היום יראו את סיפור מרד הבנות, שגם מי שיש לו את ערוץ 20 לא ראה בדיוק מה קרה ומה היה.
יהיה מעניין![]()
היום יראו את סיפור מרד הבנות, שגם מי שיש לו את ערוץ 20 לא ראה בדיוק מה קרה ומה היה.
יהיה מעניין![]()
|
|
כןן ההתחלה הייתה ממש סוערת איך כל הבית בער שם, ממש נטפלו למנחם חח.
איזה אכזרי מה שמנחם צריך לעשות למלך ולמלכה חחחח.. ניראה מה יהיה (:
בואנה , מנחם מתחיל לעצבן גם אותי
100% שילמו לו לעצבן
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
אין מילים לתאר אנשים שונים אשר נמצאים בתוך הבית, עד היום לא חשבתי שיש אנשים כל כך רגישים.
מנחם אומר בתור בדיחה לעדי משהו והיא לוקחת את זה למקום הכי קיצוני, איני רוצה להתייחס לכוכי אשר לוקחת כל מקרה הכי קטן ומנפחת אותו לגדלים ענקיים.
גם היפות נפש הזאת של אנשים מסוימים אשר אומרים שמנחם מקלל בלי הבחנה, זה בשבילך אלימות מילולית? איזה דרך עלובה להכפיש בצורה כזאת או אחרת את הבנאדם.
אחת מהם היתה מאיה אשר דיברה בחדר האח הגדול ואמרה שמנחם לא מפסיק לקלל, יש לי דבר אחד לומר על זה שאם אני היתי במקום מנחם ומאיה היתה מנפנפת לי בצורה כזאת ביד זה לא היה נגמר טוב, אני רואה את זה בתור חוסר כבוד מוחלט לאדם.
ישנו מרד של אנשים שונים אשר מעוניינים לעזוב את הבית ואני אומר יופי אל תאיימו תעזבו יהיה יותר טוב להפסיק לראות אנשים שבוכים על כל דבר הכי קטן שאומרים לעברם, זה לא יכול להמשך ככה.
פשוט בושה הם מנסים לעשות ממנחם מפלצת, הם נתפסים על כל מילה שהוא אומר הפייבוריט שלי השתנה מעדי נוימן לשימי היחידי שלא נגרר על כולם (חוץ מדודי שאין לו כל כך ברירה)...
מנחם לא עשה כלום העיקר אמרו הטרדה מינית... לדעתי הבנות חייבות לעוף לא מגיע להם להישאר במשחק.