אוקיי, תקשיבו....
אני צריך מקום קרוב לרעננה שאני יכול לקנות בו חולצה של
Arch Enemy עם הסמל הזה:
http://www.centurymedia.com/us/image.../ae_tyrant.jpg
תקשיבו, זה ממש דחוף! אני חייב את זה עד יום חמישי.....
אוקיי, תקשיבו....
אני צריך מקום קרוב לרעננה שאני יכול לקנות בו חולצה של
Arch Enemy עם הסמל הזה:
http://www.centurymedia.com/us/image.../ae_tyrant.jpg
תקשיבו, זה ממש דחוף! אני חייב את זה עד יום חמישי.....
|
|
יש בתל-אביב
ב Metalshop, NOX, תומר אין...הייתי שם היום :\
לך לUFO הכי טוב
איפה זה? :\
דיזינגוף,ליד שער 6
יש שם בדוק,ראיתי אותה לפני שבוע בלחץ חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
UFO זה בכניסהדרך שער 6 זו החנות הראשונה או השנייה ישר שאתה נכנס לשער 6 בדיזינגוף אתה רואה תחנות מצד ימין.
בטוח יש שם.
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 03-03-2009 בשעה 14:47.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מאי איפה ראית? ב UFO?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
המוכרת עם ה666 על הצוואר??? פאק כמה זמן לא ראיתי אותה חח...אני בערך חבר של הבעלים עם הזקן חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
UFO אחלה חנות
עד עכשיו כל פעם שיצאתי עם חברים קנינו בתומר אבל מהפעם האחרונה וכך הלאה נקנה ב-UFO
יש שם הרבה הרבה הרבה יותר מבחר,יותר מידות,הכל מסודר לפי אותיות(^_^)
ויש לכל להקה לפחות 5 חולצות שונות!
לאיירון מיידן יש איזה 10!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סבבה, מחר אני בת"א, אני אבקר שם D=
תודה רבה לכל העוזרים.
אני משאיר את הנוזא פתוח, פתוח להצעות שלכם אנשים D=
אהה מישהו מפה בא לקאסטינג אוף דה לוטס?
![]()