קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 15:24
  2. [תוצאות] הגרלת רבע גמר ליגת האלופות!
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 13:14
  3. גמר ליגת האלופות - - - - - - - - - - - ברצלונה נגד ארסנל
    על ידי Alonh בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-05-2006, 16:06
  4. תגובות: 87
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 12:41
  5. חצי גמר ליגת האלופות-האשכול הרשמי!
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 20-04-2006, 21:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[טור דעה]איזה מפגשים קיבלנו ברבע גמר ליגת האלופות

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ברירת מחדל [טור דעה]איזה מפגשים קיבלנו ברבע גמר ליגת האלופות

מה אני כבר יכול להגיד? עוד פעם שתי היריבות האנגליות צ'לסי וליברפול נפגשות בליגת האלופות,באיירן שפירקה את ספורטינג ומשחקת פתוח ויפה נגד ברצלונה עם הכישרון העצום והכדורגל הפשוט מרהיב שלה,פורטו נגד מנצ'סטר יונייטד שנראה לי שיהיה משחק מצויין למרות שהרבה אומרים שפורטו הפחות טובה מכולם יש בה המון התלהבות ואני לא יופתע אם היא תעשה הפתעה מול יונייטד המגמגמת שהפסיד לליברפות 4-1 ואתמול הפסידה 2-0 לפולהאם ופתחה במו ידיה את המירוץ לאליפות וכמובן שאי אפשר לזלזל במפגש בין ויאריאל לארסנל,שתי קבוצות עם הרבה כישרון ומשחקות פתוח,יהיו שתי משחקים מלהיבים ואני לא בטוח שארסנל תנצח,ויאריאל היא קבוצה שיכולה להפתיע כל אחת עם הכדורגל שלה,יש לה המון שחקנים כישרוניים שיכולים לנצח משחקים.

אני אתחיל עם צ'לסי נגד ליברפול,משחק כל אנגלי שבסופו של דבר ניפרד מאחת מהן בשלב רבע הגמר.
    האם בניטז כמו שהוא יודע יכין כמו שצריך את ליברפול לליגת האלופות? כשהוא מכין אותם אתם רואים מה קורה,אי אפשר לנצח,הם עושים בדיוק מה שצריך לעשות בליגת האלופות,בבית לנצח בבירור עם הגנה חזקה והתקפות קטלניות ואז להגיע החוצה להרדים את המשחק עם הגנה חזקה שקשה מאוד לחדור אותה,לנסות להשאיר את זה ב0:0 ואם יוצא ומבקיעים עוד גול מה טוב?
    האם צ'לסי תצליח לעבור את ליברפול כמו שנה שעברה בחצי הגמר עם אברהם גרנט? אני פשוט לא מאמין שהם יכולים על ליברפול,קבוצה טקטית בצורה מושלמת קשה מאוד לעבור אותם רק עם מבצעים אישיים שברור שלצ'לסי אין שחקנים שעם טכניקה אדירה יכולים לפצח את ההגנה של ליברפול,סורי אוהדי צ'לסי את מה שקרה שנה שעברה עם אברהם אתם לא תשחזרו,לפחות לא הפעם.

בניטז.מאמן טקטי מושלם.

מה כבר יש להגיד על באיירן נגד בארסה? משחק של שתי קבוצות עם התקפה מעולה עם הרבה כישרון,חבל שלא נראה את אחת מהן ברבע הגמר אבל בכל זאת בתור אוהד בארסה אני מקווה שהם יעלו .
    באיירן עם פראנק ריברי (המכוער ),קלוזה,טוני,שוונשטאייגר(לא יודע איך כותבים) ינסו לעבור את ברצלונה ולהגיע למשחק בקאמפ נואו ולגנוב שער חוץ ולנסות לספוג כמה שפחות,כמובן שעם שוער כמו ואלדז זה אפשרי כי הוא חוטף שערים מפגרים תמיד,אבל לא נראה לי שהם יעברו,בסדר אולי הם יבקיעו שער אבל כשיש לך את מסי,צ'אבי,אינייסטה,הנרי,אטו ושני המגנים שעולים כל הזמן,אלבס ואבידל אתה תקבל 5:1-3:1,ככה שלא נראה לי שתעברו את בארסה,אולי שנה הבאה

ריברי.אולי שנה הבאה יגיע לחצי אם יגיע בסופו של דבר לבארסה.

הנה המשחק שכולם חושבים שהוא באנקר פורטו-מנצ'סטר יונייטד,הובחן אני לא חושב ככה כי פורטו היא קבוצה התקפית עם שחקנים כישרוניים שיגיעו עם התלהבות להציג יכולת טובה בשלב כזה,מול מנצ'סטר יונייטד כשכל העולם מסתכל עלייך ואולי לקבל הצעה מקבוצה גדולה בליגות המובילות.
    מה שיכול לעזור לפורטו לעשות הפתעה זאת התקופה שבה נמצאת היונייטד,הפסד במחזור הקודם מול ליברפול באולד טראפורד 4:1 והפסד אתמול לפולהאם 2:0 בחוץ,כך שהיונייטד פתחה במו ידיה את המירוץ לאליפות באנגליה,בכל מקרה אני מקווה להפתעה של פורטו ובכי של השחקן התיאטרון כריסטיאנו רונאלדו

שחקני פורטו.יחגגו העפלה לחצי גמר ליגת האלופות?

והנה הגענו למשחק האחרון ולדעתי הכי שקול שהגיע מההגרלה,ויאריאל הספרדית מול ארסנל האנגלית.
    בזמן האחרון ארסנל לא מרשימה אבל עדיין נחשבת קבוצה יותר טובה מויאריאל,הובחן לדעתי זה לא נכון,לויאריאל יש שחקנים מצויינם עם יכולות אישיות טובות והם מלאי התלהבות להגיע לחצי גמר ליגת האלופות והם יעשו הכל בשביל זה,ויאריאל היא קבוצה שיכולה להציג כדורגל יפה ולנצח כל קבוצה בעולם אבל לפעמים גם את הכדורגל הכי גרועה בעולם ולהפסיד לכל קבוצה בעולם,לדעתי אם ויאריאל מגיעה למשחק ומציגה כדורגל יפה הלך על ארסנל,אם לא הלך עליה,הכל תלוי בה.
    בכל מקרה זה יהיה מפגש של שתי קבוצות התקפיות שמשחקות כדורגל יפה ואלו יהיו שתי משחקים מאוד אטרקטיבים.

שחקני ויאריאל.זה תלוי באיך הם יגיעו למשחקים.

מה אתם אומרים? כתבתי את זה לפני שבוע כבר רק שחכתי להביא את זה לפה.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon. צפיה בהודעה
    [B]

מה כבר יש להגיד על באיירן נגד בארסה? משחק של שתי קבוצות עם התקפה מעולה עם הרבה כישרון,חבל שלא נראה את אחת מהן ברבע הגמר אבל בכל זאת בתור אוהד בארסה אני מקווה שהם יעלו .
    באיירן עם פראנק ריברי (המכוער ),קלוזה,טוני,שוונשטאייגר(לא יודע איך כותבים) ינסו לעבור את ברצלונה ולהגיע למשחק בקאמפ נואו ולגנוב שער חוץ ולנסות לספוג כמה שפחות,כמובן שעם שוער כמו ואלדז זה אפשרי כי הוא חוטף שערים מפגרים תמיד,אבל לא נראה לי שהם יעברו,בסדר אולי הם יבקיעו שער אבל כשיש לך את מסי,צ'אבי,אינייסטה,הנרי,אטו ושני המגנים שעולים כל הזמן,אלבס ואבידל אתה תקבל 5:1-3:1,ככה שלא נראה לי שתעברו את בארסה,אולי שנה הבאה

אבידל וקלוזה לא ישחקו.
    גם טוני בספק.
    ואני רואה שלא הזכרת את ואן בומל..

נחמד מה שרשמת אבל בחלק מה"טיעונים" אתה טועה.
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 28-03-2009 בשעה 14:49.

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

לא רשמתי אותו(ואן בומל) ואת זה רוברטו כי אני העדפתי לרשום את העיקריים כי ואן בומל וזה רוברטו לא תמיד עולים.
    נערך לאחרונה על ידי Shon.; 28-03-2009 בשעה 15:21.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon. צפיה בהודעה
    לא רשמתי אותו(ואן בומל) ואת זה רוברטו כי אני העדפתי לרשום את העיקריים כי ואן בומל וזה רוברטו לא תמיד עולים.
    חחח ואן בומל הוא אחד השחקנים הטובים בבאיירן

משתמש מתחיל האוואטר של InchesBlood
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שמשון השיכור

אני לא רוצה לתאר חגיגה לחצי הגמר של פורטו.
    עד כמה שאנחנו נראים לא משו כרגע,אנחנו צריכים וחייבים לעבור את פורטו.
    Ryan Giggs
    The Soul And The Heart Of Manchester United
    !Glory Glory Man United

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ברגע האמת מנצ'סטר מוחיכים את עצמם.
    הם יעברו את פורטו.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מפקח ספורט ומוזיקה לשעבר האוואטר של kondofoni
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

מנצ'סטר יעברו, לא נראה לי שיש פה ספק בכלל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,671 | הודעות: 8,173,258 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect