תגידו באיזה ימים אסור לעבוד בפסח ומתי מותר כי יש לי עבודה והמנהל שלי אומר לי תבוא בימים שמותר לעבוד בפסח ואני לא מכיר תחוקים ולא נעים לי עכשיו לשאול אותו מתי זה וזה אז תגידו לי מתי מותר לעבוד ומתי אסור?
תגידו באיזה ימים אסור לעבוד בפסח ומתי מותר כי יש לי עבודה והמנהל שלי אומר לי תבוא בימים שמותר לעבוד בפסח ואני לא מכיר תחוקים ולא נעים לי עכשיו לשאול אותו מתי זה וזה אז תגידו לי מתי מותר לעבוד ומתי אסור?
|
|
יזבל יש לך עבודה?
מה הקשר אני אומר לך המנהל שלי הוא שומר והוא אמר תבוא בימים שמותר והוא יודע ואני לא ולי לא נעים שאני לא יודע ולשאול אותו שלא יחשוב שאני איזה גוי חחח כי הוא שומר כזה קיצר תגידו לי ימים שמותר שאני ידע לבד ויבוא מתי שצריך וכן יש לי עבודה אני בן 15 בשיפוצים
מותר לעבוד בכל הימים של חול המועד חוץ מימי החג עצמו היום הראשון והאחרון.
ואם אתה עדיין לא בטוח, כנס לאתר משרד התעשייה והמסחר שם יש פירוט..
ביום הראשון והאחרון לפסח נשששששששששאאאאאאאאאאמה
חג שמח וכשר
ילדה אל תפחדי מסקס כי ממנו עשו אותך
טוב דיברתי איתו הוא אמר לי לדבר איתו יום חמישי והוא יגיד לי הכול ושאני יבוא יום שישי לעבוד לפני כניסת השבת קיצר ומיום ראשון אני מתחיל לעבוד חלק והוא אמר לי מצדי תעבוד 10 שעות חחח איזה כיף אני הולך בחופש הזה לשבור תתחת כל היום כדי שבסוף החג תהיה לי משכורת סוסה למרות שיהיו לי פנסים חחח כי זה שיפוצים קשה רצח צריך כח קיצר איזה שמח אני וזה גם 15 שקל לשעה שזה יותר ממינימום לגיל 16 ואני 15 חחח קיצר יאללה חג שמח
זה השכר מינימום 15.58 אבל אני עובד גם בימי לימודים ועבודות שאצלהם יש תכללים האלו הם רק בחופש וזה חוקי שלי זה לא חוקי ככה שמצדי 15 שקל זה בסדר תאמין לי יש אנשים שמקבלים 10-15 שקל לשעה בגיל שלי ואני מרחם עליהם ככה שאני יעבוד נגיד 8 שעות אז זה יוצא תוך 12 ימים 1440 שזה הימים שאני יעבוד בחג
נערך לאחרונה על ידי vadimx; 30-03-2009 בשעה 15:20.
חול המועד=מותר.
חג=אסור.
תהנה בעבודה יא חרא..תעשה מלא כסף..
למרות ששיפוצים זה קשה.. לא נורא![]()
כן קשה קשה אני הולך לעבוד 8 שעות עם לא יותר אני כבר יסגור איתו כי אתם יודעים שיפוצים זה אתה עובד כמה שבא לך זה לא שכל פעם יש משהו אחר כאילו כן אבל לסיים בית זה יותר מחודשיים בערך ככה שגם עם תעבוד 16 שעות זה בסדר מצדו כי לשפץ בית לא צריך בשביל זה שעה מסוימת אז נראה נעבוד בין 8-10 שעות ככה כל הפסח נעשה איזו קופה של 2000 שקל + ככה ואז אני יוכל לקנות סיגריות חופשי בלי לחשוב עם יספיק לי ולקנות נרגילה ועוד כמה דברים שאני צריך