שמוע אני רוצה להראות שמתי שאני הולך או עושה משו' או סתם הולך ברחוב שיראו שיש לי ביטחון עצמי (כאילו שפת גוף וכל זה) איך אני בעצם מראה את זה ואיך מעלה את הביטחון ומוריד את הביישנות ..
שאלה קצתת מפגרת אבלל חח בכל זאת שאלה
תודהה אחלה פורום זה![]()
שמוע אני רוצה להראות שמתי שאני הולך או עושה משו' או סתם הולך ברחוב שיראו שיש לי ביטחון עצמי (כאילו שפת גוף וכל זה) איך אני בעצם מראה את זה ואיך מעלה את הביטחון ומוריד את הביישנות ..
שאלה קצתת מפגרת אבלל חח בכל זאת שאלה
תודהה אחלה פורום זה![]()
|
|
אם אתה רוצה שיחשבו שיש לך ביטחון
תיישם את זה וככה באמת יהיה לך ביטחון זה דבר שבן אדם רוכש לעצמו
ולא תווית שאנשים ידביקו בו
תלוי בן כמה אתה, תלך אם בגדים נורמאלים.
לא של ילדים קטנים, תלך עם סיגריה.. (אם אתה מעשן כמובן).
תנסה להיות אולי ערס?, זאת הדרך היחידה להראות גבר גבר.
ואולי גם תתאמן?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
ערס תמיד לא שווה להיות,אני חושב שביטחון עצמי זה עיניין של ניסיון,אם אתה הולך איפשהו אל תוריד את הראש,אל תתבודד לך מכולם,תלך עם ראש מורם,בביטחון,כי אתה זה אתה,ותזכור שזה הכי טוב שיש!
בדיוק
לך עם ראש מורם (אבל ישר כן? לא להסתכל לציפורים), גב זקוף, אל תשמוט כתפיים, והכי חשוב - תרגיש ביטחון.
ברגע שתרגיש בטוח בעצמך זה יוקרן לסביבה שלך בלי שתרגיש, ואנשים יקלטו את זה.
כשאתה מדבר עם אנשים, תשתדל לא לגמגם.
לפעמים קורה שמגמגמים ממהירות של הדיבור.
אם זה קורה לך, תדבר יותר לאט (במינון כמובן).
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 13-02-2009 בשעה 20:03.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
קודם כל אל תתלבש כמו פועל בניין ודבר שני דבר חזק ואם אתה מדבר אל מישהו הוא לא עונב תגיד חזק יותר עד שהוא יגיב אל תתייאש ותנסה להבין למה אתה מתבייש, כשתגיד לי את התשובה אני יוכל לעזור
כמה דברים אני לא מתלבש כמו "פועל בניין" דווקא מתלבש סבבה ..
ובקשר לביטחון עצמי אז איך בידיוק אני מעלה אותו .. ?
כתבנו לך למעלה :|
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
ענו לך בקשר לביטחון עצמי,בקשר לשפת גוף,חלקה באה עם הביטחון העצמי וחלקה צריך ללמוד
תחפש סירטונים ביוטוב על זה,אני כמעט בטוח שיש
שששששששששששששששששש ששששאל תדבראפילו איכס גועל נפש להיסתכל ביוטוב איך להתנהג עם ביטחון עצמי שלא תהרוס תילד קיצר תקשיב מה אתה מסתבך ומסבך פה את כולם תתנהג ברגיל סבבה ותגיד לי למה אתה מתבייש?!!!!!! תענההההההה לי
ובן כמה אתה
אני 17
אמ.. למה אני מתבייש ? לא יודע אני ביישן מטיבעי אבל לא מתאים לי להישאר ביישן אני רוצה להישתנות רוצה להיות עם ביטחון עד השמיים להנות מהחיים ולא להיות כמו ילד מסכן ..
ולמה לראות ביוטיוב בטוח יש איזה דבר לראות אם יש לך איזה סירטונים או מאמרים אז אתה יכול להביא אני יקרא .. תודה![]()
קודם כל, ביישן מטבעי זה לא תשובה
תגיד לי מה הבעיה בלדבר עם מישהו למה אתה מתבייש פשוט תגיד את הסיבה האמיתית ביישן מטבעי אז תותח מטבעי? מזה שטויות האלה תן לעצמך כאפה ותעמוד על הרגליים תיישר את הגב תפסיק לתרץ לעצמך תירוצים למה אתה מתבייש ותתעורר למה אתה מחכה אתה כבר פאקינג בן 17 תתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תן תשובה
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 17-02-2009 בשעה 01:22.