פשוט בושה לערבים.
איך מלמדים את הילדים שלהם לעשות את זה מגיל קטן.
http://www.youtube.com/watch?v=s8rrx...eature=related
מה אתם אומרים?
פשוט בושה לערבים.
איך מלמדים את הילדים שלהם לעשות את זה מגיל קטן.
http://www.youtube.com/watch?v=s8rrx...eature=related
מה אתם אומרים?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
|
|
:\ זה מעצבן לראות שם את התגובות,פשוט כל העולם יכול למצוץ,הם מקנאים,כולם מפגרים ומטומטמים!
ישראל חזקה,חכמה ועצמאית יכולה לחרבן קושלאמא של כל אחד!
מוות לכול הגזענים האלו וואלה ישראל זה אחת המדינות.ואנחנו במיוחד לא מפחדים מערבים מסריחים כאלו
פאנאטים כמו כול העדות עזוב שטויות
ילדה אל תפחדי מסקס כי ממנו עשו אותך
הם עשו את זה כדי שהיו מלה תגובות נגד ישראל...
מה כבר עשנו לטורקים המסקנים האלה.. אני לא רוצה שהף אחד ימות אבל הם היו מחרכים אותי אז הייתי רוצה שטורקים ערבים אלה ימותו ביחד עם כל מי שכתב שמה תגובות ויסרפו בגהנום!!..
ואנחנו רק נגיד את זה כי הנחנו לא יורידם לרמה שלהם וספרים את דגל טורקיה...
הם לא מבינים שהם ערבים מסריחים ואף אחד לא שם עליהם בשיט?...
נערך לאחרונה על ידי Pentacles; 31-03-2009 בשעה 15:35.
שישרפו באש הגנהום...
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
"פאק ישראל" "פאק ישראל"
אין להם בכלל מצית ! הם בקושי שהצליחו לשרוף את הנייר העלוב הזה שהם הדפיסו עליו תדגל.
טיפשים כפויי טובה !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!! FUCK PALASTINE!!
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 01-04-2009 בשעה 13:28.
בונא'ה איזה חראות הם ,צריך לשרוף אותם בעצמם!!!
כולם להציף אותם ב ISRAEL RULES ו FUCK ISLAM!
R.I.P Chuck Schuldiner