היי תקשיבו.
יש איזה אחד מי''ג שאני מאוהבת בו בטירוף וכן זו אהבה ולא הידלקות.
זה כבר יותר מהידלקות.
אני בכיתה י'. ולפני המון זמן אנחנו הכרנו. החלפנו מילה או שניים וזהו. מאותו הרגע אנחנו כשהיתראינו אמרנו לייפעמים אחד לשני ''היי'' וליפעמים פשוט עברנו ולא אמרנו כלום אחד לשני. יותר מאוחר כשעבר יותר זמן הוא גם התחיל לחייך אליי והכל.. דיברנו קצת וזה..
ולפני כמה ימים חבר שלו אמר לו שאני דלוקה אליו,למרות שביקשתי ממנו שלא יגיד לו.
ואז אחרי שעה חבר שלו בא אליי ואומר לי שהוא רוצה לדבר איתי באיסי ושעם אני יכולה שנאי ייתן לו תאיסי שלי.
לא האמנתי שהוא באמת רוצה תאיסי שלו וחשבתי שהו אעובד אליי.
ולחבר שלו אין תאיסי שלי.
ואז באתי הביתה התחברתי לאיסי ואני רואה שזה שאני מאוהבת בו נכנס אליי. לא יודעת איך ומי נתן לו-כי לחבר שלו אין תאיסי שלי.
ודיברנו ופשוט לא האמתני שזה הוא-למרות שבפרופיל רשום תשם שלו ושם משפחה והכל.
ואז כששאלתי אותו כמה שאלות לוודואות שזה הוא אז הוא ענה עליהם נכון וכבר התחלתי להאמין שזה הוא.
דיברנו וזה-והוא רצה ליהיות חבר שלי-אבל כשהוא שמע שאף פעם לא היה לי חבר-ישר ירד לו החשק. כי הוא רוצה הרבה יותר מעבר למה שאני רוצה. אני עדיין לא מוכנה לשכב איתו-ובגלל שאין לי ניסיון בזה אז הוא אומר שאין על מה לדבר ושהו אלא רוצה לפגוע בי ושהו אמבין אותי וכו...
וגם שאלתי אותו עם יש לו חברה אז הוא אמר לי שלא-אבל מה? אני ראיתי אותו באותו היום עם חברה שלו-והוא אמר שאין לו חברה ושלא יכול ליהיות מצב שראיתי אותו. ז''א ש כאן הוא משקר לי.
והוא אמר שלמרות שאני מהממת ויפה והכל יהיה לנו קשה להיסתדר.
מאוד שמחתי ש/הוא כן איתי והכל בקשר לזה שוה אלא רוצה ליפגוע בי ושהו אאאומר לי בכנות שיהי לנו קשה להיסתדר ולא מנצל אותי. והוא אמר לי שעם לפחות היה לי קצת ניסיון היה על מה לדבר.
ואז אמרנו אחד לשני שנישאר ידידים.
ואז לא יודעת למה עלה בי שוב פעם הספק שזה הוא . לא יודעת כי בביה'''ס כשהו אדיבר איתי היה לו שפת דיבור שונה . בביה''ס הו אהי סגור כזה-אולי ביגלל שלא היינו אף פעם לבד אל א תמיד או שחבר שלו הפריחע או שחברה שלי.
ואולי עכשיו אשר הוא כבר דיבר איתי באייסי הוא ניפתח -לא יודעת.
ועד היום אני לא ממש בטוחה שזה הוא. אבל מצד שני למה שחברים שלו יצחו עלי?? נכון?? ועם זה לא היה הוא למה שהוא ידבר איתי בכנות כזו?
ועם אלה היו חבריו אז הם ישר היו אומרים: ''יאללה בואי ניהיה חברים''. וכו'...
נכון?
ואז סיכמנו שניהיה ידידים וזה.. ויום למחרת שלחתי לו הודעת-מה קורה?
והו אל אענה לי -למרות שהיה מחובר. ונורא נעלבת ימזה-כי הרי אנחנו ידידים למה הוא לא עונה לי?
עכשיו תגידו מה שעתכם על כל הסיפור הזה? יש מצב שחברים שלו צוחקים עליי? או שזה הוא?
ואני לא יכולה להוציא אותו מהראש-אני ממש עצובה בימים האחרונים ביגלל שהוא רצה אותי רק כדי לשכב ואני אוהבת אותו בגלל מי שהוא.
בבקשה תעזרו לי איך להוציא אותו מהראש?
כי איך שאני שמחה אני נזכרת בו וזהו אני ישר ניהיית עצובה.
ובנים שאלה אליכם-עם דבר כזה היה קורה לכם-איך הייתם מתנהגים? גם לא עונים ומסנננים את אותה הבחורה? כי ת'כלס אני כב ר לא ילדה קטנה אני בחורה גדולה-ועם הוא היה נותן לי קצת זמן ומראה שהו אאוהב אותי-אולי היית ישוכבת איתו אבל לשכב סתם עם מישהו שאני לא מכירה אני לא יכולה.
איך אני צריכה להיתנהג?
לשים עליו זין ולא לשלוח לו הודעות?
למחוק אותו מהאיסי?
עם אני ייראה אותו בע''ה בביה''ס איך להיתנג איתו?
האם לשנו אאותו על ההיתנהגות שלו או ליהיות כמצו שהיינו?
תודה למי שקרא הכל-הייתי חייבת לפרוק!

ציטוט ההודעה
}