איזה ראפר הכי טוב במה?
ליריקה:
פאנצ'ים:
פלואו:
כריזמה:
הגשה:
הפתעה:
סטוריטלינג:
מה אתם אומרים?
תכתבו על כל אחד ראפר שאתם חושבים שהכי טוב באותו דבר..
|
|
ליריקה:2pac
פאנצ'ים:jay z
פלואו:big
כריזמה:2pac
הגשה:2pac'lil scrappy
הפתעה:50 cent
סטוריטלינג:eazy e
ליריקה: אחי, צריך לפרט יותר...יש כל מיני סוגים. ליריקה קשה לקריאה (מילים מסובכות) , ליריקה קלה (מילים יותר מובנות, חרוזים לא כל כך מתוחכמים. תתפלא אבל יש ראפרים שכותבים ככה ממש יפה! וכו'. אבל בכל זאת אני ממש אוהב את הליריקה של ראס קאס. הוא כותב מדהים!
פאנצ'ים: ביג אל, צ'ינו אקס.אל.
פלואו: ביגי.
כריזמה: טופאק.
הגשה: אני אוהב מאוד את ההגשה של איזי אי, עצם זה שהוא לא כותב לעצמו את הליריקה משאירה לו רק תכונה אחת לעבוד עליה וזה זה. ואני גם אוהב את ההגשה של ג'יי-זי ושל ביגי.
הפתעה: ...לא הבנתי למה הכוונה...
סטוריטלינג: לא יודע....קשה לי לבחור אחדים.
השיר היחיד שהעביר בי רגש של טופאק הוא Dear Mama.
אבל אם מסתכלים על הכלל, אין לטופאק הרבה יכולות כתיבה כמו לראס קאס שהוא כותב מדהים, וקניבאס שצריך להחזיק מילון בשביל להבין לעומק את מה שהוא רוצה להעביר, ביגי שיכול להביא לך מיליון רמזים לסוף השיר (אם זה סטוריטלינג או סופים מפתיעים) ואתה עדיין לא תנחש את סוף השיר, וכו'.
איזי אי לא יכול לעמוד בשום קטגוריה של כתיבה, כמו סטוריטלינג, פאנצ'ים ואחרים. כי הוא פשוט לא כותב את מה שהוא שר.
הוא יכול לעמוד רק בקטגוריות שהם מעבר ליכולות הכתיבה, כמו קול, פלואו, הגשה, כריזמה, וכו'.
ויש עוד אחד שאני יכול להשוות אותו לכריזמה של טופאק והוא KRS-One. גם לו בדומה לטופאק יש כריזמה מטורפת וככל ששומעים אותו יותר כך יותר ויותר מבינים שיש לו אפילו כריזמה יותר גדולה משל טופאק. (אבל זה עוד נתון לוויכוח........פססס פססס טל, הבאתי לך כרגע עוד רעיון לדיון מפותח ומעניין...)
נערך לאחרונה על ידי Durden; 25-03-2009 בשעה 22:38.
חחח..
אין בעיה..
אז אני חושב ככה:
ליריקה: אני מת על הליריקה איזי אי ושל ביג דדי קיין.. לא יודע מה להחליט..
פאנצ'ים: ללא ספק ביגי או ראקים..
פלואו: ביגי
כריזמה: לפי דעתי או אייס קיוב או טופאק..
הגשה: לג'י זי יש הגשה יפה.. אבל אני הכי אוהב את של קול ג'י
הפתעה: קניבאס ללא ספק..
סטוריטלינג: אימורטל.. אין עליו בסטוריטלינג..
ליריקה:ראס קאס כמו שאמרו פה , ואממ ג'יי זי אולי?. האלבום הראשון שלו פשוט מפוצץ בליריקה מעולה ולDEvils יש ניתוח באינרנט, יש גם את אייסופ רוק ופרעה מונץ'
פאנצ'ים:ביג דדי קיין , צ'ינו מי שעולים לי לראש..אהה ואיך שחכתי את רד מן?
פלואו:מט'וד מן , AZ
כריזמה:גראנד מאסטה פלאש , KRSוטופאק.
הגשה:ביגי ומוס דף (עכשיו אני חורש עליו לאדע למה) וגם אמינם תאמת... אהה וטונדף!! לא מאמין שלא הזכירו אותו עדין.
הפתעה:מאסטה אייס מאוד הפתיע אותי ב08 שהוא חזר עם EMCאבל ההפתעה של השנה זה ש GMF חזר (?!) עם אלבום נחמד...
סטוריטלינג:ביגי , קומון, פרעה מונץ' ... מי שעולים לי לראש..
וביגי בפאנצ'ים?.יש לו פאנצ'ים טובים פה ושם אבל זה לא הצד החזק שלו.. ^
נערך לאחרונה על ידי yuvaltamir7; 26-03-2009 בשעה 13:53.
היה אלבום נחמד...
ששמתי אותו בהפתעת השנה לא התכוונתי לזה שהוא הביא אלבום מעולה או משו , אלא חזרבן כמה הוא 80?. חחח