המתאוששת מירושלים מגיעה לבלומפילד כדי להתארח אצל הפועל ת"א שהובסה שבוע שעבר שדרבי מול בני יהודה (3-0). נצחון אדום ישיב את הפועל ת"א למקום השני על חשבון נתניה, נצחון של בית"ר ירושלים יציב אותה מעל הפועל ת"א בטבלה (3).
יהיה מענין!
המתאוששת מירושלים מגיעה לבלומפילד כדי להתארח אצל הפועל ת"א שהובסה שבוע שעבר שדרבי מול בני יהודה (3-0). נצחון אדום ישיב את הפועל ת"א למקום השני על חשבון נתניה, נצחון של בית"ר ירושלים יציב אותה מעל הפועל ת"א בטבלה (3).
יהיה מענין!
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 09-02-2009 בשעה 23:30.
Siete
|
|
ביתר תנצח 1-0 מגול של ורד בדוקק![]()
הרכב משוער (הפועל ת"א): וינסנט אניימה, יגאל אנטבי, אלין טופוזאקוב, וואליד באדיר, דגלאס דה סילבה, שי אבוטבול, ביבראס נאתכו, דימיטאר טלקיסקי, גילי ורמוט, מהראן ללה (בן לוז), סמואל יבואה.
הרכב משוער (בית"ר): אריאל הרוש (טברטקו קאלה), כריסטיאן אלבארס, דוד אמסלם, שמעון גרשון, אלירן דנין, דריו פרננדס, אבירם ברוכיאן, שמואל קוזוקין (עמית בן שושן), עידן ורד, ברק יצחקי וטוטו תמוז.
עומרי קנדה ערך שיחת בירור עם אלי גוטמן, שהסביר לו את הסיבות להדחתו מן ההרכב ההערב. בנוסף לכך, גוטמן מתלבט קשות בין לאלה לבן לוז שהיה לא רע בשבועות האחרונים; אצל בית"ר סימן השאלה העיקרי הוא בעמדת השוער, וחבל שכך.
לכל המעוניינים: כתבה לא רעה על המטצ'אפ יצחקי את יבואה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 09-02-2009 בשעה 13:28.
Siete
יהיה מפגש מעניין.
אני בטוח שבית"ר תקפוץ על הנקודה.אבל הפועל גם לא פראיירית,רוצה להיות מקום שני ואפילו לקחת אליפות.
בכל מקרה,נראה לי שבית"ר יקחו את זה 2-1
רק שביתר לא תנצח..
ביתר נראלי ישחקו חזק על ההתחלה במיוחד אחרי מה שקרה סיבוב שעבר בטדי
הרכבים רשמיים:
בית"ר ירושלים: אריאל הרוש; כריסטיאן אלבארז, דוד אמסלם, שמעון גרשון, אלירן דנין; דריו פרננדס, עידן ורד, אבירם ברוכיאן, עמית בן שושן; טוטו תמוז, ברק יצחקי.
הפועל ת"א: וינסנט אניימה; דגלאס דה סילבה, אלין טופוזאקוב, וואליד באדיר, יגאל אנטבי; שי אבוטבול, ביברס נאתכו, גילי ורמוט, בן לוז; מהרן ללה, סמואל יבואה
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 09-02-2009 בשעה 21:17.
Siete
4-0 הפועל תל אביב!!!!!!!!
כמה שאני שמח לראות את האוהדים האלה מקללים את הקבוצה שלהם.. לא מבין את ראובן מה הוא עושה שם
מחזור הבא נגד מי בית"ר?
הימור שלי 3000 אוהדים =]
המשחק הכי מעניין,קצבי,מרתק
או כל מחמאה אחרת שאפשר לחשוב עליה
שראיתי העונה.
חחח זבל שבזבליים אלה ...
למרות שהמון זמן לא ראיתי משחק כזה מותח ומעניין ..
בדקה אחת ביתר כמעט הכניסה 3 גולים .. בתחילת המחצית השנייה , אח אח ... כואב הלב !
חחח ישר שחזרתי מהשירותים באתי לראות פתאום הפועל מרימה כדור טוב ונוגחים גוללל (הגול השני) איזה התקפה מתפרצת!!! של להלה השדרנים אומרים: הנה להלה הנה להלה ואז הוא מוסר וגולל!!! אני אהבתי מאוד את המשחק הפועל תל אביב שיחקה מעולה! וגם ביתר יש משפט לסיכום המשחק: "כשיש מנצחים גם יש מפסידים"
4-0 זה לא צחוק , פשוט ראובן עטר הימר על המשחק והלך על כל הקופה וגם קו ההגנה של בית"ר מפקיר ומפורק .