אז ככה יש לי K610 ואני רוצה וצריך לקנות כרטיס של 2 ג'יגה זכרון
עכשיו חבר אמר לי שאפילו אם יש כזה הפלאפון שלי יקרוס למה זה מלא זכרון או משהו כזה קיצר חרטט משהו
עכשיו אני רוצה להיות בטוח:
כרטיס זכרון של 2 GB יעבוד לי חלק בפלאפון?
תודה לעוזרים
אז ככה יש לי K610 ואני רוצה וצריך לקנות כרטיס של 2 ג'יגה זכרון
עכשיו חבר אמר לי שאפילו אם יש כזה הפלאפון שלי יקרוס למה זה מלא זכרון או משהו כזה קיצר חרטט משהו
עכשיו אני רוצה להיות בטוח:
כרטיס זכרון של 2 GB יעבוד לי חלק בפלאפון?
תודה לעוזרים
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
ברור!
לפי מה שאני יודע אין לזה שום קשר בנפח הכרטיס .
אוקיי אחלה
ותקשיבו עוד 2 שאלות קטנות:
בערך חודש חודשיים משדרגים לי לסוני אריקסון ל-K660...זה גם יעבוד עליו חלק?
ושאלה שנייה:
יש כרטיס זיכרון לסוני אריקסון של יותר מ-2GB?
נגיד 4GB?
תודה לעוזרים![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לי בדיוק מה שאתה רוצה והוא עובד חלק
וחבר שלך מתכוון עם תעמיס על הכרטיס אז פלאפון קצת יהיה איטי אבל בקטנה
כן זה עובד 100% יש לי אותו פלאפון כמו שלך ויש לי גם 2 ג'יגה
כן, רק לפני שאתה קונה 4GB תזכור שהמכשיר לא יוכל לזוז.
אבל תמיד תוכל להסתכל על הכוס המלאה ולזכור שיש לך 4GB.
כן אחי אל תדעג אמר הדג חחח סתם כן
ברור הוא סתם מכניס אותך לסרטים בדוהים
מי ?
אני ?
השאלה גם איזה דגם זה.
גם אני יכול להגיד שיש לי 16GB באייפון שלי והוא זז יופי.
:\
אתה רוצה, תקנה, I DON'T GIVE A SHIT אבל אתה תדפק עם מכשיר שזז כמו תחת.
תקנה 2GB מקס'.