קודם כל... אם זה קשור ל 18+ אז בבקשה אל תנעלו לי אלא תעבירו, אני לא יודע איפה לשים את זה...
אז ככה, יש לי מסיבה עוד כמה ימים ואני רוצה לקנות חבית בירה גולדסטאר, מישהו יודע קודם כל כמה ליטר יש בחבית, ומאיפה אפשר לקנות..
תודה מראש
קודם כל... אם זה קשור ל 18+ אז בבקשה אל תנעלו לי אלא תעבירו, אני לא יודע איפה לשים את זה...
אז ככה, יש לי מסיבה עוד כמה ימים ואני רוצה לקנות חבית בירה גולדסטאר, מישהו יודע קודם כל כמה ליטר יש בחבית, ומאיפה אפשר לקנות..
תודה מראש
|
|
היום חביות גולדסטאר הן 20 ליטר חבית (החל מ2009)
אתה לא יכול לקנות חבית.
אתה צריך ברז ואת כל המערכת שעולה כ20000 שקל.
שזה כולל ברז, מקרר, בלון גז CO2 ושעוני לחץ. כולל צנרת.
בקיצור תסתפק בבקבוקים
מה קשור?! סע סע לישון,יש היום חביות בירה של 5 ו7 וגם 10 ליטר אם תרצה,עם ברז מובנה,רק לפתוח ולמזוג,ראיתי כאלה בטיב טעם ובעוד מקומות,לא יקר בכלל,קניתי אחת של בלטיקה לפני שנתיים + ,שזה בכלל היה מטורף,לא צריך שום ערכה,הבחור כולה חוגג,לא פותח באר,אז תחשוב פעם הבאה לפני שתכתוב תגובה לא קשורה.
המחיר לא יותר יקר בכלל,יותר זול מהבקבוקים תאמת,
מקווה שעזרתי.
אתה מדבר על החביות שבתמונה??
בסביבות ה 130 שקל..
טוב שלא הגזמת
לא הבנתי מה הקשר בין חבית בירה למקרר, בלון גז CO2 ושעוני לחץ. כולל צנרת חח איזה מושפע יכול להיות חירטטו אותך במחיר ואתה חושב שזה באמת?
או שאתה מחרטט עלינו? XD
כמו שאמרו זה זז בין 120 עד ל160 תלוי איפה ובאיזו חנות אני אישית לא קניתי חבית כי ביינתים מספיקים לי בקבוקים XD
אוי שתקו.
חבית גולדסטאר בערך 60 שקל. חבית 5 ליטר תמצא בכל סופר.
לא ב130, ולא ב160 ולא ב180.
תעשו אפילו ת'חישוב בראש. חצי ליטר עולה גג 5 שקל(אצלנו בסופר 4.40 וזה יקר!) ליטר עולה מקס' 10 שקל. תוסיפו ת'חבית יוצא 60 שקל בערך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קניתי פעם חבית כזאת והיה בה חור והכל נשפך לי איזה מבאס 150 שקל!!!
HTA OR DEAD
אליפות השרוכים לא נשכח ולא נסלח