אוסף משחקי ברח מהחדר:תיאור כללי על המשחקים :
משחקי ברח מהחדר, משחקים מהנים ומעבירים את הזמן.
משחקי ברח מהחדר לרוב מופעלים אך ורק בעזרת העכבר, ומצריכים חשיבה יתירתית. הם מעבירים את הזמן ומהנים מאוד, לרוב הם מהווים אתגר חשבתי ועד שלא מסימים אותם אתם לא יכולים לישון =]
ברוב המשקים אתם מגלמים אדם או גוף שבד"כ לא רואים אותו שצריך לברוח בעזרת הרבה פעולות.
אני אישית עברתי את כולם ואשמח לעזור לכם במידה ותתיאשו.
Tortuga 2
תמונה :
*המשחק הוא המשך של סדרה, אך הראשון לא משהו הבאתי רק אותו.
סיקור: במשחק אתם תיהיו איש שלכוד בתוך ספינת פיראטים. בעזרת מפתחות מפות כסף ועוד תפוצצו את הספינה ותברחו ממנה.
משחק מהנה וחמוד.
לינק: לחצו כאן
Bowja 3 Ninja Kami
תמונה :
סיקור: משחק די יוצא דופן בז'אנר. הוא בנוי לאנשים שלא אוהבים לחשוב זה מאוד פשוט אין הרבה אפשרויות, מה שכן אנימציה מאוד יפה ורעיונות חכמים.
אתם תיהיו נינג'ה שנלחמת לבדה בהרבה אנשים רעים וקורעת להם תתחת.
הבריחה מהמטבח
תמונה :
סיקור :
נסו לברוח מהמטבח בעזרת חפצים שמפוזרים בחדרים. אספו הכל ונסו להרכיב את הנוסחא שבעזרתה תברחו מהמטבח.
משחק קשה מצריך הרבה היגיון וחשיבה יצירתית. לא להתיאש אם אתם מתיאשים לבקש עזרה ממני אני אשמח לעזור.
לברוח מבית החולים
תמונה:
סיקור:
משחק יחודי של ברח מהחדר, בוא אתם זזים ועושים פעולות עם המקלדת + מגלמים מספר דמויות.
במשחק יש גם אפשרות שמירה, שמומלץ לבצע כל כמה זמן כי אפשר להפסל, וכך לחזור לשמירה. כמו כן ם אם תצאו מהמשחק תוכלו לחזור לנקודה בה סימתם.
אתם תיהיו שלושה חברים שיברחו בדרך ארוכה מאוד מהבית חולים. משחק קשה מאוד ארוך מאוד אבל פצצה. תצטרכו לחשוב הרבה ולנסות הרבה דברים.
ממליץ בחום עליו.
הדרך אל היער
תמונה:
סיקור:אתם תהיו שלושה בנות שנאבדו וחוזרות לשבט שלהם.
המשחק יחסית קצר וקל. בנוי לאנשים שלא כל כך רוצים ויכולים להתאמץ משהו כזה כליל וכיפי.
לינק:לחץ כאן
סמורסט 1
תמונה:
סיקור: גלמו איש מחלל החיצון שמגלה שכוכב ענק עומד להתנגש בביתו. נסו בעזרת חשיבה והרבה לחיצות על דברים להסיט את הכוכב ולחזור בבטחה הביתה.
המשחק לא כל כך נחשב לברח מהחדר אבל הוא על הסגנון.
משחק נחמד וכליל, אני חושב שתעברו בלי בעיה.
לינק:לחץ כאן
סמורסט 2
תמונה:
סיקור: אתם איש בחלל שמגלה שחיזרים חטפו לו את הכלב.
אתם צרכים להחזיר את הכלב. אתם תצטרכו ללחוץ על חפצים דברים מקומות ועוד כדי לזוז ולשחק. משחק מהנה עם הרפתקה נחמדה, מגניב ובנוי יפה.
אם זאת הוא די קשה, אני ממש ממש ממליץ לשחק בוא כל מי שמתקשה אליי לפרטי או פה חובה לגמור אותו ! =]
יאללה חברה שקעו השקעתי אל תאכזבו...
כל מי שצריך עזרה בכל שלב ושלב שיגיד אני סימתי הכל.

ציטוט ההודעה