אין ספק שמנחם לא אהוב בקרב רוב דיירי הבית, יש כאלה שהוא "פגע" בהם, ויש כאלה שפשוט חשבו שעדיף להם להצטרף לאלה שנגדו [יוסי מילשטיין], מדברים עליו מאחורי הגב, צוחקים עליו ועוד
מה אתם חושבים על כל הסיפור הזה ?
אין ספק שמנחם לא אהוב בקרב רוב דיירי הבית, יש כאלה שהוא "פגע" בהם, ויש כאלה שפשוט חשבו שעדיף להם להצטרף לאלה שנגדו [יוסי מילשטיין], מדברים עליו מאחורי הגב, צוחקים עליו ועוד
מה אתם חושבים על כל הסיפור הזה ?
|
|
לדעתי הם יוצאים מניאקים, ולא רק יוסי הצתרף אליהם אלה גם קורין,כוכי וגיא לדעתי הם סתם ניגררים רק לאמיר,פנינה ועדי הוא עשה משהו ולדעתי רק להם יש סיבה לא לדבר איתו...
באמת עצוב לראות אותו יושב לבד רוב היום (מי שרואה ערוץ 20 יודע על מה אני מדבר). כל הכבוד לשימי שנשאר חבר שלו למרות הכל.
נערך לאחרונה על ידי Pentacles; 11-03-2009 בשעה 19:34.
זה מראה כמה צבועים אנשים במשחק
הוא איתו כל שמשחק בגלל הפרש הגילאים שימי מבין אותו,
אבל האחרים נגררים כי הם חברים עוד מליפני המשחק למרות שאני לא מבין מה יש לקורין לצאת נגדו :/
בכל מקרה יוסי יצא אז אני רוצה ליראות עם זה ימשיך ככה
נ''ב
ראיתי היום ערוץ 20
Cwalk&HardStyle4Ever
אני חושב פשוט שהוא לא שולט מספיק טוב על הפה שלו ולכן יוצא דברים לא יפים מהפה..
אבל הוא דמות הכי מעניינת שמה לדעתי..
חחחחח הוא יוצא אדם כזה שחושב שהוא יודע הכל ושהוא תמיד צודק וזה מעצבן ברמות מטורפות שבאלי לתת לו מכות
אבל הוא מצליח לשגע את כולם וזה קורע אותי מצחוק אז בכללי אני מקווה שהוא ישאר חחח
תחלס תחשבו איזה משעמם יהיה בלעדיו אף אחד לא יבכה לא יהיה שום דבר מעניין
ותאמת כשרואים מישהו בגילו או פשוט מישהו יושב ככה לבד בסלון כשכולם בחוץ זה די עצוב כזה אז אני גם די מרחם עליו לפעמים למרות שהוא לא נראלי סובל מזה כל כך
אני לא יודע.
אני אהב את מנחם ואני סבור על כך שההפקה תשמור עליו עוד.
מה שלא טוב, הוא חושב שהוא "הכי חכם" ותמיד "צודק" בכל המילים שלו.
הוא חושב שכל דבר שיוצא לו מהפה נכון...
לפעמיים האמת שהוא אומר כואבת ולפעמיים יש דברים לא נכונים ולא בזמן המתאים לומר אותם.
למשל יש מלא אש עליו אז הוא ממשיך להביר אותה.