אני וחברה שלי שלי נפרדנו לפני משו כמו חודש וחצי ,מצד אחד אני לא שם עליה זין וכל פעם שאני רואה אותה בבצפר ,בהפסקות,בימי חמישי כשאני יוצא עם החברים לא כל כך אכפת לי שהיא בסביבה ואני לא מתרגש ממנה בכלל .
אבל אני לא מפסיק לחשוב עליה,על מה שהיא עשתה יותר נכון .
שבוע וחצי אחרי שנפרדנו היא חזרה לאקס שלה,עכשיו מה העניין ,מתברר שכנראה היא ילדה חרטטנית ,אותו אחד שהיא חזרה אליו ,אפשר להגיד שכשהם היו בייחד אני גרמתי לה להיפרד ממנו ולהיות איתי ,כשהיא נפרדה ממנו הסתרנו את זה מכולם משו כמו חודש וחצי בטענה שהיא לא רוצה שהוא יידע כי היא מכבדת אותו והיא כזאת שלא עושה דברים כאלה .
והוא לא ידע מזה בכלל עד שאני והיא נפרדנו .
עכשיו על מה אתם שואלים את עצמכם שאני כל כך לא מפסיק לחשוב על זה?
זה איך כשאני והיא נפרדנו היא הלכה אליו שבוע אחרי ?
היא זיינה לי לי תמוח על זה שהיא לא עושה דברים כאלה מתוך כבוד,כבוד לעצמה וראיתי אותה איתו מול הפנים שלי שבוע אחרי,כל הזמן הזה שהייתי איתה קיבלתי את מה שהיא אמרה וכיבדתי אותה ,ומתברר שזאת הייתה חארטה אחושרמוטה !
אני לא מפסיק לחשוב על זה ,זה מטמטם אותי במחשבה שהיא אשכרה עשתה אותי איזה ילד שאפשר לעבוד עליו ,אני מרגיש קצת מושפל,אף פעם אף אחד לא ייכל לעשות לי את זה ,אף אחד,ואף אחת.
תמיד הייתי בשליטה ותמיד אני הייתי בצד שתמיד שולט ועכשיו הבנתי שאני הייתי במצב הזה וזה משגע אותי ,מתחשק לי ללכת ולזיין אותה מכות.
לאלה ששואלים,אני לא נתתי לה שום סיבה לעשות את זה מתוך "נקמה".
אתם חושבים שיש משהו שאני ייכול לעשות כדי להרגיש יותר טוב ?
חחח איזה בקשה אני מבקש..תודה בכל מקרה לעוזרים

ציטוט ההודעה