לכוכב האנגלי יש תוכניות לאחרי הפרישה: בקהאם הודיע שהוא מעוניין לקנות את אחת מהקבוצות החדשות שצפויות להצטרף בעונות הקרובות לליגה האמריקנית
קרדיט ל One
קישור לכתבה המלאה :
http://www.one.co.il/Msites/Biz/Insi...aspx?id=133520
לכוכב האנגלי יש תוכניות לאחרי הפרישה: בקהאם הודיע שהוא מעוניין לקנות את אחת מהקבוצות החדשות שצפויות להצטרף בעונות הקרובות לליגה האמריקנית
קרדיט ל One
קישור לכתבה המלאה :
http://www.one.co.il/Msites/Biz/Insi...aspx?id=133520
|
|
חחחח איזה באסה לו משעמם לו עם הכסף אז הוא מחליט לקנות לעצמו קבוצה... הלוואי ולי היו צרות כאלה...
אה.!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
הוא עושה את זה כי הוא לא יוכל אז לשחק בליגה שלהם כי כבר יש לו קבוצה, ואם הוא לא יוכל לשחק באמריקה אז הוא יחזור למילאן, זאת הסיבה האמיתית לכך לדעתי...
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
הוא עשיר רצח.. הוא יקנה שחקנים טוביםם,, אנשים אחרים עשירים יראו שיש שם קבוצות שכדאי ליקנות ולהשקיע בהם.. וככה הלאה, ככה מקדמם את זה
ואם הוא יקנה קבוצה ב MLS זה אומר שהצעירים שרוצים להיתאמן שם היתאמנו תחת דיוייד בקהאם ,
אז עוד ילדים ירצו לבו לקבוצה הזאת רק ביגלל דייויד בקהאם..
אתה מבין אחי?
בקיצור אתה מדבר שהוא משתמש בשם שנוצר לו...
גם כל הערבים האלו שקנו קבוצות באנגליה מפוצצים פי 10 ממנו תאמין לי, הם רק רוצים תוצאות במיידי ולא חושבים לעתיד... אולי מבחינה זו בקהאם יהיה יותר טוב מהם, אבל אני לא רוצה אותו זוכה באליפויות וכו'... בקיצור השתעממתי לדבר עליו, חח נעזוב אותו. אה.!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.