http://www.youtube.com/watch?v=bW03c4Vmr0k
איזה חולים אני מת , לראות עד הסוף
http://www.youtube.com/watch?v=bW03c4Vmr0k
איזה חולים אני מת , לראות עד הסוף
|
|
Oh fucking shit!
חחח עלאק family value XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה לעזזאל?!?!?!
חחחחחחחח איזה שרוטטטיייייםםםםםם xD
חחח תראו תגובה של אחת ביוטיוב:
Speaking as a woman I'm really REALLY happy men can't do that!
אני מניח שהיא צודקת במובן מסויים חחחח
להקה גרועה אבל מצחיקה לאללה XD
שרוטים בנפש אחי!
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
חחח כן ראיתי את זה מזמן... זוועת אנוש
אני תוהה איפה היה מחובר הצינור שממנו הגיע כל הזרם חחחח
חובש קרבי
איזזה שרוטים !!!!!!!!!!!1
איזה להקקה גרועה,אבל מצחיקה![]()
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
לקוח מאתר אחר:
הנוזל של Buck dich
הנוזל שיוצא מהדילדו במהלך Buck Dich הוא,לפי פלק,בראיון לאתר launch.com: אנחנו רוצים לדעת מהו הנוזל שיוצא מהדילדו של טיל?
זה פארנוד (נוזל שהומצא בצרפת) ומים,פלק צוחק."יש לזה ריח טוב.שנה שעברה,שמנו בפנים חלב וזה היה נוראי - זה יצר ריח נורא.ואז טיל ניסה כמה דברים מעורבבים ביחד,אבל זה שינה את הדילדו למשהו אחר.ככל שהוא ניסה,שום דבר לא יצא.ואנחנו יודעים כמה זה מביך ששום דבר לא יוצא!
האם טיל באמת גומר על הקהל?
לא. במהלך Buck Dich טיל השתמש בזין מזוייף שירה נוזלים לכל מקום.
הזין המזוייף (או למעשה,הדילדו),חובר לצינור שנקשר לרגלו של טיל.הצינור,כמובן,הגיע מאחורי הקלעים.
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 24-02-2009 בשעה 18:05.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הם רוסים?![]()
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
לא משהו של להקה אבל סרטון מצחיק ראיתי אותו כבר.