אז ככה הבעיה היא שאי מפעיל כל שיר לא משנה איזה פתאום זה קרה רק היום ,יש מין תקיעות כאלה קטנות ממש קטנות לא שומעים חלק מין תקיעה קטנה של מאית שניה ועובר וככה שוב אחרי שוב. מה עושים? בבקשה?
אז ככה הבעיה היא שאי מפעיל כל שיר לא משנה איזה פתאום זה קרה רק היום ,יש מין תקיעות כאלה קטנות ממש קטנות לא שומעים חלק מין תקיעה קטנה של מאית שניה ועובר וככה שוב אחרי שוב. מה עושים? בבקשה?
חתימה נערכה, קרא חוקים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נסה ריסטארט, אם לא עוזר נסה למחוק את הדריבר של הכרטיס קול ולהתקין מחדש.
כמו כן לפני הכל תבדוק אם זה קורה גם בתוכנה אחרת
לדוגמא אם אתה משתמש ב מדיה פלייר תבדוק בוינאמפ ולהיפך
זה לא רק בסוף במדיה פלייר זה גם בכל המחשב עצמו כל מה שאתה שומע ביוטיוב זה ניתקע.. מה יכול להיות וירוס?
חתימה נערכה, קרא חוקים.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מממ ניסית להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס קול?
וכן יכול להיות וירוס יכול להיות הרבה דברים.
תבדוק שהרמקולים מחוברים כמו שצריך ותנסה לבדוק שאין קרעים בחוט ושאין טלפון נייד/אלחוטי קרוס לרמקולים
אתה יכול גם לנסות לסרוק עם SPY BOT ו CCLEANER ואנטי וירוס. זה אפעם לא מזיק
תשמע פירמטתי והכל כמו חדש המחשב אממ ככה עכשיו זה לא היה אתמול דווקא עבד נקי .. היום שוב חזר התקיעות.. זה יכול להיות הרמקולים דפוקים? אבל המדיפה פלייר ניתקע כזה יש לו מין תקיעות זה קשור לרמקול? וירוס זה לא או שזה הכרטיס קול נידפק? יש סיכוי וצריך לקנות חדש?![]()
חתימה נערכה, קרא חוקים.
מ א ו ש ר
אתה אומר שהמדיה פלייר נתקע גם.
נסה להתקין וינאמפ לראות מה קורה שם
כן אחי אבל תשמע זה לא הגיוני זה לא וירוס פירמטתי הכל חדש.. אני חושב שזה הכרטיס קול דפוק עד שאני יחליף רמקולים היום וניראה מה המצב.. רק ככה אני אדע
חתימה נערכה, קרא חוקים.
מ א ו ש ר
תנסה קודם להתקין ויינאמפ אם אתה משתמש באותו דיסק של וינדוס כמו פעם קודמת יכול להיות שהוא פגום.
אם לא יעזור נסה לקחת רמקולים משכן.
אם לא עוזר תקנה כרטיס קול..