זאת הולכת להיות חפירה ענקית /= מי שקורא ומגיב מקבל נשיקה
אוקי אז ככה, יש ילד אחד שאני אוהבת אותו כבר מלא זמן.. שנתיים ו-5 חודשים, ואני אוהבת אותו הכי בעולם והוא האהבה הראשונה שלי..
אמרתי לו לפני חצי שנה שאני אוהבת אותו והוא התרגש ואחרי כמה זמן אמרתי לכולם ככה שכולם יודעים אבל אין לי בעיה שידעו..
כולם אומרים שהוא מכוער אבל שיש לו גוף יפה, אבל הוא מקובל וכל החרטא.. זה לא מפריע לי, אני לא מה"מקובלים" האלה ולא רוצה להיות.. אני באמצע כזה, אני נראית די טוב וזה, לא הכי הכי אבל סבבה. כן אני יודעת שה"מקובלים" הזה זה סתם חרטא של ילדים קטנים /=
בקיצור אז לפעמים הוא הכי נחמד בעולם והוא מגן עליי והוא לפעמים דופק לחברים שלו מכות (בצחוק) בקטנה כזה כי הם מעצבנים אותי XD אבל לפעמים יש לו את הקטעים האלה מידי פעם שהוא מתעלם ממני ואפילו לא מסתכל עליי..
ולפעמים ה"כוסיות" האלו מנסות לסכסך ואומרות לו "@#$% נכון שאני ואתה חברים?" או שאומרות לו "@#$% נכון שאתה אוהב אותי?" סתם כדי לעצבן אותי (קנאיות), והוא תמיד אומר כן..
אוף וזה תמיד ככה, הוא יום יומיים מתייחס אליי הכי יפה בעולם אולי אפילו כאילו אנחנו ביחד ויום אחרי זה זה לא מתייחס אליי בכלל כאילו אנחנו לא מכירים.. וואי נראלי הוא מזה משחק בי..
אני יודעת שהוא לא אוהב אף אחת ולא רוצה חברה עכשיו. כולם אומרים לי שהוא לא אוהב אותי וגם ידידות שלו וחברים שלו, אבל אני לא מבינה למה הוא מתייחס אליי ככה - מגן עליי, מסתכל עליי, מתקרב אליי אם הוא לא אוהב אותי בכלל ולא מרגיש אליי כלום. אם מסתכלים מהצד זה נראה כאילו הוא אוהב אותי ורודף אחריי ולא ההפך, אני כל הזמן תופסת אותו מסתכל עליי, ויכול להיות שזה סתם בגלל שמעניין אותו כל העניין שמישהי אוהבת אותו וזה..
ואני יודעת שלא יהיה כלום בינינו וגם הוא אמר לי את זה, אבל שהוא ממש רוצה אותי בתור ידידה.. וכולם אומרים לי לשכוח אותו ואני לא רוצה וגם לא יכולה. ואני לא יכולה להכריח אותו לאהוב אותי, אבל אני לא יכולה בכלל לשכוח אותו S:
בקיצור אז בינתיים אני לא מתייחסת אליו.. להמשיך ככה? הוא לא מתייחס אליי אבל זה עבור לו בטח מחר או מחרתיים.. פאק אני חייבת עזרה וסליחה על החפירה(אגב פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל אני מידי פעם קוראת פה בעיות ומזדהה מידי פעם.. )

(אגב פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל אני מידי פעם קוראת פה בעיות ומזדהה מידי פעם.. )
ציטוט ההודעה