קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 22-03-2009, 02:11
  2. [מאמר-צבא]"יום בעקבות לוחמים"
    על ידי shmuel555 בפורום מאמרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-12-2008, 20:02
  3. [מאמר-דת]יום הסליחות
    על ידי shmuel555 בפורום מאמרים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 17:13
  4. מאמר|יום הכלבת הבינלאומי
    על ידי -David- בפורום בעלי חיים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 19:46
  5. [מאמר] יום סיירות
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 10:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[מאמר-דמוקרטיה]יום הבחירות בפתח

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ברירת מחדל [מאמר-דמוקרטיה]יום הבחירות בפתח

יום הבחירות מגיע ואיתו מגיע השאלה הגדולה במי כדי לבחור, לא פעם עוברת המחשבה בראש שגם ככה כולם מושחתים ולאחר הבחירות הם ישכחו מהר מאוד את העם שאליו הם (המתומדדים) כל כך התחנפו בתקופה האחרונה.
    הבחירות הפעם היו די משעממות, המלחמה בעזה לקחה את כל תשומת הלב מהבחירות ובצדק.
    אבל משהו כן קרה הגיע אלינו משום מקום כמעט בנאדם שיש האומרים מזכיר את פוטין, שמו הוא ליברמן.
    ליברמן הוא לא שם חדש בפוליטיקה הישראלית, אבל זה נראה שהישראלים רואים לפתע דמות חדשה, דמות שחושבת (כרגע) כמו העם וזה להקיא מתוכנו את אלה שלא בדיוק רוצים שנמשיך לחיות במדינתנו הקטנה.
    ליברמן הגיע עם משפטים כמו "כי רק ליברמן מבין ערבית", "אין נאמנות אין אזרחות".
    התפיסה הפשיסטית של ליברמן מצליחה להגיע אל עם שלאחר המלחמה רוצה בחור חזק, אבל כרגע רק לפי דעתי ליברמן מדבר הרבה.
    לדבר זה החלק הקל בסיפור לבצע את מה שאתה מדבר זה החלק הקשה יותר.
    ישראל רוצה להתפתח ולהיות כמו חברה מערבית לכל דבר, הסגנון של ליברמן יקח אותנו אחורה בזמן.
    מפלגה שיש לה מס' קטן של מנדטים מצליחה בצל המלחמה עם עזרה רבה של חברי הכנסת הערבים (כמה אירוני) מצליחה להשיג לפי הסקרים כמות של 20 מנדטים.
    עם התקיפה על חברי הכנסת הערבים (שגם אני לא מבין מה הם עושים בכנסת) באמירות כמו "אתה מחבל", "יש לטפל בך כמו מחבל" וכד'..
    מילות שאני מזדהה איתם, אני לא ישכח איך אדם כמו בשארה מקבל משכורת מהמדינה עד עכשיו שהוא נחשב לבוגד מדינה שעזר לחזבאללה במלחמת לבנון השנייה.

אז כמו שהבנתם קשה לי בדיוק לאמין כרגע לליברמן, אני יאימין לו ביום שבאמת יהיה לו הכוח ביד ואז הוא יעשה כפי שאמר שהוא יעשה.
    שאני אומר כוח איני מתכוון לראשות ממשלה אלא להיות שר בכיר בממשלה.
    גם קשה לי לאמין גם לאנשים כמו ברק, ליבני וגם לביבי.
    ברק שהפך להיות ראש ממשלה בישראל בשנת 1997, יצא מלבנון בשנת 2000 לאחר שש שנים הבנו איזה טעות חמורה זאת היתה, חזבאללה נעשה חזק מתמיד והיום הוא רק ממשיך לגדול ולהתחזק.
    ברק נמצא במפלגת העבודה מפלגה שמאלנית, מפלגה שהיתה חזקה בזמנו כרגע היא המפלגה (לפי הסקרים) הרביעית בגדולה בישראל.
    ציפי ליבני רוצה גם היא להיות ראש ממשלה בישראל, ציפי ליבני מגיע ממפלגת קדימה אותה מפלגה שהיתה בראשות אריאל שרון שגרם להתנתקות ותראו לאיפה הגענו היום, חמאס משגר טילים לאשדוד, אשקלון, באר שבע וכו'..
    קדימה גם הצליחה לגרום לנזק במלחמת לבנון השנייה, ושרת החוץ אותה ציפי ליבני היתה כישלון במלחמה הזאת.
    עכשיו אנחנו מגיעים לביבי אותו אחד שכשל בפעם הראשונה שהיה ראש ממשלה, לא עמד בלחץ.
    אבל למרות טעויותיו של ביבי אני רוצה שהוא זה שינצח בבחירות מהסיבה שביבי יחזיר את כבוד מדינת ישראל בכל הנוגע למלחמות עם האויבים שלנו.
    ביבי למד מהפעם הראשונה שהוא היה ראש ממשלה והוא מגיע יותר מוכן מהאחרים.

בשנת 1981 לישראל היתה בעיה דומה לבעיה שיש לה היום.
    עירק מפתחת נשק גרעיני, ישראל ידעה שהיא חייבת לעשות משהו בנידון והיא אכן עשתה בראשות מנחם בגין (מפלגה: ליכוד) ישראל התקיפה את הכור בעירק במבצע שנקרא "מבצע אופרה".
    לאחר המבצע העולם תקף את ישראל (מבחינה דיפלומטית) על הפצצה בעירק מה שהתברר לאחר כ-10 שנים במלחמת המפרץ כבחירה הטובה ביותר שעשה ישראל.
    היום ישראל עומדת עם אותה בעיה שלא משנה מי יהיה הראש ממשלה הבא יהיה צריך להתמודד איתה, ישראל לא תשלים עם גרעין איראני.
    עכשיו תשאלו את עצמכם מי המתמודד המתאים ביותר שיכול לפתור את בעיית הרגרעין האירני.
    האם זאת ציפי ליבני, אהוד ברק או ביבי.

לכל הבוחרים תעשו את הבחירה הנכונה ביותר שאתם חושבים, תזכרו עתיד המדינה נמצא בידיים שלכם, אחרי הכל אתם אלה שבוחרים במי שישב בכסא המרכזי והחשוב של מדינה כל כך קטעה עם כל כך הרבה בעיות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Absulut10tsahi
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אני המלך

תינעל עבר יום הבחירות

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

זה שעבר יום הבחירות לא אומר שאני אמור לנעול את האשכול.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    103

מאמר יפה..מי לדעתך באמת יכול להנהיג את ישראל בדרך הטובה ביותר, להוציא אותה מהמשבר הכלכלי, ואיך להרוס את הגרעין האיראני עם אין לה?
    ועוד משהו..שאלתי עוד שאלה במאמר כמה כוח יש לנו בנושא הגרעין..אם תוכל לענות לי אז תודה.

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

וואי, מי יכול לשאת את כל המדינה על הכתפיים במצב כזה..
    עכשיו אני מבין מאיפה הם מקבלים את הקמטים.
    אולי שהם שותים קפה
    כתבה טובה, למרות שכבר עבר...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect