הכינותי בדיחות על פולנים...תמיד טוב לדעת לצחוק על עצמך
שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהם : אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא ניהיה פראיריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הם נפגשו שוב מספרת הפולניה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון אמרה הרוסיה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש". (זו'זו)
פולניה אומרת לבעלה: "זושה, אתה יודע, צריך לשים וילונות בחדר השינה". "למה שואל הבעל?". "אתמול", עונה אשתו, "התפשטתי, והשכן ממול ראה לי את הציצים". "הוא ראה לך את הציצים?", שואל הבעל. "כן", עונה האשה. "אז הוא כבר ישים וילון לבד"... עונה הבעל (זהבה)
פולניה אחת הולכת לרופא ואומרת לו: "דוקטור, בורח לי סידן מהגוף". הדוקטור: "טוב, אני יכול להבין אותו!". (לולק)
פולניה את פוגשת את האחות במסדרון של בית החולים ושואלת: "אמרת לאביגדור שיש לו שבועיים לחיות?". "כן!". "חבל, אני רציתי להגיד לו את זה". (לולק)
איך קוראים לנערה יפה בפולין?? תיירת (רחל)
אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועקת: "נאנסתי על ידי פולני?!!!". שואל אותו השוטר: "איך את יודעת שהוא היה פולני??". "הייתי צריכה להסביר לו מה לעשות". (רחל)
שתי אימהות יהודיות נפגשות בבית הכנסת. "מה שלומך?" שואלת האחת. "עכשיו יותר טוב", עונה השנייה, "היו צרות ועכשיו קצת נחת". "מה פירוש צרות?", שואלת החברה. "גיליתי שהבן שלי הומו", מסבירה האמא. "אז איפה הנחת?", שואלת הראשונה. "הוא התחיל לצאת עם דוקטור", מחייכת השנייה. (רחל)
איך קוראים למי שמתחתן עם פולניה ? ש א ה י ד (ורדה)
למה אישה פולניה קמה כל בוקר בשעה 5:30 ומכינה קפה לבעלה?? כדי שכשהוא יקום בשעה 8:00 הקפה יהיה קר. (ורדה)
מה ההבדל בין פולניה ותולעת?? התולעת אוכלת אותך רק אחרי שאתה מת. (רחל)
" תבכי בהלוויה שלי?", שואל בעל פולני את אשתו . " בטח", עונה האישה, "אתה הרי יודע שאני בוכה מכל שטות ". (רחל)
פולני אחד היה נשוי לאישה נורא שתלטנית, שתמיד הייתה משפילה אותו. לאיש נמאס להיות פרייר והוא הלך להתייעץ עם חברו המרוקאי בנושא . המרוקאי : " תעשה את מה שאני עושה. כל יום אני אומר לאשתי שאני הולך לפאב עם החבר'ה עד מאוחר בלילה ושאני אחזור שיכור ועייף , וכמובן שיהיה לה ברור שהיא צריכה להוריד לי את הנעליים ולכסות אותי בשמיכה ". הפולני אגר אומץ, ניגש לאשתו ואמר: "אני הולך עם החבר'ה לפאב היום, אחזור שיכור ועייף. ברור לך מי מוריד לי את הנעליים !? " אשתו: "בטח! הפתולוג !!!". (ז'ילבר)
איש אחד בא לחבר הפולני שלו ושואל אותו: "שמעת על ההמצאה החדשה ". מתעניין הפולני: "איזו המצאה ?". חברו מספר לו: "קוביית קרח עם חור !". הפולני צוחק ואומר: "מה בדיוק חדש כאן? אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה ...". (הבעל הפולני)
פולניה מגיעה למשטרה ובוכה: "בעלי נעלם , כבר כמה ימים לא מגיע הביתה ". המשטרה ארגנה חיפוש נרחב: מסוקים, מתנדבים , מחסומים בכבישים, תמונתו פורסמה בטלוויזיה ואשתו נתנה ראיון מרגש, למקרה שנחטף . המראיין: "לסיום, את רוצה למסור לו משהו אם הוא צופה בנו עכשיו ?". הפולנייה, בבכי קורע לב: "לולק, תחזור הביתה ! אימא שלי לא מגיע בסוף !". (אשתו של לולק)
דו שיח בין אם ובת ממוצא פולני האם: "אני מבינה שיש לכם חלוקי דעות לגבי תכנון החתונה ?". הבת: "על דברים קטנים. למשל, אני רוצה שמלה לבנה עם תחרה. הוא לעומת זאת לא רוצה להתחתן ". (אסתרקה)
בחור הגיע לביתה של חברתו הפולנייה לארוחת ערב . בתום הערב הזוג הצעיר יצא החוצה , הבחור רץ מייד לשיחים והקיא את נשמתו. הבחורה , עם הידיים על המותניים: "מה קרה? לא אהבת את האוכל של אימא שלי "? הבחור: "לא, ועכשיו אני גם יודע למה אבא שלך נשא תפילה מיוחדת לפני האוכל ". (שוש)
עיתונאי שואל מיליארדר פולני: "מה הדבר הכי טוב שיצא לך מהכסף ?". המיליארדר: "זה שאשתי הפסיקה לבשל ". (שוש)
זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, בזמן שהוא דמיין אותו ואותה בפוזות מעניינות במיוחד . אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד , היא הייתה שווה את זה ?". בעלה: "שווה מה ?". האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל !". (זהבה)
שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי, לולק, ברח עם אשתי ". הפולני השני: "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך ?". הראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה ". (זהבה)
פולני אחד אומר לחברו : " אל תשאל, התוכי שלי מת ". החבר : " מזקנה ?". הפולני: "לא, מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה ". (שוש)
פולני פונה לבוס שלו ומבקש: "אוכל לצאת היום מהעבודה קצת יותר מוקדם ? אשתי רוצה שנלך לערוך קניות ". הבוס: "מה זה ?! כל היום לא עשית כלום והסתובבת ועכשיו אתה רוצה לצאת מוקדם? תדע לך שלפני תשע בערב אתה לא מגיע הביתה !". הפולני: "תודה רבה אדוני! תודה רבה !". (ורדה)
פולני אחד הגיע לרופא והתלונן: "דוקטור יש לי בעיה - אשתי בוגדת בי, אבל משום מה לא צומחות לי הקרניים ". הרופא לקח את הפולני הצידה ואמר: "תראה חביבי , העניין הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי ". הפולני נשם בהקלה : " תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף ". (ורדה)
פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. "מה קרה ? נבהל הבעל. "שום דבר....", אמרה אשתו, "...אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה ". (ורדה)
פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום ". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו ". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים ? ". (ורדה)
שתי פולניות נפגשות ברחוב . בז'יז'ינה א': "איפה היית ?". בז'יז'ינה ב': "במכון יופי !". בז'יז'ינה א': "שאני מבינה שהיה סגור !". (ורדה)
שאלה: מה טוב בפולניה? תשובה: כלום! (אסף לוץ)
פולניה פוגשת חברה שלה. החברה: "מאיפה את חוזרת?" הפולניה: "ממכון היופי..." החברה: "אז אני רואה שהיה סגור..." (אסף לוץ)
פולניה באה לבקר את בעלה הגוסס בבית החולים ובידה עוגה, הבעל: "איזה יופי הבאת לי עוגה כדי לעשות לי טוב לפני שאני מת..." הפולניה: "לא, זה לאחר כך... " (אסף לוץ)
פולניה עלתה למטוס, אחרי חצי שעה היא צועקת: "רופא! רופא דחוף!!!" אחרי חצי דקה מגיע רופא: "אני רוצה שתכיר את הבת שלי..." (אסף לוץ)
פולני אחד הביא הביתה עז. שואלת אותו אשתו: מה פתאם עז? בכדי שיהיה לילדים חלב ושתעשי להם גבינה עונה לה בעלה. שואלת אשתו ומה יהיה עם הריח? כמו שאני התרגלתי כך גם העז תתרגל. (צבי)
שתי פולניות נפגשות ברחוב. אומרת האחת לשניה: "ז'ניה, שמעתי שבעלך נפטר..." ז'ניה עוצרת אותה מיד ואומרת: "ברוניה... מה פתאום נפטר...? בעלי מת! אני נפטרתי!" (יוסף)
ילד וסבתו (הפולניה) על שפת הים. הילד משחק להנאתו והסבתא טובלת את רגליה היחפות במים הרדודים. לפתע, מגיע גל גדול וסוחף עמו את הילד שנעלם מעיני סבתו. הפולניה מרימה ידיה לשמיים ושואלת / אומרת: "אלהים, איך יכולת לעשות לי זאת? האם לא הייתי אמא וסבתא נפלאה? האם לא תרמתי לצדקה? האם לא התנדבתי ל"בני-ברית" ? האם לא תרמתי ל"הדסה" ול"אילן"? והרי הדלקתי נרות בכל יום ששי ושמרתי אמונים לעם ישראל..." והנה בת-קול מהשמים: "בסדר, בסדר". ובעוד הסבתא עומדת המומה ומשתאה, מגיע גל גדול נוסף ונושא עליו את נכדה הקט שממשיך לשחק כאילו דבר לא קרה. "בסדר ?" - שואלת בת הקול. "את מרוצה? "רגע, רגע" - אומרת הסבתא, ... "אבל היה לו כובע..." (הבעל של הפולניה)
פולניה מבקרת יום-יום את בעלה הגוסס בבית-חולים. באחד הימים פונה אליה הרופא מנהל נמחלקה ובארשת פנים רצינית, אומר לה כי לבעלה נותרו רק עוד מספר ימים לחיות. "נו, מילא" אומרת הפולניה "חכיתי כ"כ הרבה שנים, נחכה עוד כמה ימים". (הבעל של הפולניה)
פולניה בבוקר לבעלה: " אתה תעשה לי נס, אני כבר אעשה לך שחור.." (הבעל של הפולניה)
פולניה רוכבת על אופניים. רואה אותה כלתה ושואלת: "זושה, לאן את נוסעת?" "לבית-הקברות" עונה חמותה. "ומי יחזיר את האופניים ?..." (הבעל של הפולניה)
שני פולניות שדומות אחת אל השניה כמו שני טיפות מים פוסעות בנחת ברחוב. אחת מהן מוצאת ראי ומביטה בו ואומרת: האישה הזו מוכרה לי מאיפוא שהוא. השניה חוטפת לה את הראי ואומרת: טיפשה שכמותך, זאת אני!!!!!!!! (רוי)
שתי פולניות יושבות ומפטפטות. לאחר שעתיים אחת פונה לחברתה ואומרת: בעלי עוד לא הגיע מהעבודה , מה יהיה ? החברה עונה: זוש'ה, תחשבי חיובי, אולי הוא נדרס .. (זושה ובעלה)
אחד המחובר לפולניה מודיע לחבריו שמהיום הוא קורא למה שמו שלו טיטניק. וזאת למה? שואלים הנוכחים, שמה הוא צולל רוב הזמן? משיב המחובר: לא, פשוט בקיום יחסי מין עם אישתי הוא תמיד נתקל בקרח! (עזר)
חידה: למה פולני לא מתגרש? תשובה: הוא לא יכול לסבול שאמא שלו נהנית!! (רמי)
אחד מגיע לרופא ואומר כי כל גופו כואב.אומר לו הרופא תתפשט,הרופא בודק מכף רגל עד ראש ואומר כי הכל בסדר אך ממליץ להוריד את חיי המין לחצי. שואל המטופל את הרופא להפסיק לחשוב או להפסיק לדבר. (אפי)
סוף סוף יש נשיא יהודי לארצות הברית. הגיע מועד חג הפסח והנשיא מתקשר לאמא שלו ומזמין אותה לחגוג איתו בבית הלבן בוושינגטון. עונה האם הפולינייה "עזוב זו דרך ארוכה 5 שעות באוטובוס ואח"כ עוד אוטובוס אליך הביתה ואני לא מכירה את הכתובת, עזוב אולי בפעם אחרת" עונה הבן, אמא, מה קרה לך, אני נשיא ארצות הברית. מכונית מיוחדת תאסוף אותך, מטוס פרטי יטיס אותך לוושינגטון ומסוק ינחית אותך אצלי בחצר. עונה האם עזוב פעם אחרת אין לי כח לבשל לכל כך הרבה אנשים ואח"כ לשטוף כלים.........." עונה הבן, "אמא, מה קרה לך, אני נשיא ארצות הברית. יש לנו צוות שלם של שפים ומלצרים......." לאחר שכנוע ארוך האם משתכנעת. כעבור החג פוגשת האם את שכנתה בסופר השכונתי בברוקלין. שואלת השכנה, נו איפה עשית את החג, אצל הבן הרופא? עונה האם לא, אצל השני. (GIL)

שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהם : אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא ניהיה פראיריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הם נפגשו שוב מספרת הפולניה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון אמרה הרוסיה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש". (זו'זו) 

ציטוט ההודעה