לאור הניצחון 4-0 של ליברפול ע ריאל ו4-1 על מנצ'סטר יונייטד,
היא הכי טובה בעולם?
לדעתי כן, היא נראת מצוין! אחרי ניצחונות כל כך מרשימים היא ללא ספק נמצאת על הסוס, כל הכבוד לה, אפילו זידאן החמיא להם!
לאור הניצחון 4-0 של ליברפול ע ריאל ו4-1 על מנצ'סטר יונייטד,
היא הכי טובה בעולם?
לדעתי כן, היא נראת מצוין! אחרי ניצחונות כל כך מרשימים היא ללא ספק נמצאת על הסוס, כל הכבוד לה, אפילו זידאן החמיא להם!
|
|
הקבוצה הטובה בעולם לא צריכה להפסיד 2-0 בחוץ לבורו
חוץ מזה, הם ניצחו את מנצ'סטר ביום רע מאוד עם טעויות קשות בהגנה (מתי השדרן אמר שהם ספגו רביעייה פעם אחרונה בבית מליברפול ב1936 או משהו כזה לא?!)
ביום אחר מנצ'סטר תנצח בכיף לדעתי
הליגה האנגלית גמורה ממזמן כבר אין אפילו סיכוי קלוש לליברפול לקחת אליפות.. לכן למנצ'סטר לא היה חשוב לנצח כמו שלליברפול היה חשוב
אם באמת היא כזו טובה היא תגיע לשלבים הרחוקים של ליגת האלופות ותתמודד נגד בארסה או מנצ'סטר (או שתיהן..) ונראה באמת מה היא שווה
אני לא חושב שהיא יכולה לקחת את מנצ'סטר בליגת האלופות כי זה סיפור אחר אבל בואו נחכה ונראה
מה הקשר? היא ניצחה גם את אלופת אירופה ואנגליה עם רביעיה...
איזה שטויות רצות פה אני לא מאמין. לזיין ת'שכל חופשי על קבוצות מחו"ל אפשר, ועוד שטויות מפגרות לזיין ת'שכל עליהן, אבל אשכול לליגת העל(אק) אין.
ולא, צא מהסרט ליברפול לא הקבוצה הטובה בעולם.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מה זה השטויות האלה, 2 מישחקים טובים והיא הקבוצה הטובה בעולם??
היא קבוצה מצויינת, טקטית וטובה במישחקים החשובים.
אני לא ראיתי את המישחק אבל לפי דעתי, לא היו יותר מ6-7 היזדמנויות לליברפול.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נגד קבוצות גדולות - כן . נגד הקטנות שעושות בונקר קשה להם.
אחי אי אפשר להגיד שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם למרות שאני חולה עליהם כבר כמה שנים .
הקבוצה הכי טובה בעולם אפשר להגיד עם הם ייכחו את ליגת האלופות בקלות או משהו כזה אבל בנתיים הם מוכיחים שהם קבוצה שאי אפשר לעצור !
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
אני מדבר על כרגע, בתקופה האחרונה
קבוצה שתופסת את יונייטד ביום רע לא הכי טובה בעולם, מצטער.
גם אם היא ניצחה את ריאל מדריד כמה ימים לפני..
Puta los ches!
![]()
להזמין את גינס? שברת את שיא השטויות באשכול אחד.