיכנס לכדור הארץ הוא אמר לטייס הראשי שהוא רוצה לרדת בבאר שבע והטייס ענה לו : אל תדאג, אני עושה פיזור..

17.מה הייתה המשימה של מעבורת החלל קולומביה ? לשלוח לחלל חתיכים ולהחזיר חתיכות !

18.למה קולומביה התפוצצה ? כי אסור לטוס בשבת !

19.מה הדבר האחרון שנשמע בקופסא השחורה מהמטוס של רמון ? מעניין מזה הכפתור האדום..

20.אילן רמון רואה שמישהו מסתכל עליו ולוטש בו עיניים, אז הוא ניגש אליו ואמר לו : מה אתה מסתכל עליי, נראה לך שאני נפלתי מהירח ?

21.מה הדבר הכי נורא שקרה באירוע המחריד באולמי וורסאי ? שלא נתנו להם שם רד-בול !

22.איך מגיעים לקומה החמישים במגדלי התאומים ? אין צורך לעלות, היא כבר תרד אליך..

23.בגטו בזמן השואה יושבים שני חברה ואוכלים מהלחם שהם קיבלו, לפתע עובר אחד היהודים וגונב להם אותו, אז האבא נהיה עצבני, והילד אומר לו : אבא, אל תדאג, רשמתי את המספר שלו..

24.מחקר חדש שעשו בישראל מצא שיש פחות מתאבדים שלא מעשנים מאשר מתאבדים שמעשנים, למה ? כי אילו שמעשנים כבר התאבדו בעישון.

25.רק באולמי וורסאי - כשסטנדפיסט ייספר לכם בדיחה באמת תפלו מהרגליים !

26.איך נפלו גיבורים ? באמצע ריקודים וחגיגות באולמי וורסאי.

27.איזה מלצרים עובדים הכי קשה ? אלא באולמי וורסאי, הם ממש קבורים בעבודה !

28.מורה שואלת בכיתה מהי שרשרת המזון, אז דני מרים את ידו ועונה : תאילנדים אוכלים את הכלבים, והכלבים אוכלים לנו את שיעורי הבית !

29.הסתכלתי עליה, הגב שלה היה כל כך מושלם, העיניים כל כך יפות, זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה סקס עם לקוחה, ואז נזכרתי אני בכלל ווטרינר !

30.למה כשקוברים גרוזיני משאירים חור קטן ? שלא יהרוג את האדמה !

2. קישורים ממומנים

CAMEL SMOKER האוואטר של PiPi ToUcH
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    28
    נקודות
    139
    משפט מחץ
    too much is never enough

LOL...

29.הסתכלתי עליה, הגב שלה היה כל כך מושלם, העיניים כל כך יפות, זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה סקס עם לקוחה, ואז נזכרתי אני בכלל ווטרינר !

HOLY SHIIIIT
    בברכה PiPi ToUcH
    7- את החטיבה !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,042 | הודעות: 8,199,635 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect