קמתי אתמול ב-5 וחצי בבוקר, התארגנתי, ארזתי גיטרה, מצלמה ושאר שטויות ויצאתי לטיול השנתי לנגב. חום אימים. מגיעים בעצירה ראשונה למסלול, 4 שעות של הליכה, נחתכתי ביד 3 פעמים. מסיימים את המסלול, קונים קולה באוטו גלידה שעבר באיזור (והרוויח איזה מיליון שקל מכל השכבה שלי...) ומתקדמים לקבר בן-גוריון בשדה-בוקר. עשו מין טקס קטן, צילמתי המון, יצא תמוונות מצחיקות לאללה...
אחרי זה מגיעים לאיזור הלינה: מאהל בדואי. לצערנו הרב אנחנו ישנים עם שאר השכבה. ובכיתה ט' אתה מגלה את האופציות הנוספות של משחת השיניים. אז נשארנו ערים כל הלילה תוך משחקי קלפים, שש-בש, דמקה וכו'.
עוד קודם מדליקים מדורה בחוץ, מוציאים את הגיטרה ומנגנים עם כולם. אוכלים ארוחת ערב ושותים תה בדואי עם בקלאווה טובה. אקיצר אחרי המדורה אני פוגש כמה חברות שלי מט'2, ביקשו שאני אבוא לנגן להן ביטלס ואלביס וכו'... ניגנתי איזה חצי שעה...
קמים מוקדם בבוקר לראות ת'זריחה (זריחה יפה, אבל פאקינג 6 בבוקר!!!), אורזים וזזים למסלול של 5 שעות הליכה, קשה במיוחד. היה נחמד כשהגענו לאיזור עם מים, אנשים נכנסו פנימה, צילמתי הכול.
לסיכום: טיולים באכסנייה מאורגנת כשאתה יודע שמשחת שיניים לא תגיע לפרצוף שלך והלאה משם זה דבר טוב ונוח. ערסים = רע.
תודה לאל אני אחרי מקלחת...

ציטוט ההודעה