בן 18
לפני חודש בערך כתבתי הודעה קצת ארוכה קוראים לה: חבר הכי טוב שלי נהיה הומו מסריח
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=429952
אם תקראו אותה תבינו הרבה הרבה יותר אבל אם לא, בסדר
לא בא לי להיות חבר של החברים שלי יותר
יש את יוסי אבי ושלומי
שלומי הוא אחלה גבר אותו אני אוהב
אבל יש את יוסי שהוא זה שלא רצה להיות חבר שלי כי כנראה הוא חשב שקיללתי את חברה שלו או משהו
ויש את אבי שהוא הילד כאפות המושבע של יוסי ואותו אני עכשיו שונא אחרי התקרית האחרונה לפני זה אהבתי אותו כמו אח גם את יוסי אהבתי כמו אח
אחרי שבועיים מאז התקרית ההיא יוסי פתאום מתקשר אליי בערב הוא אומר לי שהוא היה ילד טמבל והוא לא יודע מה קרה לו ורק עכשיו הוא מבין שאני הרבה יותר חשוב מהחברה שלו ושהוא נפרד ממנה כי בגללה הוא מאבד הכל
הוא אומר לי שהוא יבין אותי אם אני לא אסלח לו אמרתי לו שאני סולח ואני מוכן לחזור כמו שהיינו פעם
אז זהו שלא בדיוק, אני מרגיש שאיבדתי את האמון בו, כאילו אני לא יכול לסמוך עליו, גם לא ממש בא לי להיות לידו כבר
נמאס לי ממנו הוא ילד מעפן
אתמול אמרנו שנעשה משהו בלילה לחגוג פורים
יוסי אבי ושלומי באו אליי הביתה ישבנו בחדר וחשבנו מה אפשר לעשות יש אוטו אחד של שלומי
לא הצלחנו לחשוב על כלום
אמרתי בוא נקנה כמה סיגרים נשב למטה נעשן בסבבה שלנו
לא היה בשום תחנת דלק סיגרים או שהיה סגור
פתאום שלומי מקבל צלצול מחבר הוא אומר שיש מסיבת שתייה בגן כלשהו קצת רחוק אבל לא יותר מדי ומזה כיף שם הוא אומר
שלומי אמר נזרום לשם? אמרתי יאללה!!!
יוסי אומר לאאאאאאאאאאאאא מה יש לי לחפש שם
{יוסי ואבי הם שניהם ביחד בבצפר של ערסים ולא נראה לי שהם ממש רוצים להתחבר לתיכונים הרגילים, בעצם יוסי לא רוצה ואבי פשוט עוקב אחרי יוסי}
אמרתי מה איכפת לך בוא נלך מה יש לך לעשות הוא אומר עזוב אין לי כח
ואי אפשר לשכנע אותו אז וויתרתי
מזה יצא לי החשק
גם ראיתי משהו שונה בפרצוף שלו כזה
שהוא אמר לאאא מה יש לי לחפש שם
בפרצוף חמוץ בערך כזה מכוער
רציתי לתת לו בעיטה לראש להגיד לו כוס אמא שך יא אפס מה איכפת לך כבר בוא נעשה משהו יאללה פורים אחרון שלנו מה אתה הולך לישון יא מעפן
בפנים כבר אמרתי לעצמי איזה מעפן הוא הילד הזה שונא אותו
ואת אבי בכלל הילד כאפות המציק המכוער הזה
תמיד שהוא בא אליי הביתה הוא חייב להרוס משהו להציק לזרוק משהו מהחלון
הוא ילד אוטיסט מפגר הוא חושב שזה מצחיק
תמיד העלמתי עין הייתי מתקן או מחזיר או מנקה בסדר לא נורא
אבל אתמול הוא לקח חתיכת בד שהייתה חלק מהתחפושת שלי ופשוט הצית אותה
ניסיתי לקחת לו את זה מהיד והוא ניסה להזיז את היד ואז עם היד שלי תפסתי את האש כוסעמק נשרפתי ואז הצלחתי לתפוס את זה זרקתי מהחלון הבאתי לו אגרוף לכתף וליד חזקים כאלה קיללתי אותו אמרתי לו מה אתה מפגר
כמה שאני שונא עכשיו את הילד הזה
והוא תמיד אוטיסט הוא דפוק בראש הוא חושב לאט הוא לא מבין דברים והוא מכוער רצח והוא עושה שטויות מפגרות
והכי מרגיז זה שהוא פשוט ילד כאפות של יוסי הוא עושה כל מה שהוא אומר לו תמיד בלי לשאול שאלות ותמיד הוא עושה את מה שיוסי עושה תמידדדדדד
וגם לפעמים הייתי מתקשר לאבי שואל אותו אם הוא רוצה ללכת למסיבה הוא אומר לא יודע נראה מה יוסי יגיד
הוא גם אדיש רצח
לא בא לי להיות איתם יותר חוץ משלומי שהוא אחלה
אני רוצה שיהיו לי חברים חדשים שהם לא מעפנים או מפגרים אחושרמוטה
יש איזה חבורה כזאת שיוצא לי לראות אותם לפעמים שאני לא עם יוסי ואבי
הם אחלה אנשים מצחיקים זורמים והם די my type כאילו הם סבבה
יש לי שם חבר שהיינו חברים הכי טובים ביסודי ועכשיו שומרים בערך על קשר היינו הולכים לחדר כושר קצת ולמדנו בחופש הגדול בהשלמת בגרות ביחד
ויש עוד אחד שהוא ידיד של כל הידידות שלי ויצא לי לראות אותו כמה פעמים בימי שישי והוא גם חבר של שלומי
ועוד אחד שיום שישי האחרון הכרתי אותו הוא בנאדם מזה מצחיק והוא אחלה גבר ישבתי איתו ועם ידידה שלנו במסיבת שתיה כזאת הרצנו צחוקים היה בנזונה
ויש שם עוד כמה לא משנה איך הכרתי לכולם שם אם אני יראה אותם אני יכול להגיד להם שלום וחיבוק כזה אחי כאילו שתבינו מה המצב בינינו בערך
והם הכי זורמים בארץ ביום שישי הם היו שתו כמו משוגעים עשו 2 לילות לבנים ברצף לא יודע איך הם שרדו או שהם הלכו לישון באמצע היום ובפורים הם שתו בבוקר באו שיכורים ואז הם היו גם במסיבה הזאת בגן והם התקשרו לשלומי להגיד לו על המסיבה
קיצר הם אחלה ואיתם הייתי מעדיף לבלות את הזמן שנותר לי לפני הצבא
מחר צריכה להיות מסיבת שתיה אני מקווה שהם יהיו שם
וגם אם לא חשבתי להתחיל לחבור לזה שהיה חבר הכי טוב שלי ביסודי נגיד להזמין אותו לשבת על נרגילה או משהו וככה לאט לאט אני כנראה יכיר את כל השאר
אבל מה, פתאום נגיד לשלוח לו הודעה בפייסבוק: מה אחי שנים לא ראיתי אותך אתה בא לשבת על נרגילה? להיות ישיר או להתחיל במה נשמע וכאלה ואז לשאול אותו אם הוא בא לשבת על נרגילה
מי שקרא הכל שפיץ
מי שקרא הכל + ההודעה הקודמת שפיץ על

ציטוט ההודעה

.