אוקי אז ככה, התקנתי את Far Cry 2 עכשיו שמתי קראק והכל (Razor 1911) ואיך שאני לוחץ על האייקון כדי להיכנס למשחק זה פותח לי את התמונה של Far Cry וזהו. מישהו אולי יודע איך לפתור את הבעיה?
אוקי אז ככה, התקנתי את Far Cry 2 עכשיו שמתי קראק והכל (Razor 1911) ואיך שאני לוחץ על האייקון כדי להיכנס למשחק זה פותח לי את התמונה של Far Cry וזהו. מישהו אולי יודע איך לפתור את הבעיה?
בברכה, Joni
|
|
תמונה בצייר? או עושה את התמונה כאילו זה עומד להתחיל וזה לא? תנסה לחכות טיפה...
אם זה לא עובד תנסה להחליף קראק ואם זה לא עובד אז הבלתי נמנע זה להתקין מחדש ואז תשים א אחד הקראקים שאני מביא:
הורדה
RapidShare
הורדה
FileFlyer
http://www.fileflyer.com/view/qqjDfB6
כל אחד מהם אמור לעבוד
קודם כל תודה רבה, שנית סבבה אני כבר יתקין מחדש אם אני יזדקק לעוד משהו אני יגיב פה
![]()
בברכה, Joni
אני יודע שזה טיפה ישן אבל רק עכשיו הורדתי מחדש, לא משנה קיצר התקנתי הכל טוב ויפה שמתי קראק טוב וזה עושה לי בדיוק אותו דבר זה יצר לי עוד קובץ שרשום בו:
Log (NuContext): Setup
Log (NuContext): Setup
Error (NuCore): Unsupported function called from 01EB23F6: IDXGIAdapter_CheckInterfaceSupport
בברכה, Joni
אני זוכר פעם שניסיתי לא יודע מה נסגר איתו, מישהו יכול להביא לי הורדה לXP?
בברכה, Joni
אין דבר כזה לXP.
הגרסה של המשחק לא תומכת במחשב שלך, וגם בשלי לא.
חבר הביא לי את המשחק מגרסה אחרת הודעת השגיעה היחידה שהייתה זה שלא היה לי דרייבר לכרטיס מסך אבל הכל היה טוב.
תוריד את FARCRY2 מגרסה אחרת של רייזור
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
א) יש כזה דבר
ב) הייתה לי אותה בעיה גם עם גירסה של Razor
בברכה, Joni
לא אסור שיהיה
כי אין DIRECTX10 לXP לפחות לא רשמית אז המשחק לא יכול לעבוד
נסה להסיר אותו עם זה בא עם וuninstaller
אם לא כמו שאני חושב אני לא בטוח מה לעשות
אתה יכול לנסות להתקין directx9 שוב למרות שככנראה זה לא יתן
מפה לווינדוס חוקי
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
ומפה ללא חוקי
http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
אם זה לא עובד אתה יכול לפנות לפורום תמיכה טכנית אולי להם יש פתרון וחוץ מזה הפתרון היחיד שאני מכיר זה לעשות repair לווינדוס בעזרת הדיסק שלו.. או לחילופין להתקין אותו מחדש
הנה פתרון שמצאתי באינטרנט:
ok i seem to have sorted it out i was as i was running the Directx 10 thing for windows xp it would not let me play the game dont know why it just wouldnt so i looked in to it on google. then i just went on to system32 and searched for these files dxgi.dll and Nucleus.dll i copyed them in to a file as backups just incase and deleted them from system32 and then restarted (dont now if u have to) and then loaded up far cry 2... i dont know if this will work for everyone but it worked for me.
קיצר אני צריך Directx 10
נערך לאחרונה על ידי Joni; 03-03-2009 בשעה 18:46.
בברכה, Joni
אבל אין לי מושג מאיפה להוריד Directx 10
עריכה:
לא משנה אני מנסה כבר לבד משהו
נערך לאחרונה על ידי Joni; 03-03-2009 בשעה 20:44.
בברכה, Joni
לא
אמרתי להסיר אותו לא להוריד אותו.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אסור שיהיה 10!!!!!!!
יש בעיות בהבנת הנקרא ? אני יכול לקשר אות למורה פרטית אם אתה רוצה..
אני שמח שיש לך מורה פרטית בלשון והבעה, פטרתי כבר את הבעיה, תודה רבה על העזרה יומטוב.
בברכה, Joni