אם לא מתאים לכאן תעבירו...
+
+
+
+
+
+
טוב אז ככה תבואו כברררררררררררררררררררר יעללההההההההההההה
חעחעחעחע.. בקיצור אתם הולכים "להינות" כן הולך להיות לכם "כיף חיים"
במלוא מובן המילה.. כן אתם תישנו 9 שעות ביום תקומו בבוקר תשתו שוקו חם או קפה או תה מה שיבוא לכם תאכלו בורקסים יהיה לכם עוגיות אחר כך יתנו לכם לעשות מקלחת ולעשן סיגרייה אממ אחר כך יתנו לכם נשק ומחסניות ויגידו לכם יעללה שמה המטרות תתחילו לחורר אותם זהו בעיקר כיף חיים ואז יהיה לכם ארוחת גורמה בערב עם בשרים ועל האש ויהיה מיצים למיניהם....
ויהיו רקדניות אחרי זה שירקדו לכם על השולחן.... ואז ישחררו אותכם ללכת לישון.....
ניראה לכם?????
פ'חח חייתם בסרט לרגע אעה?
אתם תישנו 5 שעות וחצי בליילה, בבוקר ותזזו אותכם ייתנו לכם 4 דקות לצחצח שיניים 10 דקות לעלות על מדים + 5 דקות להתגלצח זה אומר להתגלח ולצחצח נעליים...אחרי זה ייקחו אותכם לחדר אוכל המסריח שאין בו לאכול כלום חוץ מביצה קשה אחת שוקו אחד ומעדן אחד במקרה הטוב...אתם לא הולכים לשתות לא קפה ולא תה ובכלל לא יהיו לכם מיים חמים בבוקר...
כול היום אתם תעמדו בשלשות ותתנו הקשבים.... יריצו אותכם בגלל שמישהוא חייך בשלשות... אם הגעתם ללילה אז מצבכם טוב...
בליילה ייתנו לכם 7 דקות להעמיד מסדר סמל... אתם תיראו מה זה...
בקיצור בית מלון לא..???
טוב אנלא בא לבאס אותכם כאן או משהוא כזה... ממש אין לי כוונות ככה...
פשוט רציתי לספר לכם מה אתם הולכים לחוות בכללי כזה...
אל תדאגו אתם תתגיסו כמו גברים ותעברו את כול הדברים האלו זה לא בשמיים זה כן אפשרי לעבור את הדברים האלו... עובדה...אני כאן...!
אם אתם מחשיבים את עצמיכם גברים אתם תעברו את הדברים האלו...
את האמת? יש משהוא אחד שמחזק אותי אני מקווה שתיקחו את זה גם אתם בתור דוגמא...
שמתי את ההקלטה של גלעד שליט בפלא פון וכול פעם שיוצא לי לשמוע את זה זה תמיד מחזק אותי להמשך זה נותן לי מוטיבצייה...!!!
למי שרוצה הינה ההורדה...:
http://www.habanim.org/shalit.mp3
למי שלא יודע הוא כבר קרוב ל - 1000 ימים בשוי... והוא חי!! לפחות ככה אני מאמין...
טוב אז שיהיה לכם בהצלחה..!!!
...
ד'א- אני עוד שבועיים ב - 10.3 יוצא למסע כומתה.... ואז רגילההההההההה!!!!!!!!!! כן כן כןןן סיימתי את הטירונות הזאתי...!
נ.ב- מצטער מאוד על החפירה.. אני רק מנסה לעזור..!!

אני כאן...!
ציטוט ההודעה