עבדתי על האנימציה טוב, אני מקווה....
ניסיתי לעבוד חלק הינה התוצאות:
תנו תגובות+ציון מיתוך 10 ואם יש משהו לשפר.
עבדתי על האנימציה טוב, אני מקווה....
ניסיתי לעבוד חלק הינה התוצאות:
תנו תגובות+ציון מיתוך 10 ואם יש משהו לשפר.
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
|
|
תנסה לעשות אלמנטים יעני הוא הופך לאש אז הוא מוציא אש מהרצפה כשהוא מים אז הוא יוצר גל גדול..
משהו בסגנון
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
אבל איך מאיפה מה סטיקים? אין לי מה לא יודע
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
כשהוא רץ הוא קופץ גבוה מדי....
והבעיטה של הכתום מוזרה קצת
חוץ מזה מצוין.
8/10![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 01-03-2009 בשעה 22:53.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
נערך לאחרונה על ידי Crazy Ninja; 01-03-2009 בשעה 23:56.
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
שכחתי לתת ציון ><
אנשים איך אתם נותנים כאלו ציונים?מה הוא כבר עושה?רץ בועט הופך לכחול,קצת דם וזהו..
אני מציע לך להוסיף תוכן לאנימציות תאריך אותם ותעבוד על הרובוטיות על הפיזקה ועל האיסינג
5/10 זה סביר
-מתנה לכבוד יום האהבה:
חחחחח
איסנג טוב!!
אז אל תבלבל תמוח.
אבל סבבה![]()
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
-מתנה לכבוד יום האהבה:
חחחחח